Segmen FILEM kreatif rekaan blogger bermula !

 

Saja nak mencungkil bakat blogger blogger baru atau pertengahan.. yang lama tak join punya ... hahaha.. ok ok ...Ini cuma cerita rekaan blogger .. tak terlibat dengan yang hidup atau pon yang dok tayang kat panggung skang ni ..

3 tajuk diberi .. sila rujuk SINI ..  Kemudian , reka la cerita tu... Contoh boleh rujuk kat SINI ... Amacam ? mudah jer kan ? heheheh..

Hari ni aku nak rileks skit ..tamo pening ngan entri berat.. hahaha.. Macam la berat pon entri sebelum ni eh ? hahahaha... tak pe tak pe.. bukan selalu pon wat segmen kan ? Hehee..

Ok.. jom mula ..

  1. Buat satu entri... letak poster filem yang korang nak buat tu.. hehehe..
  2. Tajuk : SEGMEN FILEM KREATIF AKU BERSAMA BEN ASHAARI dan linkkan ke entri ini..
  3. Buat cerita ... menarik dan tertarik gitu.. Watak , korang leh cipta sendiri dengan amik kat SINI .. belasah je.. janji ada watak ..
  4. Siap ? Tinggalkan url entri korang kat ruangan komen ini ..

Tutup ? Kul 10 malam ini ... Lewat ? Tak diterima dah ... Senarai watak boleh

  1.  

34 ulasan:

  1. bro kalau jalan cerita dan cerita filem tu tak sama seperti filem yang saya pilih ni tak pe ke ? means saya tak tengok pun filem2 yang bro senaraikan tu .. just writing with my 20 cents , boleh ke ?

    BalasPadam
  2. bab filem nie kureng terror..hehe..gudluck sume yg join..

    BalasPadam
  3. Pilih la aku... Bro Wacana...hehehe

    BalasPadam
  4. yeeehaaaaaaa


    amik aku jadi HERO wei..


    hahahaha

    BalasPadam
  5. as salam..

    EH?ujang jaqdi pelakon? haha!
    2 mangsa dah jumpa~

    XD

    jap2. apa maksud yang
    senarai watak, boleh

    1.
    ni?

    1 watak je boleh pilih?

    BalasPadam
  6. ala bz la xley nk join.. hukhuk.. :(

    BalasPadam
  7. done bro ! tak tahu la betul ke tak,main tibai je. have fun!

    http://azieismail.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  8. hmm da try wt.. xtau la ikut format yang ditetapkan or tidak.. harap mendapat maklum balas..


    http://eleventx.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  9. Dah buat harap baca ye Bro Ben..

    http://jai-diari.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html


    Semua watak ada dalam ni

    BalasPadam
  10. join~ tapi cite xd kaitan ngan yang asal takpe ker?sbb tak tgok lagi mana2 cerita tu..hehe

    http://pendambamawar.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  11. fuhhh siap ! HAHA jemput bace yer abg BEN

    http://potpetpotpet-zieha.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  12. http://www.my-shopping2u.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-rekaan-blogger.html

    owh.. dah siap... hehehehe...

    BalasPadam
  13. lagi skali takut xsampai

    http://pendambamawar.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum.. ciap dah. :D

    http://frameandlenses.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  15. http://www.my-shopping2u.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-rekaan-blogger.html

    BalasPadam
  16. meh la baca...
    cerita pirate versi onenie..

    http://oneniezuka.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  17. Dah siap bro.... Penat merapu..haha

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    Sape-sape nak amik aku....silakan...huhu

    BalasPadam
  18. abe ben.. done already.. tak tau la betul ke tak.. Miss J hentam saje.. baru 1st time cuba.. hope u enjoy it ;)

    http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-miss-j-bersama-ben.html

    BalasPadam
  19. dah siap.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  20. Baik la bro . Saya dah sahut ...

    Duration Time : 3 jam 10 minit ^_^

    http://www.abdulfarique.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  21. sedikit penambahan dan penolakkan dilakukan pada storyline

    update...

    http://eleventx.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  22. nak hantar lagi sekali.. takot tak sampai lak.. enjoy ;)

    http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/05/segmen-drama-kreatif-miss-j-bersama-ben.html

    BalasPadam
  23. bro ben nak tanya..kalau cam watak ni kan.contohnya kalau amik ujang jadikan watak sebagai komik ujang dalam citer tu bleh ke? :) ke kena letak watak2 diaorg ni sebagai manusia je..bende2 takleh ke?

    BalasPadam
  24. huhu... main blasah jerk.. xpandai mereka cite ngat...

    enjoy..

    http://lanunjalanan.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  25. done~

    http://ntira-mirmo.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    err....toing3...^_^

    BalasPadam
  26. baru siapp..huhu

    http://www.lailyqaisyirah.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  27. siap jugak....beria nak join ni

    http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  28. da join... baru je siap ^_^

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  29. http://www.areliff.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  30. as salam..sempat ke ni?
    puh! puh!~

    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  31. takdannnnnnnnnnnnnn nak abih story,


    http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

    BalasPadam
  32. waaaa.. x smpat join.. bru balik training berbasikal.. ape pown jom meriahkan putrajaya 3hb nie.. pasukan berbasikal dari pekan akan sampai kat sana.. ekspedisi berbasikal pekan-putrajaya.. doakan kami berjaya..^_^

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI