Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 22 Jun 2011

AKU PROMOTE KAU PROMOTE AKU , okeh !

 

Ok....dengan menggunakan senarai INI ikuti langkah yang aku tulis ni ..

  1. sila ke blog blog yang menyertai segmen ini ..
  2. Kemudian , tinggalkan url entri korang yang tadi tu , di ruangan komen entri mereka ...
  3. Dah ? Pastu g ke blog lain lak.. buat cara yang sama.. iaitu tinggalkan link entri korang ( bagi mereka yang segmen APKPA ini ) ..
  4. Lakukan ini selama setengah jam ( sehingga jam 430 petang ) !  Pada masa yang sama , korang kena tengok gak entri korang yang tadi tu.. Apakah ada blogger singgah dan tinggalkan url mereka ? Jika ada , sila kunjungi mereka semula .. dan tinggalkan url entri korang lak ..
  5. Faham ? OK.. selepas itu , senaraikan semua URL entri yang singgah di blog korang tu macamana belog MTT ni buat ( link ) ..ok ?

Tujuan segmen ni mudah jer .. AKU PROMOTE BLOG KORANG .. KORANG PROMOTE BLOG AKU .. ok ?

32 komen :

mate saya bulat berkata... [Reply to comment]

oke abg ben. FAHAMMM :D

farahin nasir berkata... [Reply to comment]

beresss.. ! :)

ir yien 9897 berkata... [Reply to comment]

alar internet lambat :(

saiazuan berkata... [Reply to comment]

roger!!!

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata... [Reply to comment]

ok2.nk wat nie..

azam berkata... [Reply to comment]

roger

NasZ berkata... [Reply to comment]

tak sempat..huhu..

MOHD NASER.com

c u m u h a m a berkata... [Reply to comment]

adehhhh ! melopeh aihhh .

x sempat nak join . huhuh .

misya mialen berkata... [Reply to comment]

bisa diatur;D

Alya Esprézzo berkata... [Reply to comment]

Note: Only a member of this blog may post a comment. <--- wahahahaha ade blog cmni, aiyark !

Belogcintasaya berkata... [Reply to comment]

ala. jam dah 4.10. hmm :((

NURUL AINI NORAZMAN berkata... [Reply to comment]

oraitt!!

bersama kak Es berkata... [Reply to comment]

panjangkan masa boleh sampai 530 ke .. tenet slow cam siput hari ni. cehh

maszmadi berkata... [Reply to comment]

sempat ker nie.. huhu gigih jenjalan umah kawan baru nie.....

slumberdek berkata... [Reply to comment]

ramai juga yang ada masalah internet....sama la saya pun.

fahmimustakim berkata... [Reply to comment]

terlambat jugak..4.31pm dah ni..

Cik Bunny berkata... [Reply to comment]

adus, baru dah abis baca ni dah terlambat :(

niena shopping2u berkata... [Reply to comment]

sgt2 bz skang ni,baru je selesai tugas :/

Lavender Lassie Roses berkata... [Reply to comment]

Ne je yang termampu..ngeheheeh http://lassierose.blogspot.com/2011/06/aku-promote-kau-promote-aku-okeh.html

mas saari berkata... [Reply to comment]

alah...tak sempat join!
terlepas pandanglah...busy tadi! huhuhuhuhu

Hafizzi Aziz berkata... [Reply to comment]

xsempat bro ben..
dah nak kuar ofis..ayoo..
haha..btw..terkejut tgk komen dekat 80..
xpernah..thanks kepada bro ben..

My Name is Mar berkata... [Reply to comment]

Alamak!
Tak sempat lerrrrrr...
Baru balik dari post office....

ir yien 9897 berkata... [Reply to comment]

http://yien9897.blogspot.com/2011/06/senarai-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

misscha berkata... [Reply to comment]

olla...

ini listnye...tp x mampu lawat semua

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/as-salam-sempat-melawat-mereka-sahaja.html

normala_ali berkata... [Reply to comment]

@Alya Esprézzo

taw xpe.. menyampah plak nk komen.. terus bla.. hehehe

si cantik sally berkata... [Reply to comment]

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-2-aku-promote-kau-promote-aku.html

haha..saye lmbat la..sori.. habis segmen saye terjah yg mane tak smpat oke..

mama shifa berkata... [Reply to comment]

mama tak sempat langsung
4.30 tgh tgu azan asr tadi
terima kasih yg sudi singgah

Pitri berkata... [Reply to comment]

http://ummip3.blogspot.com/2011/06/hasil-dari-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ini hasilnya....

fyna berkata... [Reply to comment]

errr....
fyna bizi.
br sekarang ade mase2.
takpe2.
fyna wat gak mcm mne abg ben suh.
:)

farra8979 berkata... [Reply to comment]

alamak, x sempat sbb td ade audit. huhhuhu.. dh wat kunjungan balas tp kan lupa nk tinggal link...

Acik berkata... [Reply to comment]

erkkkk .. akan tetap buat stengah jam! heheee ... sori lambat!

saiazuan berkata... [Reply to comment]

terjah sini.. tgl trace :D make a win-win situation

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/list-blog-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI