Ahad, 1 Mei 2011

Sekali lagi ..

DSC_0706 DSC_0705

Kat Ali Bistro , Precint Diplomatik ... Putrajaya ... Yang dah sampai ...

  1. bro_monday a.k.a aiman - http://bromondayslife.blogspot.com
  2. ejulz a.k.a asrul - http://kampung-kameq.blogspot.com
  3. Fahmi- http://storyoffahmi.blogspot.com
  4. Pembawa Wacana - http://wacanaku2009.blogspot.com
  5. Nenizazi - http://nenizazi.blogspot.com
  6. Along Usop - c
  7. Ady Budika - www.adybudika.com
  8. Mas Ahmad Safwan - www.MasAhmadSafwan.com
  9. Iera Kan - http://goierago.blogspot.com
  10. Cik Bayu a.k.a enuLwanie - http://enulwanie.blogspot.com
  11. tasha's - http://natasha1987.blogspot.com
  12. Miss Ran - http://gula-gulapelang.blogspot.com
  13. Yana Nanako - http://yanananako.blogspot.com
  14. mas saari - http://masikarfan.blogspot.come
  15. Bro Framestone - http://www.BroFramestone.com

Yearghhhh...

20 komen :

GaRy™ berkata... [Reply to comment]

nak join...tapi apa ble buat...saya kat sabah...huhuuuu..

superb an berkata... [Reply to comment]

selamat maju jaya :0

a t i E n a b E r n ! berkata... [Reply to comment]

nak jugk kene promote promote tuh . heee . muke x tau malu . eeeerrr . hahaha

Akid azami berkata... [Reply to comment]

eh gath ke bang?

Chegu Zubir berkata... [Reply to comment]

maaf xdpt dtg ada hal yang tak dapat dielakkan......kim salam kepada semua yang hadir

mcm ni lah berkata... [Reply to comment]

gile jauh,. lain kali wat gath kat africa ke ostrolia ke jepun ke,. blh le join sama

mcm ni lah berkata... [Reply to comment]

gile jauh,. lain kali wat gath kat africa ke ostrolia ke jepun ke,. blh le join sama

Gen2Merah berkata... [Reply to comment]

bestnya dapat gathering bersama

kechixx berkata... [Reply to comment]

bestnyer!;)

hanani0210 berkata... [Reply to comment]

eh,ada gath apa ni ek..tak tau pun. Kalu tau mesti pergi join..dah dekat sangat dgn rumah saya . huhuhu :(

Jom baca ni: Penjimatan yang banyak dengan PETRONAS RON 95 EXTRA..

Jom baca ni: First time ke Office Nuffnang..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

wahh seronoknyer..moga leh jmp kalian semua suatu hr nnt

atieshariffuddin berkata... [Reply to comment]

gathering! :)

mcm ni lah berkata... [Reply to comment]

no 12 link nye tak betul rasenye tak cukup huruf kot

efa nur berkata... [Reply to comment]

waaahh..ramainye...mcm best je 2..
xdpt join..tak balik umah..huhu

Along Usop berkata... [Reply to comment]

alaben... sape dengki tukar link along tu??.. huwaa!!!! =.=

Along Usop berkata... [Reply to comment]

alaben... sape dengki tukar link along tu??.. huwaa!!!! =.=

Along Usop berkata... [Reply to comment]

ala ben... sape dengki tukar link along tu??.. huwaa!!!! =.=

TrigYy berkata... [Reply to comment]

jeles siighh.. siyes jeles.. huhuhu

BRO_MONDAY berkata... [Reply to comment]

wah!!!! sonok dapat jumpa yu oL tadi...tapi kat entry bro ben ni banyak link blog kawan2 silap taip lah...hope dapat di edit...supaya mudah nak terjah...koh koh koh
dapat jumpa 1st time ngan yu oL ni pun dah kira best!!! ai laik dis...('',)

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

bro =(

link slah...haha tolong tambahkan i situ bole

gula-gulapelangi patotnye..apsal tangan ketaq ni=P

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI