Buat semua blogger ... rakan rakan FACEBOOK ..

 

Aku dapat satu msg dari seorang rakan di FACEBOOK .. Beliau meminta kita , sebagai blogger untuk sama sama terlibat dalam usaha beliau membantu sesesorang ...

image

OK.. aku minta korang semua baca dulu blog ni ... kemudian baru aku teruskan lagi ... boleh ? Ok... blog yang aku maksudkan tu ialah blog ELEEMARDIANA ..

Bagi mereka yang berkemampuan , bolehlah menyumbangkan apa yang mampu disumbangkan .. Bagi mereka terutama rakan blogger , mari kita sama sama menjayakan usaha akak ELEE ni ... Jika beliau sanggup mengorbankan royaltinya , takkan kita tak boleh buat satu entri khas buatnya ????? Satu entri jer ...

Ini cuma cadangan aku jer ... Kalau nak ikut , ikut .. kalau tak nak , tak per .. Kalau nak tarik perhatian pembaca ... gunakan tajuk " AKU , BEN ASHAARI dan ELEE MARDIANA " .. InsyaAllah ...

Bagi mereka yang buat entri berkaitan usaha , sila tinggalkan url korang tu di ruangan komen ini ... Terima kasih ..

60 ulasan:

  1. Terharu dengan kak elee (atau kami panggil dia OD)....insya allahh akan diserbakan nanti...

    BalasPadam
  2. saye dah buat sedikit sumbangan..semoga beliau mendapat kebahgiaan di masa depan..aminn

    recent post : |suke ke word verification???|

    BalasPadam
  3. masuk dalam MHI tv 3 jugak..
    sangat kesian Ben..!

    dah buat pon entri..
    http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  4. ayu bersama utk usaha murni kak elle

    http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  5. tolong ajar mcmne nk uat..saya nie baru lagi..post2 kat wall sendiri taw r..nk advand xpandai =)

    BalasPadam
  6. salam bro.....

    http://www.borakkosong.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  7. ya allah kesiannya , insyaallah amy akan bersama untuk usaha murni kek elle dan en.ben...

    BalasPadam
  8. salam,
    ksari dh buat n3 psl ni pd 21 jan lps
    http://saricorner.blogspot.com/2011/01/berat-mata-memandang.html
    jom kita sebar2kan..

    BalasPadam
  9. SALAM ABG BEN.. HUNNY TURUT SERTA jugak.. http://www.hannanalqudsey.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana-sedia.html

    BalasPadam
  10. salam, semoga usaha yg tidak seberapa ini dapat meringankan beban insan2 yg malang itu dan semoga Allah memberikan secepat kesembuhan kepada mereka...InsyaAllah...

    http://www.abhamz.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    t kasih

    BalasPadam
  11. Salam encik ben..
    ALhamdulillah dni dah buat 3 entry mengenai adik hairuman.. dan dni selalu contact kak maryuni untuk mendapatkan info dan memberikan info... sama2lah kita membantunya... semoga beliau cepat sembuh, amin..



    http://www.ardinihumaira.com/2011/01/kepada-sesiapa-yang-ingat-cerita-ni.html



    http://www.ardinihumaira.com/2011/01/perhatian-kepada-anda-yang-dermawan-no.html


    http://www.ardinihumaira.com/2011/01/kepada-sesiapa-yang-ingat-cerita-ni.html

    BalasPadam
  12. semoga Allah merahmati usaha kita ini.....

    http://n9soulcrewz.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  13. Semoga ade yang sudi membantu..

    http://dhatieku.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  14. http://akukaudanpuisiku.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html
    walau tak banyak sedikit pun dah cukup kan abg ben.....

    BalasPadam
  15. InsyaAllah..akn buat enteri..

    BalasPadam
  16. hulurkan tangan, ringankan beban..

    http://em-a-wai-a.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  17. nieza akan bersama membantu usaha ini..

    http://anizaibrahim.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  18. http://saltesoro.blogspot.com/

    Thanks a lot Ben for the info. Sal akan buat entry about this after lunch nanti ya...

    BalasPadam
  19. Salam Ben,

    Jutaan terima kasih akak ucapkan kepada Ben dan kawan-kawan Ben. Hanya ALLAH saja yang dapat membalas jasa anda semua. Amin.

    BalasPadam
  20. salam alaik bro. ok aku pun dah buat satu entri khas:

    http://haryzkhairuddin.blogspot.com/2011/01/kami-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    semoga usaha kak elee berjaya.. insya Allah.

    BalasPadam
  21. http://www.munirahizzan.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    Semoga apa yang diusahakan diberkati ALLAH...

    BalasPadam
  22. Salam Abg Ben,

    http://shazwanizam.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    semoga ALLAH S.W.T membantu mereka

    BalasPadam
  23. sakitnye ase emm..
    bersabar lah... :)
    nak buat jugak ...

    BalasPadam
  24. semoga usaha murni kita dalam menyebarkan berita ini diberkati Allah SWT, InsyaAllah.

    http://yslgalz213.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  25. moga kita mendapat setimpal dengan apa yng kita bantu pada mereka.. amin

    http://goldazone86.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  26. http://luvmia97.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  27. semoga usaha kecil ini beri impact yang besar kepada mereka2 ni...

    http://amrafahan.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  28. http://www.qasehdalia.com/2011/01/qda-ben-ashaari-dan-sis-elle-mardiana.html

    tq abg share this,, kalau tak maybe tak tahu pun :)

    BalasPadam
  29. Abg Ben, kita join buat entry untuk mereka. :)

    http://amalinaali.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  30. Salam. Semoga Allah SWT permudahkan segala urusan. InsyaAllah.
    http://lugieamir.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  31. salam abg ben dan semua

    http://kisahshidaghazali.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  32. semoga sama-sama kita dpt membantu kedua2 adik kita ini

    http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2011/01/deqdeq-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  33. http://sinarraudah.blogspot.com/2011/01/hulurkan-bantuan-ringankan-beban-aku.html

    BalasPadam
  34. http://norazureenmohdyazid.blogspot.com/?zx=c78056b5e7b7ea4b

    BalasPadam
  35. semoga ingatan n usaha yg tak seberapa ni..akan meringankan beban mangsa..aminn...

    http://qasehdindakanda.blogspot.com/2011/01/akuben-ashaarielee-mardiana.html

    BalasPadam
  36. semoga Allah merahmati usaha kita ini..... Aminn


    http://deazliyanish.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  37. kesian mohd hairuman..
    moga apa yang kita buat di berkatiNYA

    http://bunneesya.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  38. semoga adik2 ni cpt sembuh, insyaALLAH..
    http://www.hishyamuddin.com/2011/01/hulurkan-tangan-ringankan-beban.html

    BalasPadam
  39. terasa ingin membantu,
    nak pergi bookstore carik salah 1 drpd novel yg tersenarai lah!
    sedih tengok penderitaan mereka T_T

    http://nurfirul.blogspot.com/2011/01/kite-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    * semoga entri ni dapat membantu..... dan meningkatkan lagi usaha murni kak elee dan niat baik ben serta kite semua

    BalasPadam
  40. salam bro..

    http://lurvepurple90.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  41. abg ben,...

    semoga usaha murni kita dapat meringankan beban penderitaan adik hairuman ni..

    http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/01/akuben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  42. jom sama2 kita jayakannya.. hehe :D

    http://budaklogam.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  43. wahhhhh.. terlepas entry ni.. g kelas... ya Allahh.. kesian nyaaa T_T

    BalasPadam
  44. salam semua.

    saya juga ingin turut serta

    http://shaizhar.blogspot.com/2011/01/708-aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  45. Assalamualaikum

    http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/01/akuben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  46. http://identitykeon.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    abang ben sy turut serta.. rasa kesian ya amat terhadap mereka berdua. bila sy betul betul amati kisah mereka.

    ya Allah aku berharap engkau kurang kan lah beban mereka.

    BalasPadam
  47. salam BA
    saya join jugak semoga adik tu cepat baik

    http://lina-klina.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  48. assalamualaikum bang ben..
    saya join juga..
    ALLAH maha adil..
    semua perkara mesti ada hikmahnya kelak..

    http://salemlemo2.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  49. Baru baca kisah mereka.kesian sangat =( semoga mereka cepat sembuh.amiin..

    BalasPadam
  50. moga niat murni ini diterima oleh-Nya...

    http://nurulnadiahmamat.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  51. nak join juga .. suda share ..

    http://snowthenrainbow.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    jemput2 datang .

    BalasPadam
  52. kesian dgn kawan kita tu huhu. saya join jugak neh . semoga mereka sihat . amin

    http://qiqiqieylfunky.blogspot.com/2011/01/akuben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  53. kesian dgn kawan kita tu huhu. saya join jugak neh . semoga mereka sihat . amin

    http://qiqiqieylfunky.blogspot.com/2011/01/akuben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  54. salam bro :)

    saya pun turut serta :P
    *tangan yang memberi adalah lebih baik dari tangan yang menerima

    http://diaryputihvsdiaryhitam.blogspot.com/2011/01/journal-4aku-ben-ashaari-dan-elee.html

    BalasPadam
  55. saya sambut usaha murni ini..tapi ada sedikit penambahan..

    http://ceritaindahkami.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  56. baru buat entri..semoga ada yang sudi membantu.
    http://lagunamerbok.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  57. http://hatifarah.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    buat jgk abg ben..hehe

    BalasPadam
  58. salam ben..
    alycia dah buat entry sbg tanda sokongan..

    http://myalycia.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  59. salam bro
    rs nye xtlmbat tuk amoii wt entry ni sbgai tnda sokongan amoii

    http://www.amoii.gomofm.org/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam
  60. salam yart dah buat entry semoga mereka mendapat bantuan yang banyak dan cepat sembuh amin ;)

    http://lukisanhatihayati.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.