Sapa blogger berbintang SAGITARIUS ???

-TUTUP-

Haaa... bila aku masuk profile kebanyakkan blogger , bnyak berbintang SAGITARIUS ..Maka aku nak kumpulkan mereka .. kot nanti leh celeb besday sama sama .. kan kan ? Aku pon sagi.. hehe..

Kalau korang rasa korang blogger yang berbintang SAGITARIUS ( bintang tiga tamo ar ) dan berminat untuk menyertai segmen ringkas ini ,sila buat entri ringkas ini ..

  1. letak header ben ashaari blog
  2. Tajuk : Aku ini berbintang SAGITARIUS .. dan linkkan ke entri ini..
  3. Tulis tarikh lahir anda ..

Tu jer.. pastu cam biasa .. tinggalkan url entri anda di ruangan komen ini. Sekian .. terima kasih..

70 ulasan:

  1. sayeeeee..... bukan... hehhee

    BalasPadam
  2. woaa , nanti buat bintang taurus lak . hikhikhik :)

    BalasPadam
  3. http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  4. ben..masa bulan november awat ko tak terpikir...
    wawawa..kalau tak boleh potong kek ngan ko dan abang eqbal..

    BalasPadam
  5. http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagittarius_17.html

    BalasPadam
  6. salam abg ben
    sy dh join

    http://kisahshidaghazali.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  7. saya!!!!!
    http://thegarang.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  8. dah :)

    http://hatiakuseoranggadis.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  9. sy j0in :)

    http://ayujazari.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  10. Ala abg.ben..aku taurus..hehe

    BalasPadam
  11. Saya berbintang sagitirius..X sangka plak ngan encik Ben..Feeewiiitttt..Mungkinkah saya komen pertama?..weeeeeee..

    http://blogmelayu-frustasi.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitius.html

    BalasPadam
  12. join segmen wlaupun bahu sakit sangatt T.T
    http://farahuhibbuislam.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  13. Aduh...Pisces xde ke Bro Ben..he he

    BalasPadam
  14. aima berbintang sagitarius...
    http://rosesnebula.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  15. salam abg Ben...syu dah siapkan entri..kalau ada yang x betul tu, tegur2 la ye (^_^)

    http://syu-zana.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  16. Yang bintang capricorn bila nak kumpul ek?

    BalasPadam
  17. EHEHEHEHE.. gatal tangan gak nak Join segmen nie..

    http://cikiema.frenzyfm.my/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  18. Sayalah geng sagittarius anda..hehe

    http://miszsephia.blogspot.com/2011/01/aku-ni-berbintang-sagittarius.html

    BalasPadam
  19. slm bro..patutlah handsome dan kreatif berbicara..sagi rupanya..sama ler...jom kawan2 join ini segmen.Bro ni mmg tau..tak dan nak update entri he3...

    BalasPadam
  20. saya berbintang sagi.. ;)

    http://nadiacomeneci.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  21. Ben..akak berbintang Saggitarius..dah tulis segmen ni dalam blog akak secara suka-suka....kalau sudi jengahlah ke teratak buruk hamba...

    BalasPadam
  22. Salam Ben,
    Akak pun berbintang Sagitarius juga...
    http://yatiememories.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  23. hurm tak sabar plk nak tunggu bagi berbintang pieces hahah :P

    BalasPadam
  24. aD pun sagittarius jugak.. yey!!!

    http://adfeez.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  25. salam EN BA, saya join entry "Aku Ini Berbintang SAGITARIUS"..

    url saya:

    http://messhl.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    ok..nite, kim salam wife!

    BalasPadam
  26. First time ni join segmen abg ben o(n_n)o

    http://anissensuous.blogspot.com/

    BalasPadam
  27. http://i-made-my-cuppies.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-berbintang-sagitaurius.html

    dah dah...

    BalasPadam
  28. sayaaaaa!! :P

    http://bambam-story.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  29. pas nie aquarius pulak ye abg ben....hi3

    BalasPadam
  30. mak aiii ramainyer...yehaa...

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  31. join sekali ya :)

    http://misselainemya.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  32. alamak!! scorpio baru je lepas...aduss...

    BalasPadam
  33. org berbintang sagi ni ada 2 personaliti.. betul ke?

    BalasPadam
  34. hahaha...
    join~

    http://leenasaffee.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagittarius.html

    BalasPadam
  35. Saya sagi baby! :)

    http://eyla-comtesse.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagittarius.html

    BalasPadam
  36. Mine..

    http://sufeenan.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    Ada maklumat tambahan kenali personaliti mengikut bulan kelahiran.(November - december jela kan tuk sagit sahaja..)have a look..

    Err..ben lahir november ye..:)

    BalasPadam
  37. salam.erm2 ni ikot zodiak baru ke yg lame?sbb skrg da ade zodiak baru.hehe

    Capricorn: Jan. 20 - Feb. 16
    Aquarius: Feb. 16 - March 11
    Pisces: March 11- April 18
    Aries: April 18- May 13
    Taurus: May 13- June 21
    Gemini: June 21- July 20
    Cancer: July 20- Aug. 10
    Leo: Aug. 10- Sept. 16
    Virgo: Sept. 16- Oct. 30
    Libra: Oct. 30- Nov. 23
    Scorpio: Nov. 23- Nov. 29
    Ophiuchus: Nov. 29- Dec. 17 (baru!)
    Sagittarius: Dec. 17- Jan. 20

    BalasPadam
  38. rasanya dah post td.
    http://thegarang.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  39. en.ben, befday kite sama 30nov..tp den tak rajin nak bt benda ni semua..takdo maso..haha..


    tgk lah..kot rajin nanti den kobar kek kau..

    BalasPadam
  40. nak juga nie... saya LEO... tarikh lahir sama dengan Amy Seacrh.. 28Julai... tahun je berbeza...hahaha

    BalasPadam
  41. abang Ben! ni entri dari saya pulak. hehehe


    http://burungman.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagittarius.html


    Buat pembaca blog yang lain, jom melawat sini: Blog Saya|Klik Sini

    BalasPadam
  42. sy sagitarius jugeee..hehehe

    http://anis-nisa.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  43. http://iqbalhakimi.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    22/11/91 lapor diri..hehe

    BalasPadam
  44. capricon punye bile pulak ??
    :)

    BalasPadam
  45. http://cerrafira.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  46. http://coretanakukahini.blogspot.com/2011/01/aku-yg-comel-ini-berbintang-sagitarius.html

    yey! sy geng sagitarius. xD

    BalasPadam
  47. ooohhh naz bukan berbintang sagitarius..wuwuww

    BalasPadam
  48. bila nak buat yg berbintang aries pulak niiiiiiii ;)

    BalasPadam
  49. http://smileandsmilealwayz.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  50. http://anizzul.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  51. salam...
    saya join

    http://nmkhairulazlan.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  52. http://archielles.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    hidup sagittarius!!! hehehe

    BalasPadam
  53. sori lambat brader =)


    http://daunputihmerah.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  54. http://wamozuwaha.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  55. join ;)
    http://jemaahituibusaya.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  56. hehe~ nak jugak wakakka!

    http://makcikmulutbecok.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  57. Dah join!

    http://diariputrilindunganbulan.blogspot.com/2011/01/sape-blogger-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  58. F.time join segmen bro ben.. ^_^

    http://nurizzati0920.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  59. Ala..silap bagi url plak..Tengah ngantuk masa tu.harap abg ben boleh maafkan..he

    http://anissensuous.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  60. saye pown sagitarius..hee
    02dismber...^^

    BalasPadam
  61. da tutup ke?

    http://analerr.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagittarius.html

    BalasPadam
  62. http://mhs-kaizen.blogspot.com/2011/04/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam
  63. saye dah join.

    http://hamkarosli.blogspot.com/2011/04/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI