Sabtu, 7 Mei 2011

Aku memang memerlukan korang ...

Aku tak tau apa punya gila... skang aku gila join contest yang besh besh.. hahahaha... saja jeee.. tau nak menang tu bukan senang.. tapi join jer kan ? Dari merapu mengarut dok hina orang sana sini , ada baiknya aku naik ke satu peringkat lagi yakni join contest... hehehe...

Ok...aku ada permintaan ..Aku ada join DIGI WWWOW INTERNET FOR ALL AWARDS ....

imageUntuk kategori - BLOGGER OF THE YEAR klik SINI , dan cara nak mengundi , klik SINI

Dan satu lagi .. kalau sudi la.. klik LIKE untuk contest NIKON aku ni haa... Ni gambar dia haaa....

image Haa... amacam ? ok tak pic ni ? kalau rasa ok , klik LIKE kat SINI .. Terima kasih kerana sudi meluangkan masa anda .. eceh.. Tqqqq...

41 komen :

my-shopping2u berkata... [Reply to comment]

gila contest xpe jgn gila bayang.. ha... masuk la pulak nippon paint .. kt nuffnang tu

miss nadya berkata... [Reply to comment]

dah like...nadya rasa nak join jugak..:)

blackroses berkata... [Reply to comment]

sabor jerlah

yatie Awang berkata... [Reply to comment]

dah like pun dr semalam...nice pic tu

... berkata... [Reply to comment]

as salam..
wah! cun!
yeah~
buat perkara yang lagi berfaedah dari buat sesuatu yang diluar norma kewarasan akal.

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

kami suma akan support abg ben terus menerus...

ADfeez berkata... [Reply to comment]

hehehe back to basis...:D

Mrs.Yie berkata... [Reply to comment]

saya dah like.. :)

Lyssa Dollixious berkata... [Reply to comment]

yuhuu .. Lyssa sudahh VOTE abang BENASHAARI <3

Coretan anuar berkata... [Reply to comment]

Good Luck Ben Ashaari..

Semoga berjaya dinobatkan sebagai Blogger Of The Year..

Entri Terkini Di Blog Saya:
Aktiviti Makak Dan Mengancau Di Mukah Sarawak
Domain Laman Web Percuma di Lot.My??

fuuyooh berkata... [Reply to comment]

Hj ben yang kiut.. buat la segmen macam dulu2.. best.. hari ahad ni.. best buat segmen.. segmen macam dulu2..

segmen macam ni : http://fuyohblog.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

ummu berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum en ben
terima kasih en ben
gud luck.
erk yang like tu kena guna Fb juga ke?

Lizan berkata... [Reply to comment]

da click like dah..mmg cantik pun!

IZYAN KAHER berkata... [Reply to comment]

its great !

new contest ..

http://supersapienstory.blogspot.com/2011/05/izyankahers-contest-go-green-guys.html

nmirmo berkata... [Reply to comment]

done!! nape bro ben tak masukkan pic yang waktu asar tu??? cantik kot... ;)

hitammanis berkata... [Reply to comment]

klik sudah...good luck!

iMBobo berkata... [Reply to comment]

datang sini just nak tgk bro ben update ape hehe

Taufik Jusoh berkata... [Reply to comment]

tu dia memang besar peluang bro ben menang ni.

Blog update : Kalau orang, kalau kita?

efa nur berkata... [Reply to comment]

waahh..caiyok..caiyok.. :D
vote abg ben..!! :)

DsCaRNiA berkata... [Reply to comment]

Da vote.. :)
hehe post Encik Ben yang ini bertarikh Selasa, 7 Jun 2011.. Sekarang baru 23 May.. :D

Adem and Cats berkata... [Reply to comment]

tahniah dah jadi celebrity..:)

u.m.i.e berkata... [Reply to comment]

Cik Umie join :)

http://2octobersecret.blogspot.com/2011/05/segmen-kreatif-ben-ashaari-kembali.html

**::CIKNUURUL::** berkata... [Reply to comment]

dh like dh abg ben,..weewuu,..bile last ni?,.

pandangkedepan berkata... [Reply to comment]

perghhh....aku ada kat page abg benn...best nye....sudi2 lah singgah page saya....ade 300 post...tp wat masa skrang baru publish 3 je...ehehehe...:P
soulofzoul.blogspot.com

pandangkedepan berkata... [Reply to comment]

perggghhh.....gua ada kat page abg ben..sudi2 lah singgah blog guwa...ada 300 post tp yg baru publish tiga je...ehehe...
soulofzoul.blogspot.com

iLa suHaiLa berkata... [Reply to comment]

ha ah..drpd mngrot buat benda tak pedah baek undi Ben Ashaari..hehe

http://akukanila.blogspot.com/2011/05/penangan-ben-ashaari.html

time kaseh!!

tya berkata... [Reply to comment]

like :D

Revablogspotlive berkata... [Reply to comment]

pacik,,
sbelum tu nak gelak besar2 dlu..
bahahaha :D

origato3!! tima kasih3..tima kasih sbb share this contest dlm blog pacik tau!! gracias!!
hada da masuk contest nikon tu.. bahahaha..xsanka contest ni buat hada jd gila2..agaga..cma,,ermm..banyak jer gamba santek2 buat rasa terendah diri la plak..stress2!! tp,,i will strive!! keh3..Aja! Aja!

tima kasih pacik!! op ya,,kalau sudi like la gamba hada y ntah apa2 ni..kih3 :) ni link dia http://d5100.nikon-asia.com/en/submissions/14970

ahmad berkata... [Reply to comment]

join contest banyak2 nanti ada peluang cerah nak menang hadiah..suka contest2 ni ^"^

keynah berkata... [Reply to comment]

http://eynaforever.blogspot.com/2011/05/vote-for-us.html

Gayahspears berkata... [Reply to comment]

amboi bro.. byknyer share..hahah

Alumni Nurul Iman berkata... [Reply to comment]

salam kunjungan... br jer join blog sedara ben ni, dh klik dkt blogger of the year tu... dillamin yg promote blog sedara ben ni. tq

yqnq ellyana berkata... [Reply to comment]

dah undi banyak3 dh Ben..

nina bobok berkata... [Reply to comment]

saya baru je menggiatkan diri dalam blog ni. napa anda sangat femes? bila blogwalking je kuar santai ben ashaari, segmen tu contest ni..

rebecca melessa berkata... [Reply to comment]

done!good luck bang beng beng boom^^

~ Mr Ej ~ berkata... [Reply to comment]

done...mmg best bro

Nadya O'Conner berkata... [Reply to comment]

Woot!You have succesfully voted for mr ben for today..wish u win lah abg ben...chaiyok2..kempen kuat2 lagi..:)

Hang Leo berkata... [Reply to comment]

insyaallah..gud luck bro!!!! :)

Adam Narzuan berkata... [Reply to comment]

dah like bro...semoga sukses...

Tips Kawin Cepat,Mudah & Jimat

Akeyla Frr . berkata... [Reply to comment]

HOHO , beshbesh <3333

restu resort berkata... [Reply to comment]

kami pun sama..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI