BLOG PILIHAN : KENALI MEREKA #1

 

Sepanjang malam ni , aku nak bawak rakan rakan aku mengenali mereka yang banyak membantu aku dari segi memberi sokongan moral di kala aku masih bertatih lagi ... Mereka inilah banyak menyokong aku dari jauh .. Sama tapi tak serupa .. Mereka ini layak digelar senior dunia blog ..

Yang pertama ...

image

http://ummizaihadi-homesweethome.blogspot.com/

22 ulasan:

  1. rajinnya review blog orang... keep it up..

    http://nanafidenaz.blogspot.com

    BalasPadam
  2. bertuah betul blog ni dipromote oleh otai
    jom baca dan komen entry ini
    Kisah Katak Dan Ahli Biologi

    BalasPadam
  3. Yeeee sapa tak kenal Kak Ummi memang rugi...aummmmmmmmmmmmmmmm

    BalasPadam
  4. Blog aku ni agaknyer bile la nak merasa saat-saat manis dipromote....huhuhu

    BalasPadam
  5. wah.. otai dari Abg Ben tu.. terbaiklah ! :D

    BalasPadam
  6. seeloknya menghargai mereka yang banyak membantu....baguihhhh2

    BalasPadam
  7. Blog K.Ummi mmng best...Idolaku...yg lain2 pun best gak..kalau tngk blog masak2, mmng teruja nak mencuba sesuatu yg baru...

    BalasPadam
  8. Ben, tq soooo very much!! Ben memang ikhlas, kami tau....Biarpun dunia kita berbeza, kita boleh hidup harmoni dengan saling memberi dan menerima...itu yg buat hubungan sesama blogger kukuh dan kekal, insyaAllah...usik mengusik jugak rencah dan asam garamnya...terbaiiikkk Ben!! Akak hargai...nnt nak kena letak en3 gak ni...

    BalasPadam
  9. tak pernah lagi usah2 blog yg disebutkan di ats tuu.

    psL baguslahhh mr.ben beramah mesra dgn bloggers2 yg lain. hehe.

    BalasPadam
  10. blog kak ummie... yessss org kuantan

    BalasPadam
  11. one of my favourite blog.....

    BalasPadam
  12. seronok dapat kenal ramai rakan2 blogger

    BalasPadam
  13. selalu skodeng sini utk mencari idea memasak...

    BalasPadam
  14. salam.. kepada Abg Ben..
    saya ada buat satu game guna blog..dan pemenang akan saya promote blognya di blog idola pemenang..
    Ok.. saya harap Abg Ben sudi terjah blog ini..

    http://mohdnaser.blogspot.com/

    kerana.. blogger ini adalah peminat blog Abg Ben..
    walaupun dia adalah blogger baru.. tetapi..blog nye.. memang menarik.. dan mempunyai banyak info2 yg menarik..yg mampu menjadi pedoman kepada pembaca..

    Akhir kata...saya berharap..agar Abg Ben..sudi menjengah ke blog tersebut..

    BalasPadam
  15. wowwww!!! banyak resepi2 menarik...mcm tau je saya minat wat kuih..hehehe

    BalasPadam
  16. mek rebit!!!! eh salah! kak ummiiiiiiiiiiiiiii!!! ahahahha~

    BalasPadam
  17. ka ummi antara blog2 idola masak2 yang saya mesti lawat tiap2 hari..idola lain sape lagi che mat gebu kita la..heheheh

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.