Header baru blog gue ?

DSC_0748 Amacam ? ok tak ? Hehehe ....

45 ulasan:

  1. okay!!! ;)

    mmg gaya seorang blogger

    BalasPadam
  2. wah3. macho nampak. ngehh33..

    BalasPadam
  3. ok jer abg ben. Tapi, memang gambar blur ek?? x xlear la.. huhu

    BalasPadam
  4. smart wat header !
    thumbs up for hencek ben

    BalasPadam
  5. ok la abe ben .. tapi asl gambo merah .. huhuh

    sape nak join segmen ps .. hehehe

    http://www.penulissenja.com/2011/05/jom-join-segmen-penulis-senja-cari-blog.html

    BalasPadam
  6. lebih hangat drpd biasa...hehehe

    BalasPadam
  7. serius....sekali imbas dah macam NORMAN HAKIM

    BalasPadam
  8. bg la clear sket tayah blur2 tuh...

    BalasPadam
  9. ok je.. tp ape kate gbungkan gmbr ni dgn gmbr lain.. letak kt sblah2.. konfem cntek..hehe ;)

    BalasPadam
  10. seperti seorang blogger yang tegar..hoho

    BalasPadam
  11. Perghh.. nampak macho ar.. hikhik

    BalasPadam
  12. wahh smart2.. ad style lahh :)

    BalasPadam
  13. okey tu blh terus buat header dah tu

    BalasPadam
  14. Kali terakhir komen di Blog Abang Ben!!

    BalasPadam
  15. menarik!

    tapi abg beng,..dah lebih kurang mcm header blog lg stu tu je..

    kan nak nampak lain antara blog tu..baru ade beza sikit :)

    tak de org kompius :) pandangan aida je <3

    BalasPadam
  16. wah! meletup g2...thumbs up!

    BalasPadam
  17. alahaiii..machonyaaa!!
    pengsannnnn!!~~
    phewwwwittt!!


    ☆┌─┐ ─┐☆
    ☆│▒│ /▒/
    ☆│▒│/▒/
    ☆│▒ /▒/─┬─┐...HYE!!HYE!!..
    ☆│▒│▒|▒│▒│ ..peace....
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒
    ♥salam singgah dari mummyweiyda♥
    ♥eppy blogging ya!!♥

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam
  18. x okay..tapak kaki menghadap kami..cewahhhh...

    BalasPadam
  19. ok gak header ni.... tapi laptop tu letak kat bawah lagi okay...

    tempat tu tak reproduktif la nak letak laptop... hehehhe...

    gurau jer... tapi okay jugak kalu di ambil perhatian....

    BalasPadam
  20. sekali tengok pic nih macam norman hakim pong ada..dua kali tengok macam eqbal zack pong ada...

    BalasPadam
  21. ok cun..nampak kurus sikit..hahah

    BalasPadam
  22. gambar seakan2 blur...posing tu dah ok dah....

    BalasPadam
  23. wow! kaler merah..vogue gitu..hehe..bole la ni bro..

    BalasPadam
  24. grrrr..kacak! nasib baik suami orang..hahahahha!!!~

    BalasPadam
  25. smart la header blog abg ben ni.. memang terbaik lahhh hehehe

    BalasPadam
  26. yeayyy..inilah header yg sye tggu2..
    dl mse x edit lg,sye da berkenan kt gmbr ni..suka sbb ade tembok kt blkg tue..nmpk cool dan sejuk(apakah???)

    at last jdi gak header..yeaaayyy

    BalasPadam
  27. abg ben..biase jekk..hek3, jgn marah,hahaha

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.