Selasa, 7 Jun 2011

Cara aku curik trafik dolo dolo !

 

Mereka telah mulakan sekali lagi menukar link blog sesama mereka dan mewujudkan bloglist bloglist yang memudahkan mereka blogwalking sesama mereka..

Itulah yang aku buat mula mula dulu .. Aku  sendiri masa tu ada hampir 5 bloglist yang mana memuatkan blog blog baru kerana mereka mempunyai idea idea serta cerita yang fresh ..

Ops... sebelum aku teruskan.. aku mintak jasa baik korang untuk undi aku dulu.. boleh ? Kejap je neh... 2 minit settle ! Klik SINI .. Pastikan login ke FB sebelum mengundi yer ... TQQ ..

Ok ...sambung ... aku kurang bergantung dengan SEO dulu ... aku lebih gemar mengupdate blog dengan kerap .. bila begitu , ramailah blogger blogger 'terpikat' dan meletakkan link aku dalam bloglist mereka ..

Maka , bila korang dah disenaraikan dalam bloglist kawan kawan  yang lain , maka rajin rajin laaaaa update entri dengan cerita cerita yang best dan menarik lagi berinfomasi ! Bila blogger lain tengok , pastinya mereka akan masukkan link blog korang ke dalam blog dia .. kan kan ?

Ok.. jom g tukar link... terutama mereka yang dah join segmen ni.. klik SINI .. Yang berminat nak join, segera !! Seblum ditutup malam ni... cepat cepat !! Klik SINI ...

23 komen :

fRaMe+LenSeS berkata... [Reply to comment]

maceh enchik ben. :)

Chempaka Sari berkata... [Reply to comment]

ala....dah undi dah.Tggu esok lah ye? klu boleh jndi berkali2 dah undi dah. erm saya dah letak dah widget html yg Mr. Ben bagi tu. Gud luck! well tadi tak boleh pun tengok sapa top 10? biasanya boleh je.

misscha berkata... [Reply to comment]

ok dah vote bro ben...gud luck.....

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

tq for sharin'..! ;)

rara pinkmafia berkata... [Reply to comment]

thnks bro.sbb join bro punye contest,blog rara punye followers dh naik.besh nya.

mynameismy berkata... [Reply to comment]

betul2...

thanks sharing this bro!;)

selendang merah berkata... [Reply to comment]

owh cm2 yew abg ben..tapi bagaimana lak lau ada yg menipu dlm petukaran??

Cik Lya berkata... [Reply to comment]

ala, ta leh undi byk2 kali laa sehari...
tuk arini da undi da...
kalu ta da undi byk2 kali da.. huhuhu...

Cinderella berkata... [Reply to comment]

info berguna abg ben (=

Mrs.Yie berkata... [Reply to comment]

agaknya bila la blog cabuk saya tu encik beng nak masukkan dalam bloglist ye..hehe..sekadar bertanya,x mengharap..hihi :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata... [Reply to comment]

Kat Office FB kena blocked la Abg Ben, tak boleh login..nanti malam la Jamal vote lagi ye..:-)

NADIAH KZAMAN berkata... [Reply to comment]

okies..da vote!! kalau menang abg ben lanje teh tarik..hehe..good luck ye n all d best tau!

TWEETY BERT berkata... [Reply to comment]

idea yg besss.. mekaseh ye

Freaky berkata... [Reply to comment]

aku pon kerap sangat update blog sekarang :)

Yanti Padli berkata... [Reply to comment]

Maaf, saya de letak ur blog at my blog list..

syiela berkata... [Reply to comment]

berkesan untuk blogger baru cam sya ni ... thanks ye

miss inna berkata... [Reply to comment]

thx abg ben atas nasihatnya...kpd yg lain, sudi la terjah blog inna..:)

http://risnayatilammu.blogspot.com/

CIKU berkata... [Reply to comment]

semoga berjaya en ben..tq bg byk tips
Sambal tempoyak bilis Vs hitam manis

... berkata... [Reply to comment]

as salam..
adei..idea best!
suka! suka!
terima kasih =)

Cik Seri Omel berkata... [Reply to comment]

nak join jugak, tapi rasa tak berbaloi, coz ahad ni dah kene balek hostel semula, nak balek umah semula entah 2bulan lg kot, huhu,

dalamcantik.com berkata... [Reply to comment]

Kaedah yang sangat menarik....Terima kasih dengan info berguna tersebut......

DINI berkata... [Reply to comment]

abg ben.
waa dah vote dah!

c u m u h a m a berkata... [Reply to comment]

tipss yg agak menarik .

ten que abg BEN :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI