Mereka yang aku sayang ...

 

Gamaknya mmg sesuai aku berjiran dengan MAT GEBU , KAK UMMI ZAIHADI , KAK LemonGrass , KAK NOR , KAK YATIE ... pergh.. semua ni geng geng masakan ... Sori akak sekalian , tak ingat url blog .. hahaha.. panjang panjang belaka ..

Kalau orang tanya aku , pada sapa aku terhutang budi dalam dunia blog ni .. Mereka mereka inilah yang banyak membantu memberi aku semangat dalam dunia blog .. Mereka ini adalah blogger blogger masakan .. Mereka popular dalam dunia mereka sendiri wooo ..

Malam ni , aku akan perkenalkan korang dengan mereka mereka ini dalam segmen khas , KENALI MEREKA ... Hehehe.. sapa kata aku lupa daratan ??? Ingat wooo ..

Kalau tak kerana dapur mereka , perut aku tak buncit tau skang neh !! Jadi untuk menghargai segala kebaikkan mereka , malam ni kita serbu mereka eh ...

19 ulasan:

  1. suke suke. buley blaja msaaakk. HAHAHA

    BalasPadam
  2. suker sangat serbu blog masakan nie....

    BalasPadam
  3. xnk..nanti meliur liur...
    huhu

    BalasPadam
  4. sape lagi yang sayang tu .. wife bro ben sayang x???hee

    BalasPadam
  5. BEN ASHAARI mencetus phenomena di dalam dunia blog...

    BalasPadam
  6. betul2

    best jumpa blogger masak2..
    ben..AKU!!

    HAHAHA.. lari

    BalasPadam
  7. cepat le bagi link..nak gi serang dapur diaorang kasi pecahhhhhh.....!!!!!! :)

    BalasPadam
  8. nih suka nih ^^

    BalasPadam
  9. mana leh lupa daratan... nanti nak mendarat kat mana pulak.

    BalasPadam
  10. yeayyyy ai like...hari2 org google pasal masak memasak kan kan kan..
    key word memasak memang tertinggi woooo

    BalasPadam
  11. Salam Abg Ben...

    Saya suka Abg Mat Gebu... Kalau boleh, tempek gmbr makanan byk2 tuk entry pasal dia ea... Hehe!~

    BalasPadam
  12. Bagus2..suka sgt cik Mat Gebu.. daripada saya tak ada blog sampai la dah ada blog hari-hari mesti jenguk dapur tanpa sempadan..=)

    BalasPadam
  13. Tq Ben atas ingatan....akak mmng terhutang budi dngn Ben selama ini..Jasamu Ku Kenang sampai bila2...

    BalasPadam
  14. ya2..betul tu enBEN..sll gak No tengok zila amik resepi dr sane dan dapat pujian dr tuan punya perut haha...bagus2 dan tahniah untuk zila la enBen hihi..

    BalasPadam
  15. TQ Ben atas ingatan ini. Banyak traffic masuk ke blog I dari blog Ben. Terima kasih sebab masih sudi letak link blog I kat blog you.

    BalasPadam
  16. Salam Ben, terima kasih lah atas ingatan dan sudi menjadikan akak dan geng2 blogger masakan lain jugak sebagai teman di alam maya ini wpun kita berlainan hala...tetapi hubungan dibina dari sini, membawa keakraban bila bertemu...itu sebaiknya...Terima kasih juga atas segala tips dan ilmu yang dikongsi wpun x semua terikut oleh akak2 ni ha...laju sgt Ben...hehehe...Thanks Ben...!

    BalasPadam
  17. makan..makan...makan..and makan...mmm..memang best Ben...ppeerrgghh

    BalasPadam
  18. makan utk hidup, bkn hidup utk makan. hehe. dpt makan sedap mmg buat badan azie rasa bahagia. sungguh! yg sadisnye, xreti msk. hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.