Aku memang memerlukan korang ...

Aku tak tau apa punya gila... skang aku gila join contest yang besh besh.. hahahaha... saja jeee.. tau nak menang tu bukan senang.. tapi join jer kan ? Dari merapu mengarut dok hina orang sana sini , ada baiknya aku naik ke satu peringkat lagi yakni join contest... hehehe...

Ok...aku ada permintaan ..Aku ada join DIGI WWWOW INTERNET FOR ALL AWARDS ....

imageUntuk kategori - BLOGGER OF THE YEAR klik SINI , dan cara nak mengundi , klik SINI

Dan satu lagi .. kalau sudi la.. klik LIKE untuk contest NIKON aku ni haa... Ni gambar dia haaa....

image Haa... amacam ? ok tak pic ni ? kalau rasa ok , klik LIKE kat SINI .. Terima kasih kerana sudi meluangkan masa anda .. eceh.. Tqqqq...

41 ulasan:

  1. gila contest xpe jgn gila bayang.. ha... masuk la pulak nippon paint .. kt nuffnang tu

    BalasPadam
  2. dah like...nadya rasa nak join jugak..:)

    BalasPadam
  3. dah like pun dr semalam...nice pic tu

    BalasPadam
  4. as salam..
    wah! cun!
    yeah~
    buat perkara yang lagi berfaedah dari buat sesuatu yang diluar norma kewarasan akal.

    BalasPadam
  5. kami suma akan support abg ben terus menerus...

    BalasPadam
  6. hehehe back to basis...:D

    BalasPadam
  7. yuhuu .. Lyssa sudahh VOTE abang BENASHAARI <3

    BalasPadam
  8. Good Luck Ben Ashaari..

    Semoga berjaya dinobatkan sebagai Blogger Of The Year..

    Entri Terkini Di Blog Saya:
    Aktiviti Makak Dan Mengancau Di Mukah Sarawak
    Domain Laman Web Percuma di Lot.My??

    BalasPadam
  9. Hj ben yang kiut.. buat la segmen macam dulu2.. best.. hari ahad ni.. best buat segmen.. segmen macam dulu2..

    segmen macam ni : http://fuyohblog.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

    BalasPadam
  10. assalamualaikum en ben
    terima kasih en ben
    gud luck.
    erk yang like tu kena guna Fb juga ke?

    BalasPadam
  11. da click like dah..mmg cantik pun!

    BalasPadam
  12. its great !

    new contest ..

    http://supersapienstory.blogspot.com/2011/05/izyankahers-contest-go-green-guys.html

    BalasPadam
  13. done!! nape bro ben tak masukkan pic yang waktu asar tu??? cantik kot... ;)

    BalasPadam
  14. datang sini just nak tgk bro ben update ape hehe

    BalasPadam
  15. waahh..caiyok..caiyok.. :D
    vote abg ben..!! :)

    BalasPadam
  16. Da vote.. :)
    hehe post Encik Ben yang ini bertarikh Selasa, 7 Jun 2011.. Sekarang baru 23 May.. :D

    BalasPadam
  17. tahniah dah jadi celebrity..:)

    BalasPadam
  18. Cik Umie join :)

    http://2octobersecret.blogspot.com/2011/05/segmen-kreatif-ben-ashaari-kembali.html

    BalasPadam
  19. dh like dh abg ben,..weewuu,..bile last ni?,.

    BalasPadam
  20. perghhh....aku ada kat page abg benn...best nye....sudi2 lah singgah page saya....ade 300 post...tp wat masa skrang baru publish 3 je...ehehehe...:P
    soulofzoul.blogspot.com

    BalasPadam
  21. perggghhh.....gua ada kat page abg ben..sudi2 lah singgah blog guwa...ada 300 post tp yg baru publish tiga je...ehehe...
    soulofzoul.blogspot.com

    BalasPadam
  22. ha ah..drpd mngrot buat benda tak pedah baek undi Ben Ashaari..hehe

    http://akukanila.blogspot.com/2011/05/penangan-ben-ashaari.html

    time kaseh!!

    BalasPadam
  23. pacik,,
    sbelum tu nak gelak besar2 dlu..
    bahahaha :D

    origato3!! tima kasih3..tima kasih sbb share this contest dlm blog pacik tau!! gracias!!
    hada da masuk contest nikon tu.. bahahaha..xsanka contest ni buat hada jd gila2..agaga..cma,,ermm..banyak jer gamba santek2 buat rasa terendah diri la plak..stress2!! tp,,i will strive!! keh3..Aja! Aja!

    tima kasih pacik!! op ya,,kalau sudi like la gamba hada y ntah apa2 ni..kih3 :) ni link dia http://d5100.nikon-asia.com/en/submissions/14970

    BalasPadam
  24. join contest banyak2 nanti ada peluang cerah nak menang hadiah..suka contest2 ni ^"^

    BalasPadam
  25. http://eynaforever.blogspot.com/2011/05/vote-for-us.html

    BalasPadam
  26. amboi bro.. byknyer share..hahah

    BalasPadam
  27. salam kunjungan... br jer join blog sedara ben ni, dh klik dkt blogger of the year tu... dillamin yg promote blog sedara ben ni. tq

    BalasPadam
  28. saya baru je menggiatkan diri dalam blog ni. napa anda sangat femes? bila blogwalking je kuar santai ben ashaari, segmen tu contest ni..

    BalasPadam
  29. done!good luck bang beng beng boom^^

    BalasPadam
  30. Woot!You have succesfully voted for mr ben for today..wish u win lah abg ben...chaiyok2..kempen kuat2 lagi..:)

    BalasPadam
  31. insyaallah..gud luck bro!!!! :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009