Kisah aku dan blog aku .. - BEN ASHAARI

Kisah aku dan blog aku ..

 

Setahun yang lepas ... 2009

Aku update sehari hampir 30 entri ... macam macam cerita termasuk juga segmen ... Waaa.... bukan 100% cerita aku .. Orang tak nak baca cerita kambing aku.. ayam aku.. jiran aku.. atau anak anak sedara aku pon...

Penghujung tahun lepas ... 2010

Aku update sehari lebih 20 entri .. dah mula berkurangan sbb kerja pon makin bertambah.. tak kisah la sebab ada pembaca setia.. Terima kasih.. 20 entri tu pon termasuk entri segmen.. cerita pasal ayam aku pon takde dah ..

Awal tahun 2011 ..

Aku makin berkurangan mengupdate blog .. sebabnya kasi peluang kat blogger lain lak update blog .. hehehe.. ok la kan ? Kalau selalu sangat tengok muka aku , ada gak nanti jatuh cinta .. kan kan ? Haha..rileks la.. jangan jelir lidah .. dosa ..

Lagi 5 tahun ..

Seminggu sekali je.. maklumlah .. dah ramai kenal.. dah main SEO dalam entri.. cukuplah la kan... Dari takde langsung .. kan kan ?

Lagi 10 tahun ...

Aku dah wariskan blog kat anak jiran aku dah ...

32 ulasan:

  1. taun nie gak waris kat saya bro..hehe..

    tak pun pas UV sikit..hahaha..

    dah email...

    BalasPadam
  2. wah 30 entry ..byk nye...skang ni pun ase mcm byk sgt terlepas... n bile terlepas rasa mcm tak bez..ketinggalan zaman huhu...takpe sebanyak mane pun entry abg... pemyokong sentiasa support cuma lalat je yg xsupport ..huhui ~

    BalasPadam
  3. wahhh..planning baik punya..huhu..=)

    BalasPadam
  4. haha,tp zaza mmg tabik sping la kt abg ben..camner la abg ben ada idea utk buat entry byk2 dlm blog

    BalasPadam
  5. mak ngaih. sampai 30 entry sehari...!
    cik nin nak cari idea untuk update entry sehari pun terhegeh-hegeh. hehe...

    nway, knapa nak wariskan kat anak jiran? anak sendiri kan ada... kih3...

    BalasPadam
  6. time tu abg ben dh famous dan dikenali. kena wat gathering besar2an dah tu..bw anak cucu. hehe

    BalasPadam
  7. hehehe...
    sungguh bertuah bakal anak jiran en.ben tu...

    BalasPadam
  8. yap bro kasi peluang blogger baru mcm aku lak hahahahahha gurau2 je hehehe xbek mrh t ilang ketul2 2 hahaha

    BalasPadam
  9. salam,

    bagus tu strategic planning. hehe

    BalasPadam
  10. waaaa... bisa cite tentang 'aym aku, kambing aku' tu sbb dlm blog saya pun ada kisah ayam daaaaaa... huhuhu..

    BalasPadam
  11. tapi anda sudah pun berada di puncak Ben... itu satu kejayaan dan kepuasan...kan?

    BalasPadam
  12. asal nk komen je ade ujang ngn qaseh, terus takde mood nak komen.haha

    BalasPadam
  13. uiiiiyooooooohh~~ prancangan masa depan! bertuahnya anak jiran iteww!

    =)

    BalasPadam
  14. susah2 je...waris kan sy je la dekat sikit huhu

    BalasPadam
  15. hhuhu :P kenapa wariskan kat anak jiran!hehe :P

    BalasPadam
  16. hehe jauhnya pikir habang ben oi... :D

    BalasPadam
  17. dia tu sombong..xmo kawan2 ngan naz :p

    BalasPadam
  18. siapa la agaknya anak jiran tu ye?

    BalasPadam
  19. rajinnya en. ben..huk2x

    sem0ga terus sukses N sukses lagi ^^

    p/s Kisah Malam Piala Suzuki

    BalasPadam
  20. kenapa harus anak jirang? hehe... saya pun nak jadi jiran en. ben la.. hahaha

    BalasPadam
  21. tak tahan ayat last tuh. main seo..hehe
    ambik pakat kena sorang sikit..
    ben, terbaek punya perancangan ni.

    BalasPadam
  22. Perghhhh!.. update perday sampai 20-30 entri?? dahsyat! :O

    BalasPadam
  23. pukul naz jom qaseh...hahahaha..

    naz gay...hahaha

    BalasPadam
  24. 30 entry sehari???...x tercapai akalku..huhuhu..

    BalasPadam
  25. Terbaiklah sampai 30 entries sehari. Saya nak buat 1 entry seharipun curi-curi masa.

    BalasPadam
  26. Berpuluh n3 sehari...banyaknya!! Masa mana nak relax, kerja & riadah jika banyak masa di depan laptop/PC ajer?

    BalasPadam
  27. ehe^^ nape x wariskan kat anak je nnt?

    BalasPadam
  28. hamboii... perancangan masa depan... hehe

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.