Khamis, 23 Jun 2011

SEGMEN : TERINGIN NAK HACK BLOG ORANG !

hEHEHE... Satu segmen yang agak kejam ! hahaha... Saja je sebenarnya segmen ni ... Untuk release tensen sat ... Ok.. Atas permintaan segmen ni sampai malam la yer ... TUTUP 10 MALAM ini .. tengok tarikh yer ...

Segmen ni ada dua perasaan .. Satu perasaan nak hack blog blogger tu kerana suka .. dan satu lagi kerana geram ! Tapi kat kali ni , kita nak hack blog orang tu kerana suka dengan blog tu ... haaaa...amacam ? Hehehehe...

Caranya ... cam biasa ....

  1. Buat satu entri khas dan letakkan header BEN ASHAARI BLGO
  2. Tajuk ... AKU TERINGIN NAK HACK BLOG .. dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila beritahu , blog manakah yang anda teringin benar nak hack ? Kenapa anda memilih blog beliau ? Dan apakah pesanan yang ingin anda tinggalkan ke dalam blog tersebut ?
  4. Tu jer ... ehehe.. siap ? tinggalkan url entri anda di ruangan komen ini ..

Susah ? tak pon .. ni sekadar segmen suka suka jer.. Peringatan , ni bukan hack untuk merosakkan yer .. tapi sbb suka dengan blog tu jer ... ok ? Jangan langgar batasan lak yer ...

174 komen :

NasZ berkata... [Reply to comment]

macam best je..hehe..

MOHD NASER.com

Hamba Ilahi berkata... [Reply to comment]

dah join.

sini: http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-teringin-nak-hack-blog.html

cik Ida berkata... [Reply to comment]

join!

http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

adamainaa berkata... [Reply to comment]

tolong jangan hack blog saya ya !!!, blog ni juga merupakan salah 1 harta internet saya hahahahaha :):):)

c u m u h a m a berkata... [Reply to comment]

gile kejam punya segmen!! . hahah .

tp cam besh ja nih .

tuk suke2 pe salahnya kan . :D

Zul Fattah berkata... [Reply to comment]

nk join la..

Clara berkata... [Reply to comment]

http://cerytara.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

=D

fRaMe+LenSeS berkata... [Reply to comment]

Nadh join.

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Syazwan berkata... [Reply to comment]

alaaa..abg ben?..bila segmen nie tamat ?..dah nak balik dah nie ?

BeloG MTT berkata... [Reply to comment]

Adehh leka BW sampai terlambat dah.. =='

http://www.lailyqaisyirah.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

si cantik sally berkata... [Reply to comment]

haha..tu diaaa..segmen ditunggu kijam memang kijam..nak tahu pilihan saye sat gi..terjah..hahaha

fardhilah berkata... [Reply to comment]

nak join tp internet hampeh!!

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/saya-teringin-nak-hack-blog.html

join sudah~

Alya Esprézzo berkata... [Reply to comment]

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Cik Sue berkata... [Reply to comment]

cik sue join.. =D

http://miowmanja.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

nurul nadia nasir berkata... [Reply to comment]

http://missnadianasir.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

aku_NAPiE berkata... [Reply to comment]

Baru join :

http://napie1987.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

syaimz berkata... [Reply to comment]

join!

http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Zul Fattah berkata... [Reply to comment]

http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

TWEETY BERT berkata... [Reply to comment]

HAHA SIAPPP.. JANGAN MARAAAHHH

http://viniyamey.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog-orang.html

Munna berkata... [Reply to comment]

mood xbpe btul harini...sy sokong dr blkg je k...t dah kuar link sy bw...good luck sume kwn2.

azam berkata... [Reply to comment]

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

bahaya ni...tapi join je lah

nurul nadia nasir berkata... [Reply to comment]

http://missnadianasir.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

dah joinn hee :)

waN Mohd Salim berkata... [Reply to comment]

http://www.penulissenja.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

join pakcik ben

DaLiLa berkata... [Reply to comment]

1st time join segmen abg ben:
http://nurdalila-abdullah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Bro ahmad berkata... [Reply to comment]

join jadi jahat sekejap

http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK berkata... [Reply to comment]

cik chubby join....
selamat tengah hari semua!!!

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Ums Niza berkata... [Reply to comment]

saya join sekali...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Cik Jari Tembam berkata... [Reply to comment]

orait join!


http://bidadari-kayanganku.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

c u m u h a m a berkata... [Reply to comment]

Dah Join !!

Siap !!

Jummmm sama sama HACK ! . hihih .

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Eja GaNu berkata... [Reply to comment]

nk join tp confius lak nk join tkut para blogger salah faham jew huhuhu

niena shopping2u berkata... [Reply to comment]

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

c-tie amyra berkata... [Reply to comment]

yeeeeeeeeeeehh

http://pwincesskatak.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

c-tie amyra berkata... [Reply to comment]

yeeeeeeeeeeehh

http://pwincesskatak.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

Mr.Baiz berkata... [Reply to comment]

join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum Abg Ben dan semua,

Abg Ben jangan marah ye dengan entry Jamal nie, harap baca dulu tau..hehe

http://www.jamaluddin.net/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog-ben-ashaari.html

Shehan Ismail berkata... [Reply to comment]

SUDAH..SENTAP.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Ashraf Jalil berkata... [Reply to comment]

http://www.ashrafjalil.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog-orang.html

join =D

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

http://eerashera.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Fauzie Jasmani berkata... [Reply to comment]

http://eiz1004.upprofits.com/aku-teringin-nak-hack-blog/

cik pulau berkata... [Reply to comment]

join...

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

AdyBudika berkata... [Reply to comment]

http://www.adybudika.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

normala_ali berkata... [Reply to comment]

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

join... :)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ berkata... [Reply to comment]

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html



join yop join..

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata... [Reply to comment]

nak join jugak... hee (^^,)

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Adzriel @ Liza AB berkata... [Reply to comment]

esok je ke bangsar...

http://adzriel.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

aPIP berkata... [Reply to comment]

saya first time join :)
http://www.terdesaknetwork.co.cc/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

Alia Natasha berkata... [Reply to comment]

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

mizzkechique berkata... [Reply to comment]

join.. =)

http://mizztina.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

ani berkata... [Reply to comment]

as salam...join jugakkkkk


http://aqilaqilahduniaku.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata... [Reply to comment]

join dengan hati terbuka

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

..cik gugu.. berkata... [Reply to comment]

jOin..

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

shah berkata... [Reply to comment]

http://89shah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

shahrul berkata... [Reply to comment]

nak hack blog Abg Ben! haha.. ;)

http://ayaisensei.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Cik Eka berkata... [Reply to comment]

dah hacked akak ni
hahaha

padan muka

hahahaha

http://ekahafizy.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Nabila Huda berkata... [Reply to comment]

jaga-jaga blog ni..join!!!

http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

misya mialen berkata... [Reply to comment]

dengan besar hati, saya join segmen ini.arigato abg ben;D

http://bungasepet.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

osHin berkata... [Reply to comment]

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog-abg-stalker.html

join !

yna fazlyna berkata... [Reply to comment]

http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

Cik Bunny berkata... [Reply to comment]

join
http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

aku dan segalanya berkata... [Reply to comment]

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Cik Aish berkata... [Reply to comment]

http://getmedean.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

abang ben, fisrt time aish join segmen abang ben sbb segmen ni paling best!

si cantik sally berkata... [Reply to comment]

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

cayok2... siap!! terkesan sy ..sungguh ... ni award tuk Abg Ben!! maceh...

Mizz D O L L Y berkata... [Reply to comment]

http://mizzkyoko.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-belog-die-niey.html

Hackers berkata... [Reply to comment]

Hackers dtg join :

http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

+_Miss.Jannah_+ berkata... [Reply to comment]

done :D

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-nohisme.html

Salim Harmanain berkata... [Reply to comment]

agenda jahat aku...hahahaah

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Ezzah Binti Samsudin berkata... [Reply to comment]

Wahh !!! .. Saya nak join juga...

http://diaryezzahsamsudin.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

Hamba Ilahi berkata... [Reply to comment]

ramainya join.. saya join jugak,
klik sini, saya teringin nak hack blog

selain tu, anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

anismelon berkata... [Reply to comment]

anis join..

http://anismelon.blogspot.com/2011/06/segmenaku-teringin-nak-hack-blog.html

Gua Syed berkata... [Reply to comment]

kih..kih..kih.. agak klakar segmen nih.. nnt bleh la ganti anonymous.. hehee.. pape hal pon brader Ben still best.. gua xjoin.. saje komen.. bley ka..?

Idora.Zaifura berkata... [Reply to comment]

:: FIRST TIME JOIN !! ::

http://idorazaifura.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

..

el-janna berkata... [Reply to comment]

join sini

http://bbyuya.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

yasmine danny berkata... [Reply to comment]

YD JoiN yeP!!!~~

http://hebohyasminedanny.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

JoM TerJaH bLoG YD.. TenKiu~~

AyuInsYiraH berkata... [Reply to comment]

assalam..ayu joint tau..



http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

PinKy MoMMa berkata... [Reply to comment]

pok beng..nak hack blog ni hehe ;)

http://www.pinkymomma.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Leya berkata... [Reply to comment]

join jugek

www.hazeleya.blogspot.com

English Tutorial berkata... [Reply to comment]

http://pakaduk.blogspot.com/2011/06/hackers-villain-or-hero.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

Mak nak jadi penggodam hari ni hehehe

http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Penyair SenjA berkata... [Reply to comment]

http://akukaudanpuisiku.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

join..:)

sergeant keroro berkata... [Reply to comment]

alien join XD

http://platunkhaz.blogspot.com/2011/06/plan-no-256-aku-teringin-nak-hack-blog.html

Pak Syahot (sYaHir) berkata... [Reply to comment]

join jugak...
http://paksyahot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Percetakan Sepakat Maju berkata... [Reply to comment]

DAH JOIN !!!

http://percetakansepakatmaju.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

TYNTHA LANA berkata... [Reply to comment]

Dah sekian lama..kali ni baru nak join.hehe.

Ok,done!

http://lianapm.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

faryha berkata... [Reply to comment]

http://jomtgk-faryha.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-blog.html#links

mate saya bulat berkata... [Reply to comment]

juin lambat );


http://sitizarizza.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

izzah azhar berkata... [Reply to comment]

saya akan mintak maaf time raya nanti kat die :p

http://nurizzahbintiazhar.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

K O R I E berkata... [Reply to comment]

kORIE JOIN THIS SEGMEN!

http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

K O R I E berkata... [Reply to comment]

JOIN!

http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

mama shifa berkata... [Reply to comment]

mama join
http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

yqnq ellyana berkata... [Reply to comment]

haha..nak hack blog Ben ah !

cik najihah berkata... [Reply to comment]

join!

http://najihahfara.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

abdullah gazali berkata... [Reply to comment]

saya join segmen abg ben !!!


http://birumuda91.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html#axzz1Q596pGFS

Lulu Caldina berkata... [Reply to comment]

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Подтверждаю berkata... [Reply to comment]

as salam..
persiapan armada perang~
yoshh!!~

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-teringin-nak-hack-blog.html

thanks~ =)

fara berkata... [Reply to comment]

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html


Seronok dapat join :D

Mrs.Yie berkata... [Reply to comment]

saya join.haha..

TERINGIN NAK HACK BLOG

[fArAh aLiAs] berkata... [Reply to comment]

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Rahmah Ram Ram berkata... [Reply to comment]

saya pun nak join jugak...tak mahu ketinggalan..hehehehe

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

Nadya O'Conner berkata... [Reply to comment]

nad joing..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

selendang merah berkata... [Reply to comment]

dah join..

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

dah join...

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Domo Mega berkata... [Reply to comment]

sudah join...ni first time saya join segmen dri blogger otai yg hebat iaitu Ben Ashaari...huhuhu ^_^

http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

Domo Mega berkata... [Reply to comment]

sudah join...ni first time saya join segmen dri blogger otai yg hebat iaitu Ben Ashaari...huhuhu ^_^

http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

anysspunyeblog berkata... [Reply to comment]

anis dah join.. :)
http://anysspunyeblog.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog-mr-k.html

Domo Mega berkata... [Reply to comment]

sudah join...ni first time saya join segmen dri blogger otai yg hebat iaitu Ben Ashaari...huhuhu ^_^

http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

emmajean berkata... [Reply to comment]

Emma baru jer join !!! toing..toing

http://emmaeema.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

risa berkata... [Reply to comment]

sifu!! saye joinnnnnnnnnn

http://hasrisa.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

genkconer berkata... [Reply to comment]

genk join jugA

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog-orang.html

Hamba Ilahi berkata... [Reply to comment]

ramai betul join.. saya join jugak,
klik sini, saya teringin nak hack blog

selain tu, anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

Nienyz Ayub berkata... [Reply to comment]

http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Nienyz join sini :)

princess ayu berkata... [Reply to comment]

join gak hehe jgn marah ya abg ben =) http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Beeha B. berkata... [Reply to comment]

http://sepatukacasindarella.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

join!

Sya_Cda berkata... [Reply to comment]

sudaa join
http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

Sis-Lin berkata... [Reply to comment]

entah yg ke berapa le ni ye Ben..huhuhu

http://linmdnoor.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

gadis melayu berkata... [Reply to comment]

salam.. atia nak join..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

atyn bambam berkata... [Reply to comment]

JOIN !!!


http://sukasukikawla.blogspot.com/2011/06/join-you-aku-teringin-nak-hack-blog.html#more

atyn bambam berkata... [Reply to comment]

JOIN !!


http://sukasukikawla.blogspot.com/2011/06/join-you-aku-teringin-nak-hack-blog.html#more

muz berkata... [Reply to comment]

Join For The First Time

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Zallyna berkata... [Reply to comment]

join....:)

http://asranorrie.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

shat berkata... [Reply to comment]

http://shatpunya.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

bombay berkata... [Reply to comment]

join..;)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

Mohd Khairi Khadzir berkata... [Reply to comment]

http://www.mohdkhairi.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

ASSALAMUALAIKUM, DH JOIN DH (^__^)

Qamaruls berkata... [Reply to comment]

http://qamaruluramaq.blogspot.com/2011/06/awak-teringin-nak-hack-blog-serius.html

MEL HASLINA AMIR berkata... [Reply to comment]

Join 2 kaki
http://rumahpusakaku.blogspot.com/2011/06/segmenteringin-nak-hack-blog-orang.html

eva_evo berkata... [Reply to comment]

kami join nah,,


http://evalovevo.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

done!

MAISHARAH berkata... [Reply to comment]

join....jum tgok..

http://miasyarah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

jom hack sy pula heheee...

i'm fateehaa berkata... [Reply to comment]

kepada orang yang sy nak hack tu, ampun pak ya. hahaha. peace yaww!

http://kisahhatiaku.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

ady berkata... [Reply to comment]

hack..hack..hack
http://irrahady.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

vEe berkata... [Reply to comment]

Shuka shuka Daaa join daaaa...!

http://veevyulala.blogspot.com/2011/06/tringin-nak-hack-blog-orang-la-plak.html

^_^

Golden Rose berkata... [Reply to comment]

sha join ya

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Hamba Ilahi berkata... [Reply to comment]

ramai betul join.. saya pun join jugak,
klik sini, saya teringin nak hack blog

selain tu, anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

syuwai berkata... [Reply to comment]

JOM SAMA-SAMA KITA HACK BL0GGER PERASAN BAGUS NI

PANAS2x!!

http://syuwaistory.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

*sesaja nak buat kontrvsi

hahaha

mA!sAra berkata... [Reply to comment]

join!!
http://maisaracute.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Cahaya Qaseh berkata... [Reply to comment]

as salam...
join jugakk...
salam kenal..


http://kehidupankusyurgakukebahagianku.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html#comments

Cahaya Qaseh berkata... [Reply to comment]

as salam...
join jugakk...
salam kenal..


http://kehidupankusyurgakukebahagianku.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html#comments

faten berkata... [Reply to comment]

gila best segmen neh HAHAH
http://lilostitchlife.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nk-hack-blog.html

Cik Purple berkata... [Reply to comment]

join:)

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Shasyela berkata... [Reply to comment]

join..=) http://fatashiru.blogspot.com/

hajar berkata... [Reply to comment]

join gak.... :)

http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

cik sakura berkata... [Reply to comment]

cik sakura join juga..

http://cikbungasakura.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

zilazaimy berkata... [Reply to comment]

dengan bangga nya telah menyiapkan n3 ini....

http://fazilahburongpuyoh.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

shafinaz (: berkata... [Reply to comment]

http://shakingtapir.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

emeera asnary berkata... [Reply to comment]

join utk kali ke-2...

http://emysk8tergurl.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

tQvm pak cik beng ! hehe... =)

Met bUjang berkata... [Reply to comment]

bujang join wee

http://metzbujang.blogspot.com/2011/06/said-aku-teringin-nak-hack-blog.html

Farhah Azman berkata... [Reply to comment]

join jugak la..:D
http://love-cinta-sayang.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

this is best bro...gua join hu3 http://www.areliff.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

farrah hayati berkata... [Reply to comment]

join segmen lagi!!!!

cepat2 terjah2!!! ;}

http://ticerarahsays.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

iera marican berkata... [Reply to comment]

sertai jua......
http://prisonerone.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Farhan Hanif berkata... [Reply to comment]

saya yakin dengan keputusan saya...saya join segmen ini...hahaha


aku teringin nak hack blog dia

eikiey berkata... [Reply to comment]

first time join!

http://eikiey-wawakikislovelyblues.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

♥CiK EmMa♥ berkata... [Reply to comment]

Tak sabaq aihh nak HACK blog dia nie...hahahaha :D

jom tengok!

http://cik-emma.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock berkata... [Reply to comment]

nk join jgk .

http://hatikubaik.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Elih Japahar berkata... [Reply to comment]

Segmen ni paling best~~! nak join jugak lah...

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

ainaa afiqah berkata... [Reply to comment]

http://yoitdutworld.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog-ben-ashaari.html

prang nak hack..aku pon wajib hack gak!! :P

Sylangster Pressure berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah
kali ni aku ada peluang nak join segmen bro ben ni..slalu aku ttinggl..balik je dr keje baru aku tau bro ben ade wat segmen..hah yg aku aku nak join!! nak hack sape ek?

meh terjah sini

http://sylangster.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog-orang.html

Afrida Abdullah berkata... [Reply to comment]

dah join...

http://daksweet.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Syazwan berkata... [Reply to comment]

http://syazwancdm.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Join.....lambat sikit...

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

atyn bambam berkata... [Reply to comment]

join !
see who i wanna hack . huhu

http://sukasukikawla.blogspot.com/2011/06/join-you-aku-teringin-nak-hack-blog.html

AIN MUSTAZA berkata... [Reply to comment]

terlambat sket..harap segmen saya diterima lagi...!! pesanan untuk BA juga, buat banyak segmen lagi kerana dgn cara ni blogger2 lain dpt beramah mesra

http://ayienmustaza3487.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Carl id berkata... [Reply to comment]

AWAS,,,saya datang nak hack blog. Sila lihat blog mana yg terpilih

http://ks-colorlife.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Muslimah Optimis berkata... [Reply to comment]

http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/06/mo-teringin-nak-hack-blog.html

khunsuriyatit berkata... [Reply to comment]

Ni seme ko punya pasal la Ben....
http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

fiey berkata... [Reply to comment]

sempat lagi nak hack nih!

http://mommyakmal.blogspot.com/2011/06/saya-teringin-nak-hack-blog.html

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

hack belog abg ben....jgn marah...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

alif ismail berkata... [Reply to comment]

walaupun ade 15 minit lagi...tetap nak join...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

d_tieah berkata... [Reply to comment]

Sebelum jam 10..

http://dhatieku.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

sha my heart berkata... [Reply to comment]

kite nak join jugak la..

hihi~ hack balik.. berani ye hack blog kite..

http://sha-myheart.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

TQ =)

Cda CdOot berkata... [Reply to comment]

Last Minute jOin !!

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

azrijohan berkata... [Reply to comment]

Cisss...

selepas blog saye di HACK oleh anonymous hari tu...rase macam nak balas dendam jekk...

pastu ternampak la pulak abang ben buat segmen ni...memang tak boleh lepas kan peluang ni...

banyak jugak list blog yang saye target nak HACK kaw-kaw punye..nak tau sape..? jom bace

http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

sori laa kalau ade blog kesayangan abang ben yang termasuk...

ni semua salah anonymous tu,sape suruh HACK blog saye....bajet Vandetta..puihhh;p

Sue berkata... [Reply to comment]

baru leh join

http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

NadiRah berkata... [Reply to comment]

siap!!

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Arm'z berkata... [Reply to comment]

Arm'z da pun tunaikan hajat blog mna yg nak hack... harap2 xde la mna2 blog kena hack yer.... (syang oOO... blog aku)

http://armzstory.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI