Blogger Pilihan Bulan JUN 2011

20 ulasan:

  1. waaa...ieka pun slalu belogwalking kat blog zoey zauyah..

    untung la die :')

    BalasPadam
  2. wah,bagus cantikk blog dia

    BalasPadam
  3. semoga dia sihat-sihat selalu.

    BalasPadam
  4. ok..da jumpa jawapan die..

    harap2 die cpt smbuh..:)

    BalasPadam
  5. wahh, itu blog kak zzy, :) suke suke suke XD

    BalasPadam
  6. terus pergi dan follow...nice blog..

    BalasPadam
  7. blog zoey.. hahahaha..

    dr awal saya berblog lagi saya memang suka gila dengan blog dia..huhuu... tu pon dia dah jarang update entry sekarang ni..

    saya suka gila baca kisah dia yang comel2 tu.. tutorial pasal mekap lagi.. dia memang best dan comel! heheeh!!~



    ^^

    BalasPadam
  8. blog zoey.. hahahaha..

    dr awal saya berblog lagi saya memang suka gila dengan blog dia..huhuu... tu pon dia dah jarang update entry sekarang ni..

    saya suka gila baca kisah dia yang comel2 tu.. tutorial pasal mekap lagi.. dia memang best dan comel! heheeh!!~



    ^^

    BalasPadam
  9. tp pape pon saya berdoa dia cepat sembuh.. aminnnnn...


    ^^

    BalasPadam
  10. tq semua yaaa....tq sbb doakan saya.
    tq abg ben sbb plh blog saya yg tah pape tuh..terharu gilos siap buat entry tau http://zoeyzauyah.blogspot.com/2011/06/blog-saya-blog-pilihan-bulan-jun-abang.html nak nangis blh x? haha..over kan..

    BalasPadam
  11. kenal dengan akak zoey nie =)
    tahniahh aka zoey..senyum yee =)

    BalasPadam
  12. bila la masa nya untuk blog saya..hehe

    BalasPadam
  13. bila lah agaknya abg ben nk pilih blog aku ...kah2 ...gurau je

    BalasPadam
  14. haha..apa kriteria nak dapat nie..sob2

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009