Kenapa aku suka tukar no telefon ? - BEN ASHAARI

Kenapa aku suka tukar no telefon ?

 

Dulu aku cukup suka tukar no telefon .. Ada yang kata ni mesti ramai awek cari aku punya .. Eceh.. sat nak tengok muka aku ? Kalau kacak benor tu lain hal laa..

Kalau dulu , aku tukar sbb no tel aku tak cantik .. Aku nak cari no tel yang cantik dan mudah diingat .. Tapi tu la.. bila dah jumpa , cantik punya .. ada la pulak wat hal ...

Hal apa eh ? Yelah , kadang kadang ada sampai luar waktu pejabat pon nak call nak tanya itu ini .. Kalau officemate tu , ok la kan .. aku tak kisah.. ni yang bukan officemate.. tu yang letih tu.. Nak dibiarkan , kesian lak... Bila layan , menjadi  la pulak .

Tu la dia alasan aku .. skang ni pon aku rasa nak tukar lagi .. Sbb apa ? aku tak ingat no hp aku ! Bila orang tanya aku berapa no tel aku , aku minta no dia dan aku call dia .. senang cerita ..

Tunggu masa je aku nak tukar no tel ni.. yelah , kadang kadang ada yang tak reti nak hormat privasi orang lain .. bila dah bagi tu , pastikan la bila hal penting baru call ..

Buat satu nombor umum untuk semua orang ? Hurm.. hurm.. tunggu aku lantik PA aku secara rasmi .. Takat ni PA online aku ni dok bz berpuzzle lak.. Sapa sapa nak join contest dia , leh la gegar blog dia .. Hadiah dia ? makan malam yang ditaja oleh pemenang sendiri.. amacam ? hahaha.. aku gurau jer .. tapi mmg ada contest la.. menarik gitu.. Aku tamo join sbb dia suka gelakkan aku bila aku kalah ...grrr ..

Ok.. nak join contest untuk minggu ni , sila dail nombor

P U T E R I K A T E K

atau klik SINI

3 ulasan:

  1. aikkk tukar no tepon lg ke?,. susah la nak pasang iklan lagi nti

    BalasPadam
  2. ahahah..patutla ari tu mintak no aku dulu....jemmmm...

    BalasPadam
  3. haha. betul2. tukar number sebab nak number cantek :P

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.