Sabtu, 25 Jun 2011

Blogger Pilihan Bulan JUN 2011

 

 

image

Kenapa dia ? Hurmm .. korang cari jawapan di blog dia yer ..

http://zoeyzauyah.blogspot.com

20 komen :

Ieka Luvika berkata... [Reply to comment]

waaa...ieka pun slalu belogwalking kat blog zoey zauyah..

untung la die :')

azie berkata... [Reply to comment]

wah,bagus cantikk blog dia

Sharif Dez berkata... [Reply to comment]

Tahniah kerna terpilih Zoey.

blog sharifdez

SPEK HITAM berkata... [Reply to comment]

semoga dia sihat-sihat selalu.

QaRr JaliL berkata... [Reply to comment]

ok..da jumpa jawapan die..

harap2 die cpt smbuh..:)

Nizam Ijam berkata... [Reply to comment]

nak jgk :P

Sembang Kemas berkata... [Reply to comment]

haha,cun awek ni.

Daygku Nurhayatii berkata... [Reply to comment]

wahh, itu blog kak zzy, :) suke suke suke XD

Chempaka Sari berkata... [Reply to comment]

terus pergi dan follow...nice blog..

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

blog zoey.. hahahaha..

dr awal saya berblog lagi saya memang suka gila dengan blog dia..huhuu... tu pon dia dah jarang update entry sekarang ni..

saya suka gila baca kisah dia yang comel2 tu.. tutorial pasal mekap lagi.. dia memang best dan comel! heheeh!!~



^^

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

blog zoey.. hahahaha..

dr awal saya berblog lagi saya memang suka gila dengan blog dia..huhuu... tu pon dia dah jarang update entry sekarang ni..

saya suka gila baca kisah dia yang comel2 tu.. tutorial pasal mekap lagi.. dia memang best dan comel! heheeh!!~



^^

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

tp pape pon saya berdoa dia cepat sembuh.. aminnnnn...


^^

zOeY zAu YaH berkata... [Reply to comment]

tq semua yaaa....tq sbb doakan saya.
tq abg ben sbb plh blog saya yg tah pape tuh..terharu gilos siap buat entry tau http://zoeyzauyah.blogspot.com/2011/06/blog-saya-blog-pilihan-bulan-jun-abang.html nak nangis blh x? haha..over kan..

aqmalazmi berkata... [Reply to comment]

kenal dengan akak zoey nie =)
tahniahh aka zoey..senyum yee =)

Muaz Faris berkata... [Reply to comment]

bila la masa nya untuk blog saya..hehe

Cik Eka berkata... [Reply to comment]

kesian dia..huhuhuhu

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock berkata... [Reply to comment]

bila lah agaknya abg ben nk pilih blog aku ...kah2 ...gurau je

M Fizan berkata... [Reply to comment]

haha..apa kriteria nak dapat nie..sob2

fittiariri berkata... [Reply to comment]

shantek org yer ^^

♥CiK EmMa♥ berkata... [Reply to comment]

dia sgt bertuah :))

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI