Cara aku curik trafik dolo dolo !

 

Mereka telah mulakan sekali lagi menukar link blog sesama mereka dan mewujudkan bloglist bloglist yang memudahkan mereka blogwalking sesama mereka..

Itulah yang aku buat mula mula dulu .. Aku  sendiri masa tu ada hampir 5 bloglist yang mana memuatkan blog blog baru kerana mereka mempunyai idea idea serta cerita yang fresh ..

Ops... sebelum aku teruskan.. aku mintak jasa baik korang untuk undi aku dulu.. boleh ? Kejap je neh... 2 minit settle ! Klik SINI .. Pastikan login ke FB sebelum mengundi yer ... TQQ ..

Ok ...sambung ... aku kurang bergantung dengan SEO dulu ... aku lebih gemar mengupdate blog dengan kerap .. bila begitu , ramailah blogger blogger 'terpikat' dan meletakkan link aku dalam bloglist mereka ..

Maka , bila korang dah disenaraikan dalam bloglist kawan kawan  yang lain , maka rajin rajin laaaaa update entri dengan cerita cerita yang best dan menarik lagi berinfomasi ! Bila blogger lain tengok , pastinya mereka akan masukkan link blog korang ke dalam blog dia .. kan kan ?

Ok.. jom g tukar link... terutama mereka yang dah join segmen ni.. klik SINI .. Yang berminat nak join, segera !! Seblum ditutup malam ni... cepat cepat !! Klik SINI ...

23 ulasan:

  1. ala....dah undi dah.Tggu esok lah ye? klu boleh jndi berkali2 dah undi dah. erm saya dah letak dah widget html yg Mr. Ben bagi tu. Gud luck! well tadi tak boleh pun tengok sapa top 10? biasanya boleh je.

    BalasPadam
  2. ok dah vote bro ben...gud luck.....

    http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    BalasPadam
  3. thnks bro.sbb join bro punye contest,blog rara punye followers dh naik.besh nya.

    BalasPadam
  4. betul2...

    thanks sharing this bro!;)

    BalasPadam
  5. owh cm2 yew abg ben..tapi bagaimana lak lau ada yg menipu dlm petukaran??

    BalasPadam
  6. ala, ta leh undi byk2 kali laa sehari...
    tuk arini da undi da...
    kalu ta da undi byk2 kali da.. huhuhu...

    BalasPadam
  7. agaknya bila la blog cabuk saya tu encik beng nak masukkan dalam bloglist ye..hehe..sekadar bertanya,x mengharap..hihi :)

    BalasPadam
  8. Kat Office FB kena blocked la Abg Ben, tak boleh login..nanti malam la Jamal vote lagi ye..:-)

    BalasPadam
  9. okies..da vote!! kalau menang abg ben lanje teh tarik..hehe..good luck ye n all d best tau!

    BalasPadam
  10. aku pon kerap sangat update blog sekarang :)

    BalasPadam
  11. Maaf, saya de letak ur blog at my blog list..

    BalasPadam
  12. berkesan untuk blogger baru cam sya ni ... thanks ye

    BalasPadam
  13. thx abg ben atas nasihatnya...kpd yg lain, sudi la terjah blog inna..:)

    http://risnayatilammu.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. as salam..
    adei..idea best!
    suka! suka!
    terima kasih =)

    BalasPadam
  15. nak join jugak, tapi rasa tak berbaloi, coz ahad ni dah kene balek hostel semula, nak balek umah semula entah 2bulan lg kot, huhu,

    BalasPadam
  16. Kaedah yang sangat menarik....Terima kasih dengan info berguna tersebut......

    BalasPadam
  17. abg ben.
    waa dah vote dah!

    BalasPadam
  18. tipss yg agak menarik .

    ten que abg BEN :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI