Akhirnya ... ANON singgah di blognya .. - BEN ASHAARI

Akhirnya ... ANON singgah di blognya ..

 

ben

Hari ini dalam sejarah .. sejarah blogging buat dirinya .. hehehe.. selama ni tak pernah di singgahi ANON .. dan buat julung julung kalinya , singgah dah ... ahaks....

Gamaknya diorng ni cukup sakit mata n telinga kot kalau nampak perkataan BEN ASHAARI kat mana mana blog eh ? Hahaahah.. Toksah la gini  cik ANON oiii.. g tanam ulam raja lagi bagus.. wat makan time takde duit nanti dari dok bz kat blog orang tu haa..

Untuk pengetahuan , walaupun tak bergaji tapi bagi anak buah aku ni , dah cukup berbaloi baginya ... Jangan fikir semua orang nak buat sesuatu tu , sbb nak kaya pada masa yang singkat???

Singkat benor pemikiran .. Huh.. g wat keje lain bleh ? Bikin malu kaum jer .. Oh ya.. nak tau ke blog sapa ni ? P la tengok sendiri .. Sejarah ni.. hahaha.. bakal berulang kembali ???

Mai klik SINI

37 ulasan:

  1. HAHA Kisah cemburu al tak terbendung ..Dia nak kena p bercuti kat Bandung tu.. HEHE :D

    BalasPadam
  2. BANG BEN..EKA DAH DAPAT HATERS LAH..

    HUHUHU

    http://ekahafizy.blogspot.com/2011/06/misteri-yang-misteri.html

    BARU JER 600 DAH ADA KATA EKA BERLAGAK..
    MISTERI SI MISTERI......

    BalasPadam
  3. adehhh....lagi2 nk sebut BA kat blog...nk sokong bnyk2 lagi...haihhh...awat la dok jd lagu tu haaa????

    BalasPadam
  4. ada shj manusia yg DENGKI nie!!

    abaikan die..semak je tu..huhuuh..

    BalasPadam
  5. Anon tu sibuk..cemburu hehehe

    BalasPadam
  6. hahaha...comel la nama die anon..macam mak enon lak..hee hee..jgn mara tau anon, kite gurau2..

    BalasPadam
  7. bukannye takleh cari IP...lau nk trace senang je

    BalasPadam
  8. dia jeles le tu.. ignore aje hehe

    BalasPadam
  9. yg pasti jeles MTT dpt backlink...hahahahahhaah


    cayalah MTT...=)

    BalasPadam
  10. anon sakit mata..sakit jiwa tgk kami busy join segmen.siannnnnnnnnnnn anon.sakit mata ke anon?

    BalasPadam
  11. buat tak tahu je cik ANON tu...

    BalasPadam
  12. blog mtt ke?jap akak terjah ye..maklum le wartawan x bergaji.. :)

    BalasPadam
  13. oh kat shoutmix pun boleh jadi cik anon baru tau.

    BalasPadam
  14. cabaran berblog..
    nasib baik BA support ! kalau tak mau meraung miss toink toink

    BalasPadam
  15. MESTI ANON TENSION, MANA2 BLOG ADA BA, TU YG DIDENGKI....

    BalasPadam
  16. Memang ade segelintir manusia yang berhati busuk macam tue..semoga kita tidak tergolong bersama mereka ye..InsyaAllahu Taala..

    Kami semua akan tetap support Abg Ben..hehe.. :-)

    BalasPadam
  17. lagi bnyak hatters BA,lagi ramai yang support...da mcm kesimpulan

    BalasPadam
  18. ala....mengelabah je anon tue...
    abaikan je...
    ;)

    BalasPadam
  19. haha. mcmx2 korang ni

    Bloggers,
    Let join this contest
    http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/giveaway-kpop-contest-by-belog-korie.html

    BalasPadam
  20. ada-ada sajaaaa...hehe
    mesti akan ada org yg cemburu dgn kejayaan org lain..huhu
    xpe..yg penting MTT makin maju..hehe :)

    EFA NUR

    BalasPadam
  21. alah nk join segmen la 2.. tp malu.2 yg dopk x puas hati 2... xpe2 join je.. abg ben x mara an.. haha

    BalasPadam
  22. kena think +...bagus juga ada org mcm anon tu...betul tak en.ben..^_^

    BalasPadam
  23. huhuuhu sabo je la byk2,. doakan aje moga anon tu dibuka hidayah nyer,.

    BalasPadam
  24. jeles sudahh.. haha
    mcam2 punye orang

    BalasPadam
  25. macam-macam la siAnon nih..shida pon penah kena abg ben bio jerlah..org gitu xkemana..tuk abg ben..

    BalasPadam
  26. x faham sangat cara segmen ni....

    BalasPadam
  27. ada saje orang yang jeles dgn abang ben . haihhh tak habis2 laa kan .

    BalasPadam
  28. nak jadi ank buah abg ben lah, mesti ada anon singgah nanti,hahaha

    err, tamo tamo la anon2 ni...

    so far,blog syada masih tak ada Anon...hehehe

    mesti sebab tak fames ye? hehehe

    BalasPadam
  29. biasa lah budak belum cukup umur....

    BalasPadam
  30. xpe2..kunjungan anon2 ni boleh naikkan traffic abg beng serba sedikit..huhu :D

    jom join : first giveaway from cik putih.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.