SEGMEN : Khas buat mereka yang berprofesion JURU...

 

Takde JURUBLOGGER tau ! hehehhe...

Segmen khas ini khas buat semua mereka yang dah bekerja dalam pelbagai bidang yang mana bermula dengan JURU.. JURURAWAT ke .. JURUTERBANG ke .. JURUBOMBA ke.. eh sat.. ada ke JURUBOMBA?? Takde takde ..

Ok.. nak join segmen ni , mudah jer...cam biasa.. buat satu entri khas..

  1. Letak header ben ashaari blog..
  2. Tajuk : KHAS BUAT MEREKA .. dan linkkan ke entri ini ..
  3. Ceritakan kerjaya anda serba sedikit ..
  4. Kenangan manis dan pahit yang pernah anda alami selama bergelar JURU ...
  5. Tinggalkan url di ruang komen ini ...

TERIMA KASIH.. Tutup , tengah malam ini ... 11/05/2011

IKLAN

image image

Dan lebih 80 jenis lagi corak ada di SINI

43 ulasan:

  1. hehe rasanya takde Jurutulis skrip.. tak boleh join la ni kekekeke

    BalasPadam
  2. errr jurupelajar xde eh??

    ala bkal2 juru takleh ke abg beng??

    BalasPadam
  3. juruteknik.. byk ni yg kerja juruteknik...

    BalasPadam
  4. JURUTERA BOLE KAN?...dalam bidang minyak dan gas?

    BalasPadam
  5. http://goldazone86.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

    BalasPadam
  6. JURUkepoh masuk x abg ben?hua hua hua.. :P

    BalasPadam
  7. oh yeah..jurugambar pon on aje..haha

    BalasPadam
  8. kalau JURUsan Perniagaan?boleh?

    BalasPadam
  9. juruPENGANGGUR xbule msok lgi ney..:P

    BalasPadam
  10. haha jurublogger erk. jururumah tkblh keee??

    BalasPadam
  11. kalau JURUkerani leh x.. cam xboleh jerk... haha

    BalasPadam
  12. kalau pelatih juru boley tak??

    BalasPadam
  13. hahahaha nah dah join.. dalam kategori jurusan perguruan.. hehehe

    http://goldazone86.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

    BalasPadam
  14. bang, sy jurutera bang. bleh eh join. huhu

    BalasPadam
  15. alaa.. jurup'bantu tadbir ade x? hu3..

    BalasPadam
  16. jurutaip entry mencarot ble tak incik ben..miahahaha

    BalasPadam
  17. jurusan ade x bang ben?? hihi...

    BalasPadam
  18. brader ben dah join....

    http://zarul90soul.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka-juruteknik-jurutipu.html

    BalasPadam
  19. yg tinggal kat juru takleh gak ke :) :P

    BalasPadam
  20. pengambil sepakan penJURU boleh tak join? Hahaha...

    BalasPadam
  21. http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

    BalasPadam
  22. jurukontraktor?? aduyaiiiii x best laa camnie. haha

    BalasPadam
  23. http://cikbungasakura.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

    BalasPadam
  24. Alamak!Dapat tengok jelah sebab jadi cikgu takdelah juru...

    BalasPadam
  25. http://www.penulissenja.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

    join

    BalasPadam
  26. salam abg ben..dah juin ^^

    http://leenismail.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

    terima kasih ^^

    BalasPadam
  27. http://ribenputih.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

    riben putih dah join ^^

    BalasPadam
  28. Abang ben! saya join ye..

    http://menjaringimpian.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

    BalasPadam
  29. http://goierago.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

    BalasPadam
  30. sy dh wat ntry...kalau rajin silala baca ye.hehe
    http://aziesuhaimi.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

    BalasPadam
  31. http://adzriel.blogspot.com/2011/05/segmen-ben-ashaari-khas-buat-mereka.html

    BalasPadam
  32. wewittt...

    Saya Seorang Juru Ukur

    http://cikyuz87.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

    BalasPadam
  33. InsyaAllah Jamal join segmen nie. Jamal seorang JURUTERA..:-)

    http://www.jamaluddin.net/2011/05/khas-buat-mereka.html

    BalasPadam
  34. yang dah keje je ke..:(
    saye pelatih jururawat xleh? hehe . bt praktikel macam dah keje jugak tau..hehe

    BalasPadam
  35. jurublogger ade tak??.. hehe

    BalasPadam
  36. salam saudara ben ashaari..

    seperti yang diminta..saya buat link ke post saya..harap maaf klu ada salah silap..

    KHAS BUAT MEREKA..

    BalasPadam
  37. join jugak,,

    http://missina08.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

    BalasPadam
  38. Saya join.


    http://alifaimanaqil.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

    BalasPadam
  39. CikMisi wajib join...DONE!

    http://cik-misi.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

    jemput ke bLog CikMisi ye..

    BalasPadam
  40. ala....baru perasan segmen ni...tak sempat nak join :(

    BalasPadam
  41. xsempat nk join...huhu... ;((

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI