Blog Pilihan Pagi ..

image

Kenapa aku pilih blog ni ? Hehehe...  sbb aku tertarik dengan warna dia ... Kehijauan gitu.. mesra ... Cerita simple dan tak menyemakkan mata ... Tak caya ? G la tengok sendiri > NORA

7 ulasan:

  1. cantik header...hijau..sejuk mata tengok..

    BalasPadam
  2. da terjah... mmg cantikk.. sejuk mata memandang :)

    BalasPadam
  3. wah..warna hijau..sejuk perut mak tengak..wah wah wah...

    BalasPadam
  4. Hari ni rasa macam pelik... sebab tetiba jek ramai orang jengah... ropa-ropanye BA pilih blog kite ari ni... tq..tq :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.