Sekali lagi ..

DSC_0706 DSC_0705

Kat Ali Bistro , Precint Diplomatik ... Putrajaya ... Yang dah sampai ...

  1. bro_monday a.k.a aiman - http://bromondayslife.blogspot.com
  2. ejulz a.k.a asrul - http://kampung-kameq.blogspot.com
  3. Fahmi- http://storyoffahmi.blogspot.com
  4. Pembawa Wacana - http://wacanaku2009.blogspot.com
  5. Nenizazi - http://nenizazi.blogspot.com
  6. Along Usop - c
  7. Ady Budika - www.adybudika.com
  8. Mas Ahmad Safwan - www.MasAhmadSafwan.com
  9. Iera Kan - http://goierago.blogspot.com
  10. Cik Bayu a.k.a enuLwanie - http://enulwanie.blogspot.com
  11. tasha's - http://natasha1987.blogspot.com
  12. Miss Ran - http://gula-gulapelang.blogspot.com
  13. Yana Nanako - http://yanananako.blogspot.com
  14. mas saari - http://masikarfan.blogspot.come
  15. Bro Framestone - http://www.BroFramestone.com

Yearghhhh...

20 ulasan:

  1. nak join...tapi apa ble buat...saya kat sabah...huhuuuu..

    BalasPadam
  2. nak jugk kene promote promote tuh . heee . muke x tau malu . eeeerrr . hahaha

    BalasPadam
  3. maaf xdpt dtg ada hal yang tak dapat dielakkan......kim salam kepada semua yang hadir

    BalasPadam
  4. gile jauh,. lain kali wat gath kat africa ke ostrolia ke jepun ke,. blh le join sama

    BalasPadam
  5. gile jauh,. lain kali wat gath kat africa ke ostrolia ke jepun ke,. blh le join sama

    BalasPadam
  6. bestnya dapat gathering bersama

    BalasPadam
  7. eh,ada gath apa ni ek..tak tau pun. Kalu tau mesti pergi join..dah dekat sangat dgn rumah saya . huhuhu :(

    Jom baca ni: Penjimatan yang banyak dengan PETRONAS RON 95 EXTRA..

    Jom baca ni: First time ke Office Nuffnang..

    BalasPadam
  8. wahh seronoknyer..moga leh jmp kalian semua suatu hr nnt

    BalasPadam
  9. no 12 link nye tak betul rasenye tak cukup huruf kot

    BalasPadam
  10. waaahh..ramainye...mcm best je 2..
    xdpt join..tak balik umah..huhu

    BalasPadam
  11. alaben... sape dengki tukar link along tu??.. huwaa!!!! =.=

    BalasPadam
  12. alaben... sape dengki tukar link along tu??.. huwaa!!!! =.=

    BalasPadam
  13. ala ben... sape dengki tukar link along tu??.. huwaa!!!! =.=

    BalasPadam
  14. jeles siighh.. siyes jeles.. huhuhu

    BalasPadam
  15. wah!!!! sonok dapat jumpa yu oL tadi...tapi kat entry bro ben ni banyak link blog kawan2 silap taip lah...hope dapat di edit...supaya mudah nak terjah...koh koh koh
    dapat jumpa 1st time ngan yu oL ni pun dah kira best!!! ai laik dis...('',)

    BalasPadam
  16. bro =(

    link slah...haha tolong tambahkan i situ bole

    gula-gulapelangi patotnye..apsal tangan ketaq ni=P

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.