Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 24 Januari 2011

Buat semua blogger ... rakan rakan FACEBOOK ..

 

Aku dapat satu msg dari seorang rakan di FACEBOOK .. Beliau meminta kita , sebagai blogger untuk sama sama terlibat dalam usaha beliau membantu sesesorang ...

image

OK.. aku minta korang semua baca dulu blog ni ... kemudian baru aku teruskan lagi ... boleh ? Ok... blog yang aku maksudkan tu ialah blog ELEEMARDIANA ..

Bagi mereka yang berkemampuan , bolehlah menyumbangkan apa yang mampu disumbangkan .. Bagi mereka terutama rakan blogger , mari kita sama sama menjayakan usaha akak ELEE ni ... Jika beliau sanggup mengorbankan royaltinya , takkan kita tak boleh buat satu entri khas buatnya ????? Satu entri jer ...

Ini cuma cadangan aku jer ... Kalau nak ikut , ikut .. kalau tak nak , tak per .. Kalau nak tarik perhatian pembaca ... gunakan tajuk " AKU , BEN ASHAARI dan ELEE MARDIANA " .. InsyaAllah ...

Bagi mereka yang buat entri berkaitan usaha , sila tinggalkan url korang tu di ruangan komen ini ... Terima kasih ..

60 komen :

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Terharu dengan kak elee (atau kami panggil dia OD)....insya allahh akan diserbakan nanti...

anamizu berkata... [Reply to comment]

saye dah buat sedikit sumbangan..semoga beliau mendapat kebahgiaan di masa depan..aminn

recent post : |suke ke word verification???|

syafiqsulaiman berkata... [Reply to comment]

masuk dalam MHI tv 3 jugak..
sangat kesian Ben..!

dah buat pon entri..
http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

-✿ Ayu ✿- berkata... [Reply to comment]

ayu bersama utk usaha murni kak elle

http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

GummyhOlic Stuff berkata... [Reply to comment]

tolong ajar mcmne nk uat..saya nie baru lagi..post2 kat wall sendiri taw r..nk advand xpandai =)

EDDIE YUSTIN berkata... [Reply to comment]

salam bro.....

http://www.borakkosong.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

Amy Syaquena berkata... [Reply to comment]

ya allah kesiannya , insyaallah amy akan bersama untuk usaha murni kek elle dan en.ben...

Sari berkata... [Reply to comment]

salam,
ksari dh buat n3 psl ni pd 21 jan lps
http://saricorner.blogspot.com/2011/01/berat-mata-memandang.html
jom kita sebar2kan..

Hannan Al-Qudsey berkata... [Reply to comment]

SALAM ABG BEN.. HUNNY TURUT SERTA jugak.. http://www.hannanalqudsey.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana-sedia.html

Abhamz berkata... [Reply to comment]

salam, semoga usaha yg tidak seberapa ini dapat meringankan beban insan2 yg malang itu dan semoga Allah memberikan secepat kesembuhan kepada mereka...InsyaAllah...

http://www.abhamz.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

t kasih

ardinihumaira berkata... [Reply to comment]

Salam encik ben..
ALhamdulillah dni dah buat 3 entry mengenai adik hairuman.. dan dni selalu contact kak maryuni untuk mendapatkan info dan memberikan info... sama2lah kita membantunya... semoga beliau cepat sembuh, amin..



http://www.ardinihumaira.com/2011/01/kepada-sesiapa-yang-ingat-cerita-ni.html



http://www.ardinihumaira.com/2011/01/perhatian-kepada-anda-yang-dermawan-no.html


http://www.ardinihumaira.com/2011/01/kepada-sesiapa-yang-ingat-cerita-ni.html

Ana Muslim berkata... [Reply to comment]

semoga Allah merahmati usaha kita ini.....

http://n9soulcrewz.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

d_tieah berkata... [Reply to comment]

Semoga ade yang sudi membantu..

http://dhatieku.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

PenyairSenja berkata... [Reply to comment]

http://akukaudanpuisiku.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html
walau tak banyak sedikit pun dah cukup kan abg ben.....

suri berkata... [Reply to comment]

InsyaAllah..akn buat enteri..

Aya Maya berkata... [Reply to comment]

hulurkan tangan, ringankan beban..

http://em-a-wai-a.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-elee-mardiana.html

Nieza Ibrahim berkata... [Reply to comment]

nieza akan bersama membantu usaha ini..

http://anizaibrahim.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

SalTesoro berkata... [Reply to comment]

http://saltesoro.blogspot.com/

Thanks a lot Ben for the info. Sal akan buat entry about this after lunch nanti ya...

© Elee Mardiana berkata... [Reply to comment]

Salam Ben,

Jutaan terima kasih akak ucapkan kepada Ben dan kawan-kawan Ben. Hanya ALLAH saja yang dapat membalas jasa anda semua. Amin.

Haris Khairuddin berkata... [Reply to comment]

salam alaik bro. ok aku pun dah buat satu entri khas:

http://haryzkhairuddin.blogspot.com/2011/01/kami-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

semoga usaha kak elee berjaya.. insya Allah.

mOoN berkata... [Reply to comment]

http://www.munirahizzan.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

Semoga apa yang diusahakan diberkati ALLAH...

shazwani nizarmudin berkata... [Reply to comment]

Salam Abg Ben,

http://shazwanizam.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

semoga ALLAH S.W.T membantu mereka

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

sakitnye ase emm..
bersabar lah... :)
nak buat jugak ...

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata... [Reply to comment]

semoga usaha murni kita dalam menyebarkan berita ini diberkati Allah SWT, InsyaAllah.

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

Awangku Johan berkata... [Reply to comment]

moga kita mendapat setimpal dengan apa yng kita bantu pada mereka.. amin

http://goldazone86.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

mia.lia berkata... [Reply to comment]

http://luvmia97.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

Huszaini berkata... [Reply to comment]

semoga usaha kecil ini beri impact yang besar kepada mereka2 ni...

http://amrafahan.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

http://www.qasehdalia.com/2011/01/qda-ben-ashaari-dan-sis-elle-mardiana.html

tq abg share this,, kalau tak maybe tak tahu pun :)

Amalina Ali berkata... [Reply to comment]

Abg Ben, kita join buat entry untuk mereka. :)

http://amalinaali.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

LugieAmir berkata... [Reply to comment]

Salam. Semoga Allah SWT permudahkan segala urusan. InsyaAllah.
http://lugieamir.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

vanilla ice berkata... [Reply to comment]

salam abg ben dan semua

http://kisahshidaghazali.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

DeQdEq berkata... [Reply to comment]

semoga sama-sama kita dpt membantu kedua2 adik kita ini

http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2011/01/deqdeq-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

Amy Syaquena berkata... [Reply to comment]

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/01/hulurkan-bantuan-ringankan-beban-aku.html

azureen yazid berkata... [Reply to comment]

http://norazureenmohdyazid.blogspot.com/?zx=c78056b5e7b7ea4b

qaseh johanna berkata... [Reply to comment]

semoga ingatan n usaha yg tak seberapa ni..akan meringankan beban mangsa..aminn...

http://qasehdindakanda.blogspot.com/2011/01/akuben-ashaarielee-mardiana.html

yannalayola berkata... [Reply to comment]

semoga Allah merahmati usaha kita ini..... Aminn


http://deazliyanish.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

bun_nee berkata... [Reply to comment]

kesian mohd hairuman..
moga apa yang kita buat di berkatiNYA

http://bunneesya.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

Hishyamuddin berkata... [Reply to comment]

semoga adik2 ni cpt sembuh, insyaALLAH..
http://www.hishyamuddin.com/2011/01/hulurkan-tangan-ringankan-beban.html

Nurul Nur berkata... [Reply to comment]

terasa ingin membantu,
nak pergi bookstore carik salah 1 drpd novel yg tersenarai lah!
sedih tengok penderitaan mereka T_T

http://nurfirul.blogspot.com/2011/01/kite-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

* semoga entri ni dapat membantu..... dan meningkatkan lagi usaha murni kak elee dan niat baik ben serta kite semua

Khairulbariah berkata... [Reply to comment]

salam bro..

http://lurvepurple90.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

Cik Azizah berkata... [Reply to comment]

abg ben,...

semoga usaha murni kita dapat meringankan beban penderitaan adik hairuman ni..

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/01/akuben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

udin berkata... [Reply to comment]

jom sama2 kita jayakannya.. hehe :D

http://budaklogam.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

y u y u Z u l a i k h a berkata... [Reply to comment]

wahhhhh.. terlepas entry ni.. g kelas... ya Allahh.. kesian nyaaa T_T

Shaizhar berkata... [Reply to comment]

salam semua.

saya juga ingin turut serta

http://shaizhar.blogspot.com/2011/01/708-aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

Novelgurl berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum

http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/01/akuben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

k_Own berkata... [Reply to comment]

http://identitykeon.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

abang ben sy turut serta.. rasa kesian ya amat terhadap mereka berdua. bila sy betul betul amati kisah mereka.

ya Allah aku berharap engkau kurang kan lah beban mereka.

lina berkata... [Reply to comment]

salam BA
saya join jugak semoga adik tu cepat baik

http://lina-klina.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

lemolemo berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum bang ben..
saya join juga..
ALLAH maha adil..
semua perkara mesti ada hikmahnya kelak..

http://salemlemo2.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

Miss AnisSensuous berkata... [Reply to comment]

Baru baca kisah mereka.kesian sangat =( semoga mereka cepat sembuh.amiin..

NURUL NADIAH MAMAT berkata... [Reply to comment]

moga niat murni ini diterima oleh-Nya...

http://nurulnadiahmamat.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

snowthenraibow berkata... [Reply to comment]

nak join juga .. suda share ..

http://snowthenrainbow.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

jemput2 datang .

MiZz RhApHuWnZheLL berkata... [Reply to comment]

kesian dgn kawan kita tu huhu. saya join jugak neh . semoga mereka sihat . amin

http://qiqiqieylfunky.blogspot.com/2011/01/akuben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

MiZz RhApHuWnZheLL berkata... [Reply to comment]

kesian dgn kawan kita tu huhu. saya join jugak neh . semoga mereka sihat . amin

http://qiqiqieylfunky.blogspot.com/2011/01/akuben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

izzati berkata... [Reply to comment]

salam bro :)

saya pun turut serta :P
*tangan yang memberi adalah lebih baik dari tangan yang menerima

http://diaryputihvsdiaryhitam.blogspot.com/2011/01/journal-4aku-ben-ashaari-dan-elee.html

cikpuanhady berkata... [Reply to comment]

saya sambut usaha murni ini..tapi ada sedikit penambahan..

http://ceritaindahkami.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

Shaiful Zaidi berkata... [Reply to comment]

baru buat entri..semoga ada yang sudi membantu.
http://lagunamerbok.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

Rara Farah berkata... [Reply to comment]

http://hatifarah.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

buat jgk abg ben..hehe

~~@lyci@~~ berkata... [Reply to comment]

salam ben..
alycia dah buat entry sbg tanda sokongan..

http://myalycia.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

4moii berkata... [Reply to comment]

salam bro
rs nye xtlmbat tuk amoii wt entry ni sbgai tnda sokongan amoii

http://www.amoii.gomofm.org/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

::contengan hati::)) berkata... [Reply to comment]

salam yart dah buat entry semoga mereka mendapat bantuan yang banyak dan cepat sembuh amin ;)

http://lukisanhatihayati.blogspot.com/2011/01/aku-ben-ashaari-dan-elee-mardiana.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI