Selasa, 24 Mei 2011

Segmen FILEM kreatif rekaan blogger bermula !

 

Saja nak mencungkil bakat blogger blogger baru atau pertengahan.. yang lama tak join punya ... hahaha.. ok ok ...Ini cuma cerita rekaan blogger .. tak terlibat dengan yang hidup atau pon yang dok tayang kat panggung skang ni ..

3 tajuk diberi .. sila rujuk SINI ..  Kemudian , reka la cerita tu... Contoh boleh rujuk kat SINI ... Amacam ? mudah jer kan ? heheheh..

Hari ni aku nak rileks skit ..tamo pening ngan entri berat.. hahaha.. Macam la berat pon entri sebelum ni eh ? hahahaha... tak pe tak pe.. bukan selalu pon wat segmen kan ? Hehee..

Ok.. jom mula ..

  1. Buat satu entri... letak poster filem yang korang nak buat tu.. hehehe..
  2. Tajuk : SEGMEN FILEM KREATIF AKU BERSAMA BEN ASHAARI dan linkkan ke entri ini..
  3. Buat cerita ... menarik dan tertarik gitu.. Watak , korang leh cipta sendiri dengan amik kat SINI .. belasah je.. janji ada watak ..
  4. Siap ? Tinggalkan url entri korang kat ruangan komen ini ..

Tutup ? Kul 10 malam ini ... Lewat ? Tak diterima dah ... Senarai watak boleh

  1.  

34 komen :

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

bro kalau jalan cerita dan cerita filem tu tak sama seperti filem yang saya pilih ni tak pe ke ? means saya tak tengok pun filem2 yang bro senaraikan tu .. just writing with my 20 cents , boleh ke ?

iLa suHaiLa berkata... [Reply to comment]

bab filem nie kureng terror..hehe..gudluck sume yg join..

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Pilih la aku... Bro Wacana...hehehe

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

yeeehaaaaaaa


amik aku jadi HERO wei..


hahahaha

F A I Z berkata... [Reply to comment]

nak join ar..

TWEETY BERT berkata... [Reply to comment]

saya heroin yerh ahhaa

... berkata... [Reply to comment]

as salam..

EH?ujang jaqdi pelakon? haha!
2 mangsa dah jumpa~

XD

jap2. apa maksud yang
senarai watak, boleh

1.
ni?

1 watak je boleh pilih?

normala_ali berkata... [Reply to comment]

ala bz la xley nk join.. hukhuk.. :(

azie berkata... [Reply to comment]

done bro ! tak tahu la betul ke tak,main tibai je. have fun!

http://azieismail.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

saiazuan berkata... [Reply to comment]

hmm da try wt.. xtau la ikut format yang ditetapkan or tidak.. harap mendapat maklum balas..


http://eleventx.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

Jay berkata... [Reply to comment]

Dah buat harap baca ye Bro Ben..

http://jai-diari.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html


Semua watak ada dalam ni

F A I Z berkata... [Reply to comment]

join~ tapi cite xd kaitan ngan yang asal takpe ker?sbb tak tgok lagi mana2 cerita tu..hehe

http://pendambamawar.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

zieha hisham berkata... [Reply to comment]

fuhhh siap ! HAHA jemput bace yer abg BEN

http://potpetpotpet-zieha.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

shopping2u berkata... [Reply to comment]

http://www.my-shopping2u.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-rekaan-blogger.html

owh.. dah siap... hehehehe...

F A I Z berkata... [Reply to comment]

lagi skali takut xsampai

http://pendambamawar.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

fRaMe+LenSeS berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum.. ciap dah. :D

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

shopping2u berkata... [Reply to comment]

http://www.my-shopping2u.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-rekaan-blogger.html

OnE_nIeZuKa berkata... [Reply to comment]

meh la baca...
cerita pirate versi onenie..

http://oneniezuka.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Dah siap bro.... Penat merapu..haha

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

Sape-sape nak amik aku....silakan...huhu

+_Miss.Jannah_+ berkata... [Reply to comment]

abe ben.. done already.. tak tau la betul ke tak.. Miss J hentam saje.. baru 1st time cuba.. hope u enjoy it ;)

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-miss-j-bersama-ben.html

Azzah berkata... [Reply to comment]

dah siap.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

Baik la bro . Saya dah sahut ...

Duration Time : 3 jam 10 minit ^_^

http://www.abdulfarique.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

saiazuan berkata... [Reply to comment]

sedikit penambahan dan penolakkan dilakukan pada storyline

update...

http://eleventx.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

+_Miss.Jannah_+ berkata... [Reply to comment]

nak hantar lagi sekali.. takot tak sampai lak.. enjoy ;)

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-miss-j-bersama-ben.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

bro ben nak tanya..kalau cam watak ni kan.contohnya kalau amik ujang jadikan watak sebagai komik ujang dalam citer tu bleh ke? :) ke kena letak watak2 diaorg ni sebagai manusia je..bende2 takleh ke?

L.a.n.u.n j.A.L.a.n.a.n berkata... [Reply to comment]

huhu... main blasah jerk.. xpandai mereka cite ngat...

enjoy..

http://lanunjalanan.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

nmirmo berkata... [Reply to comment]

done~

http://ntira-mirmo.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

err....toing3...^_^

Belog MTT berkata... [Reply to comment]

baru siapp..huhu

http://www.lailyqaisyirah.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

siap jugak....beria nak join ni

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata... [Reply to comment]

da join... baru je siap ^_^

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

http://www.areliff.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

... berkata... [Reply to comment]

as salam..sempat ke ni?
puh! puh!~

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

::Mastura Zakaria:: berkata... [Reply to comment]

takdannnnnnnnnnnnnn nak abih story,


http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

gadis melayu berkata... [Reply to comment]

waaaa.. x smpat join.. bru balik training berbasikal.. ape pown jom meriahkan putrajaya 3hb nie.. pasukan berbasikal dari pekan akan sampai kat sana.. ekspedisi berbasikal pekan-putrajaya.. doakan kami berjaya..^_^

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI