Jutaan terima kasih buat semua !! Jumpa di SANA nanti !!!

image

Terima kasih kepada NIZAM kerana mengkhabarkan berita ini kepada aku ! Dan jutaan terima kasih buat semua yang tak henti henti menyokong aku .... Nak sebut nama , ramai sangat !! heehehe... Kepada semua !!! Terima kasih!!

96 ulasan:

  1. Memang sangat layak..Tahniah Mista Sifu.. :)

    BalasPadam
  2. tahniah abg ben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    hehehehehehe

    like 100 kali

    BalasPadam
  3. wahh congrates abg ben!

    BalasPadam
  4. :)

    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/kita-sebagai-pengembara.html

    BalasPadam
  5. Congrats abg Ben! Bukan senang nak tersenarai top 6 ni!!! :D

    BalasPadam
  6. ALHAMDULILLAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!abang bengggg aptut menang tauuuuuuu!! siyesss!!! abang bengg banyak berjasa kat blogger!!!

    BalasPadam
  7. ALHAMDULILLAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!abang bengggg aptut menang tauuuuuuu!! siyesss!!! abang bengg banyak berjasa kat blogger!!!

    BalasPadam
  8. ALHAMDULILLAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!abang bengggg aptut menang tauuuuuuu!! siyesss!!! abang bengg banyak berjasa kat blogger!!!

    BalasPadam
  9. ALHAMDULILLAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!abang bengggg aptut menang tauuuuuuu!! siyesss!!! abang bengg banyak berjasa kat blogger!!!

    BalasPadam
  10. waaaaaaaaaaaaahhhhhhhh!!! tahniah!!! tgk tgk tgkkkkkk betapa ramainyaaaaaaa penyokong abg ben!! hahahaa..tahniah sekali lagiii :)

    *tak sabar nak open table..erkk tetibaaaa

    BalasPadam
  11. sama-sama. Congratulations!!

    BalasPadam
  12. Sememangnya pilihan bijak..Tahniah abg Ben..

    BalasPadam
  13. abg ben memang patut dapat.. tahniah ye....

    http://sitiatikah.com

    BalasPadam
  14. tahniah abang ben. you deserved it ! don't stop blogging please ! :DD

    BalasPadam
  15. wow!!!!

    TANIAHHHHHHHHHHHHHH!!!!

    suke suke suke... tak sia2 undi!!

    yahoooooooooooo

    BalasPadam
  16. tahniah sekali lagi.....
    terima kasih utk ben jugak sokong kitaorang yg baru² ni...

    BalasPadam
  17. best of luck abg ben! kena menang tau..bloggers loves you!


    *ehehhee 'aptut' tu ape yuyu cumel?

    BalasPadam
  18. tahniah abg ben!memang seharusnya abg ben dpt!

    BalasPadam
  19. wauuu.. hebat sseyhh... congratz..

    BalasPadam
  20. gambatte bro!!! taun dpn kte lawan (macam la hebat sgt blog aku)


    check out my new header, on #Transformers3 mood~
    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html :D

    BalasPadam
  21. Wahhh This is Best Bro,, nanti jangan lupe bro...nanti ceritekan suasana kat sana termasuk pic hehehe...Nak gak tau..dengan cara tu leh membuatkan kami tumpang syok sekali..ok..jangan lupe..ni permintaan ni hahaa..

    BalasPadam
  22. @y u y u Z u l a i k h a hahaha eksaited sgt Yuyu bagi ucapan sampai typo! ekekeke..tahniah lagi sekali abg benn :D

    BalasPadam
  23. Tahniah.....Wa...best tu....

    BalasPadam
  24. tahniah!!! abg ben mmg layak!

    BalasPadam
  25. congratulations Ben Aaziz!!! :D

    eh ben ashaari..hahahah

    BalasPadam
  26. Tahniah bang beng!!!

    eksaited sangt ke smpay kasih= kashi..
    hehehe..

    mmg terbaik!

    BalasPadam
  27. Tahniah menang..memang terbaik la..tak sia-sia undi BA banyak jasa kat blog-blog lain terutama blog baru :)

    BalasPadam
  28. alhamdulillah..congrats abang Ben :)

    BalasPadam
  29. yeahhhh!..memang tercipta utk abg Ben dah tuu hehe

    BalasPadam
  30. Tahniah dengan senyum lebar;D

    BalasPadam
  31. tahniah!


    #salwa buat GA, kalau abg ben nk jd sponsor, bagitau okay :)

    BalasPadam
  32. tahniah diucapkan... blogger yang banyak berjasa patu diberi pujian dan anugerah... jasamu dikenang abg ben...

    BalasPadam
  33. TAHNIAHHHHHHHHHH ABG BENG !!!!

    ORANG YANG BANYAK BERJASA, MESTI AKAN DAPAT BALASAN NYA JUGAKKKK...

    ABG BEN SERONOK, KAMI PON SERONOK :D

    BalasPadam
  34. TAHNIAHHHHHHHHHH ABG BENG !!!!

    ORANG YANG BANYAK BERJASA, MESTI AKAN DAPAT BALASAN NYA JUGAKKKK...

    ABG BEN SERONOK, KAMI PON SERONOK :D

    BalasPadam
  35. TAHNIAHHHHHHHHHH ABG BENG !!!!

    ORANG YANG BANYAK BERJASA, MESTI AKAN DAPAT BALASAN NYA JUGAKKKK...

    ABG BEN SERONOK, KAMI PON SERONOK :D

    BalasPadam
  36. Tahniah tahniah!

    Menari kegembiraaan! hehehe

    BalasPadam
  37. tahniah bro ben..
    memang wajib menang ni..

    dh berapa bnyak blogger bro ben tolg..

    BalasPadam
  38. tahniah ben,... tak sia2 usaha ben. alhamdulillah.

    BalasPadam
  39. tahniah bro. keep it up. mantain kan

    BalasPadam
  40. Tahniah abg ben,abg ben memang patut menang....abg ben yang manyatukan semua blogger...

    BalasPadam
  41. aku sronok dapat tengok ramai kawan2 blogger aku lepas :)

    Tahniah Ben :)

    aku baru sangat nak lawan ko...hahahaa..

    5000 banyak kot..bagi sikit...hahahaha :)

    Congratez!

    ”Pelik Kepala Tersangkut Dalam Kasut”

    BalasPadam
  42. congrat abg ben :) u deserves it !

    BalasPadam
  43. tahniah BA, u deserve to win!!!

    BalasPadam
  44. tahniah bro ben...

    BalasPadam
  45. TANiah abg ben..:)
    menang nti boleh laaa belanja eyk..hehe :D

    BalasPadam
  46. Oh... satu lagii..Thanks sebab Backlink :)

    Ada juga yang masuk blog aku nie..hahaha..

    Entry tuk ko :)

    ”Thanks Ben Ashaari”

    BalasPadam
  47. tahniah2...pape hal still sokong abang ben..yeay!

    BalasPadam
  48. tahniah abg ben!!
    you deserve it...

    BalasPadam
  49. waaaaa!

    aida plak yg eksited!

    tahniah abg bengggg! :D



    http://aida4eva.blogspot.com

    BalasPadam
  50. salam ziarah abg ben. tahniah diucapkan dan jgn lupa bersyukur dgn apa yg diperolehi agar brtambah keberkatannya dn ditambah lg oleh YANG MAHA KUASA, amin... lupa bersyukur dgn apa yg diperolehi agar brtambah keberkatannya dn ditambah lg oleh YANG MAHA KUASA, amin...3x. jgn lupa kami di sini yer...

    BalasPadam
  51. tahniah...:) semoga tambah mantap dan sukses...^_^

    BalasPadam
  52. tahniah abg ben! cayalahhhhh! :D

    BalasPadam
  53. wah...sungguh bertuah dan layak untuk menang..tahniah bro!

    BalasPadam
  54. SAMA SAMA BEN..
    samasama!!!!
    TAHNIAH BUAT BEN!!

    BalasPadam
  55. Tahniah abg ben.. sama-sama

    BalasPadam
  56. tahniah bro..hee..xsia-sia mngundi..hee..cayalah..

    BalasPadam
  57. tahniah abg ben.. u deserve it..

    BalasPadam
  58. as salam..

    ▂ ▃ ▅ ▆ 100%
    ─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
    ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
    ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
    ─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄


    ▂ ▃ ▅ ▆ 1000%
    ─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
    ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
    ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
    ─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄


    alhamdulillah..
    tahniah!!
    hehe. berkat niat, usaha, tawakkal dan redha~

    haa..janji tetap janji tu~
    tapi takpe la.tak mengharapkan,janji ada insan yang gembira dengan kejayaan ni. terutama orang rumah enche ben. haha~ sama-sama berkongsi niat, usaha, tawakkal dan redha~ ;)

    hehe..tahun depan kalau ada lagi, buat lagi banyak akaun untuk vote. haha~

    TAHNIAH SEKALI LAGI !!!

    BalasPadam
  59. tahniah abg Ben.....semoga terus sukses...kami semua menyokong Abg Ben...:)

    BalasPadam
  60. Tahniah encik ben...teruskan berkarya :)

    BalasPadam
  61. Tahniah encik ben...teruskan berkarya :)

    BalasPadam
  62. Tahniah encik ben...teruskan berkarya :)

    BalasPadam
  63. Sama-sama, dan tahniah! Usaha berhasil! :-)

    Entri terbaru (13PG):  Logorithm's Wordless Wednesday #4

    Entri Segmen Ben Ashaari (13SX): Jangan kau tipu aku!

    Entri 13PG:  Girl Housemates from Hell!

    BalasPadam
  64. tahniah..... abg ben mang the best.. takda sapa leh nafikan... :)

    BalasPadam
  65. congrat...sokong abg ben sampai bila2 :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.