Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 11 Mei 2011

SEGMEN : Khas buat mereka yang berprofesion JURU...

 

Takde JURUBLOGGER tau ! hehehhe...

Segmen khas ini khas buat semua mereka yang dah bekerja dalam pelbagai bidang yang mana bermula dengan JURU.. JURURAWAT ke .. JURUTERBANG ke .. JURUBOMBA ke.. eh sat.. ada ke JURUBOMBA?? Takde takde ..

Ok.. nak join segmen ni , mudah jer...cam biasa.. buat satu entri khas..

  1. Letak header ben ashaari blog..
  2. Tajuk : KHAS BUAT MEREKA .. dan linkkan ke entri ini ..
  3. Ceritakan kerjaya anda serba sedikit ..
  4. Kenangan manis dan pahit yang pernah anda alami selama bergelar JURU ...
  5. Tinggalkan url di ruang komen ini ...

TERIMA KASIH.. Tutup , tengah malam ini ... 11/05/2011

IKLAN

image image

Dan lebih 80 jenis lagi corak ada di SINI

43 komen :

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

hehe rasanya takde Jurutulis skrip.. tak boleh join la ni kekekeke

..gugu.. berkata... [Reply to comment]

errr jurupelajar xde eh??

ala bkal2 juru takleh ke abg beng??

Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

juruteknik.. byk ni yg kerja juruteknik...

TrigYy berkata... [Reply to comment]

belum keje.. hehhehe

Fendy berkata... [Reply to comment]

JURUTERA BOLE KAN?...dalam bidang minyak dan gas?

Awangku Johan berkata... [Reply to comment]

http://goldazone86.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

b a m b a m ' s berkata... [Reply to comment]

JURUkepoh masuk x abg ben?hua hua hua.. :P

iz berkata... [Reply to comment]

oh yeah..jurugambar pon on aje..haha

encHIx laNDax berkata... [Reply to comment]

kalau JURUsan Perniagaan?boleh?

☀ Izzaty Hedry☀ berkata... [Reply to comment]

juruPENGANGGUR xbule msok lgi ney..:P

Mama Likha berkata... [Reply to comment]

haha jurublogger erk. jururumah tkblh keee??

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata... [Reply to comment]

kalau JURUkerani leh x.. cam xboleh jerk... haha

d.e.e.n.a.YAYA berkata... [Reply to comment]

kalau pelatih juru boley tak??

Awangku Johan berkata... [Reply to comment]

hahahaha nah dah join.. dalam kategori jurusan perguruan.. hehehe

http://goldazone86.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

K.zoe berkata... [Reply to comment]

bang, sy jurutera bang. bleh eh join. huhu

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

alaa.. jurup'bantu tadbir ade x? hu3..

miss frog berkata... [Reply to comment]

jurutaip entry mencarot ble tak incik ben..miahahaha

deAnza-wAnda berkata... [Reply to comment]

jurusan ade x bang ben?? hihi...

KANTA MATA KELABU berkata... [Reply to comment]

brader ben dah join....

http://zarul90soul.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka-juruteknik-jurutipu.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

yg tinggal kat juru takleh gak ke :) :P

sayanakhiburan berkata... [Reply to comment]

pengambil sepakan penJURU boleh tak join? Hahaha...

nur berkata... [Reply to comment]

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

Qamarul berkata... [Reply to comment]

jurukontraktor?? aduyaiiiii x best laa camnie. haha

cik sakura berkata... [Reply to comment]

http://cikbungasakura.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Alamak!Dapat tengok jelah sebab jadi cikgu takdelah juru...

waN Mohd Salim berkata... [Reply to comment]

http://www.penulissenja.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

join

Cik Leen berkata... [Reply to comment]

salam abg ben..dah juin ^^

http://leenismail.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

terima kasih ^^

riben putih berkata... [Reply to comment]

http://ribenputih.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

riben putih dah join ^^

Eiymah@Fatin Farehah berkata... [Reply to comment]

Abang ben! saya join ye..

http://menjaringimpian.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

~iera kan~ berkata... [Reply to comment]

http://goierago.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

Zawifatul Aziah berkata... [Reply to comment]

sy dh wat ntry...kalau rajin silala baca ye.hehe
http://aziesuhaimi.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

NadiRah berkata... [Reply to comment]

juruguru leh ke???

Liza @ Adzriel AB berkata... [Reply to comment]

http://adzriel.blogspot.com/2011/05/segmen-ben-ashaari-khas-buat-mereka.html

cik yuz berkata... [Reply to comment]

wewittt...

Saya Seorang Juru Ukur

http://cikyuz87.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata... [Reply to comment]

InsyaAllah Jamal join segmen nie. Jamal seorang JURUTERA..:-)

http://www.jamaluddin.net/2011/05/khas-buat-mereka.html

el-janna berkata... [Reply to comment]

yang dah keje je ke..:(
saye pelatih jururawat xleh? hehe . bt praktikel macam dah keje jugak tau..hehe

Dea berkata... [Reply to comment]

jurublogger ade tak??.. hehe

Zainal berkata... [Reply to comment]

salam saudara ben ashaari..

seperti yang diminta..saya buat link ke post saya..harap maaf klu ada salah silap..

KHAS BUAT MEREKA..

missina berkata... [Reply to comment]

join jugak,,

http://missina08.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

Kak Sam berkata... [Reply to comment]

Saya join.


http://alifaimanaqil.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

Cik Misi berkata... [Reply to comment]

CikMisi wajib join...DONE!

http://cik-misi.blogspot.com/2011/05/khas-buat-mereka.html

jemput ke bLog CikMisi ye..

ciksufi berkata... [Reply to comment]

ala....baru perasan segmen ni...tak sempat nak join :(

enny emelda berkata... [Reply to comment]

xsempat nk join...huhu... ;((

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI