AKU PROMOTE KAU PROMOTE AKU , okeh !

 

Ok....dengan menggunakan senarai INI ikuti langkah yang aku tulis ni ..

  1. sila ke blog blog yang menyertai segmen ini ..
  2. Kemudian , tinggalkan url entri korang yang tadi tu , di ruangan komen entri mereka ...
  3. Dah ? Pastu g ke blog lain lak.. buat cara yang sama.. iaitu tinggalkan link entri korang ( bagi mereka yang segmen APKPA ini ) ..
  4. Lakukan ini selama setengah jam ( sehingga jam 430 petang ) !  Pada masa yang sama , korang kena tengok gak entri korang yang tadi tu.. Apakah ada blogger singgah dan tinggalkan url mereka ? Jika ada , sila kunjungi mereka semula .. dan tinggalkan url entri korang lak ..
  5. Faham ? OK.. selepas itu , senaraikan semua URL entri yang singgah di blog korang tu macamana belog MTT ni buat ( link ) ..ok ?

Tujuan segmen ni mudah jer .. AKU PROMOTE BLOG KORANG .. KORANG PROMOTE BLOG AKU .. ok ?

32 ulasan:

  1. adehhhh ! melopeh aihhh .

    x sempat nak join . huhuh .

    BalasPadam
  2. Note: Only a member of this blog may post a comment. <--- wahahahaha ade blog cmni, aiyark !

    BalasPadam
  3. panjangkan masa boleh sampai 530 ke .. tenet slow cam siput hari ni. cehh

    BalasPadam
  4. sempat ker nie.. huhu gigih jenjalan umah kawan baru nie.....

    BalasPadam
  5. ramai juga yang ada masalah internet....sama la saya pun.

    BalasPadam
  6. terlambat jugak..4.31pm dah ni..

    BalasPadam
  7. adus, baru dah abis baca ni dah terlambat :(

    BalasPadam
  8. sgt2 bz skang ni,baru je selesai tugas :/

    BalasPadam
  9. Ne je yang termampu..ngeheheeh http://lassierose.blogspot.com/2011/06/aku-promote-kau-promote-aku-okeh.html

    BalasPadam
  10. alah...tak sempat join!
    terlepas pandanglah...busy tadi! huhuhuhuhu

    BalasPadam
  11. xsempat bro ben..
    dah nak kuar ofis..ayoo..
    haha..btw..terkejut tgk komen dekat 80..
    xpernah..thanks kepada bro ben..

    BalasPadam
  12. Alamak!
    Tak sempat lerrrrrr...
    Baru balik dari post office....

    BalasPadam
  13. http://yien9897.blogspot.com/2011/06/senarai-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam
  14. olla...

    ini listnye...tp x mampu lawat semua

    http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/as-salam-sempat-melawat-mereka-sahaja.html

    BalasPadam
  15. @Alya Esprézzo

    taw xpe.. menyampah plak nk komen.. terus bla.. hehehe

    BalasPadam
  16. http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-2-aku-promote-kau-promote-aku.html

    haha..saye lmbat la..sori.. habis segmen saye terjah yg mane tak smpat oke..

    BalasPadam
  17. mama tak sempat langsung
    4.30 tgh tgu azan asr tadi
    terima kasih yg sudi singgah

    BalasPadam
  18. http://ummip3.blogspot.com/2011/06/hasil-dari-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ini hasilnya....

    BalasPadam
  19. errr....
    fyna bizi.
    br sekarang ade mase2.
    takpe2.
    fyna wat gak mcm mne abg ben suh.
    :)

    BalasPadam
  20. alamak, x sempat sbb td ade audit. huhhuhu.. dh wat kunjungan balas tp kan lupa nk tinggal link...

    BalasPadam
  21. erkkkk .. akan tetap buat stengah jam! heheee ... sori lambat!

    BalasPadam
  22. terjah sini.. tgl trace :D make a win-win situation

    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/list-blog-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI