Isnin, 17 Januari 2011

Sapa blogger berbintang SAGITARIUS ???

-TUTUP-

Haaa... bila aku masuk profile kebanyakkan blogger , bnyak berbintang SAGITARIUS ..Maka aku nak kumpulkan mereka .. kot nanti leh celeb besday sama sama .. kan kan ? Aku pon sagi.. hehe..

Kalau korang rasa korang blogger yang berbintang SAGITARIUS ( bintang tiga tamo ar ) dan berminat untuk menyertai segmen ringkas ini ,sila buat entri ringkas ini ..

  1. letak header ben ashaari blog
  2. Tajuk : Aku ini berbintang SAGITARIUS .. dan linkkan ke entri ini..
  3. Tulis tarikh lahir anda ..

Tu jer.. pastu cam biasa .. tinggalkan url entri anda di ruangan komen ini. Sekian .. terima kasih..

70 komen :

yad'z berkata... [Reply to comment]

sayeeeee..... bukan... hehhee

Nadhirah-chan berkata... [Reply to comment]

woaa , nanti buat bintang taurus lak . hikhikhik :)

Fadzillah Kamarudin berkata... [Reply to comment]

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

ben..masa bulan november awat ko tak terpikir...
wawawa..kalau tak boleh potong kek ngan ko dan abang eqbal..

Ayuni berkata... [Reply to comment]

http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagittarius_17.html

vanilla ice berkata... [Reply to comment]

salam abg ben
sy dh join

http://kisahshidaghazali.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

the garang berkata... [Reply to comment]

saya!!!!!
http://thegarang.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

hatigadis berkata... [Reply to comment]

dah :)

http://hatiakuseoranggadis.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

ayu jazari berkata... [Reply to comment]

sy j0in :)

http://ayujazari.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

ctZue berkata... [Reply to comment]

Ala abg.ben..aku taurus..hehe

JUNKO-EL-HIDA berkata... [Reply to comment]

Saya berbintang sagitirius..X sangka plak ngan encik Ben..Feeewiiitttt..Mungkinkah saya komen pertama?..weeeeeee..

http://blogmelayu-frustasi.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitius.html

Farah Hanim berkata... [Reply to comment]

join segmen wlaupun bahu sakit sangatt T.T
http://farahuhibbuislam.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Aduh...Pisces xde ke Bro Ben..he he

aima in luv berkata... [Reply to comment]

aima berbintang sagitarius...
http://rosesnebula.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

Syuzana berkata... [Reply to comment]

salam abg Ben...syu dah siapkan entri..kalau ada yang x betul tu, tegur2 la ye (^_^)

http://syu-zana.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Yang bintang capricorn bila nak kumpul ek?

iema... berkata... [Reply to comment]

EHEHEHEHE.. gatal tangan gak nak Join segmen nie..

http://cikiema.frenzyfm.my/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

Misz Sephia berkata... [Reply to comment]

Sayalah geng sagittarius anda..hehe

http://miszsephia.blogspot.com/2011/01/aku-ni-berbintang-sagittarius.html

||aLeaSaRa|| berkata... [Reply to comment]

slm bro..patutlah handsome dan kreatif berbicara..sagi rupanya..sama ler...jom kawan2 join ini segmen.Bro ni mmg tau..tak dan nak update entri he3...

NaDia CoMaNeCi berkata... [Reply to comment]

saya berbintang sagi.. ;)

http://nadiacomeneci.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

roslaini saad berkata... [Reply to comment]

Ben..akak berbintang Saggitarius..dah tulis segmen ni dalam blog akak secara suka-suka....kalau sudi jengahlah ke teratak buruk hamba...

Yatie berkata... [Reply to comment]

Salam Ben,
Akak pun berbintang Sagitarius juga...
http://yatiememories.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

KiFli si Dolce berkata... [Reply to comment]

hurm tak sabar plk nak tunggu bagi berbintang pieces hahah :P

ADfeez berkata... [Reply to comment]

aD pun sagittarius jugak.. yey!!!

http://adfeez.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

Hagio Sae berkata... [Reply to comment]

alaaa....hmmm...~,~

elly hamzah berkata... [Reply to comment]

salam EN BA, saya join entry "Aku Ini Berbintang SAGITARIUS"..

url saya:

http://messhl.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

ok..nite, kim salam wife!

Miss AnisSensuous berkata... [Reply to comment]

First time ni join segmen abg ben o(n_n)o

http://anissensuous.blogspot.com/

mRs sYa berkata... [Reply to comment]

http://i-made-my-cuppies.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-berbintang-sagitaurius.html

dah dah...

b a m b a m ' s berkata... [Reply to comment]

sayaaaaa!! :P

http://bambam-story.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

Boloque berkata... [Reply to comment]

menrik nih..aku pun tak tau bintang apa lak..keh3

PANAS:Rupa Bentuk Website Sosial dRbook Bocor | Serupa Tapi Tak Sama

aZIEra itu aKu.... berkata... [Reply to comment]

pas nie aquarius pulak ye abg ben....hi3

||aLeaSaRa|| berkata... [Reply to comment]

mak aiii ramainyer...yehaa...

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

elaine mya berkata... [Reply to comment]

join sekali ya :)

http://misselainemya.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

LyNn'Azlina berkata... [Reply to comment]

i'm pisces girl ar...

zaMir berkata... [Reply to comment]

alamak!! scorpio baru je lepas...aduss...

DaddyDian berkata... [Reply to comment]

org berbintang sagi ni ada 2 personaliti.. betul ke?

Leena berkata... [Reply to comment]

hahaha...
join~

http://leenasaffee.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagittarius.html

Zainatun Adilah berkata... [Reply to comment]

Saya sagi baby! :)

http://eyla-comtesse.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagittarius.html

S.U.F.E.E.N.A.N berkata... [Reply to comment]

Mine..

http://sufeenan.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

Ada maklumat tambahan kenali personaliti mengikut bulan kelahiran.(November - december jela kan tuk sagit sahaja..)have a look..

Err..ben lahir november ye..:)

NOOR FATIN berkata... [Reply to comment]

ala. cancer xde ke? wu

MERAH berkata... [Reply to comment]

salam.erm2 ni ikot zodiak baru ke yg lame?sbb skrg da ade zodiak baru.hehe

Capricorn: Jan. 20 - Feb. 16
Aquarius: Feb. 16 - March 11
Pisces: March 11- April 18
Aries: April 18- May 13
Taurus: May 13- June 21
Gemini: June 21- July 20
Cancer: July 20- Aug. 10
Leo: Aug. 10- Sept. 16
Virgo: Sept. 16- Oct. 30
Libra: Oct. 30- Nov. 23
Scorpio: Nov. 23- Nov. 29
Ophiuchus: Nov. 29- Dec. 17 (baru!)
Sagittarius: Dec. 17- Jan. 20

the garang berkata... [Reply to comment]

rasanya dah post td.
http://thegarang.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

zulfadzly berkata... [Reply to comment]

en.ben, befday kite sama 30nov..tp den tak rajin nak bt benda ni semua..takdo maso..haha..


tgk lah..kot rajin nanti den kobar kek kau..

Nur Ardilla Najwa berkata... [Reply to comment]

nak juga nie... saya LEO... tarikh lahir sama dengan Amy Seacrh.. 28Julai... tahun je berbeza...hahaha

Nordin berkata... [Reply to comment]

abang Ben! ni entri dari saya pulak. hehehe


http://burungman.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagittarius.html


Buat pembaca blog yang lain, jom melawat sini: Blog Saya|Klik Sini

H.A.N.I.S berkata... [Reply to comment]

sy sagitarius jugeee..hehehe

http://anis-nisa.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

iqbalhakimi berkata... [Reply to comment]

http://iqbalhakimi.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

22/11/91 lapor diri..hehe

zaza.. berkata... [Reply to comment]

capricon punye bile pulak ??
:)

Silent Thinker berkata... [Reply to comment]

aries xde ke?

Cerra berkata... [Reply to comment]

http://cerrafira.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

fariehan ibrahim berkata... [Reply to comment]

http://coretanakukahini.blogspot.com/2011/01/aku-yg-comel-ini-berbintang-sagitarius.html

yey! sy geng sagitarius. xD

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata... [Reply to comment]

ooohhh naz bukan berbintang sagitarius..wuwuww

dylla fadzil 小草莓 berkata... [Reply to comment]

bila nak buat yg berbintang aries pulak niiiiiiii ;)

nad_ira berkata... [Reply to comment]

http://smileandsmilealwayz.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

anizzul berkata... [Reply to comment]

http://anizzul.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

nmkhairulazlan berkata... [Reply to comment]

salam...
saya join

http://nmkhairulazlan.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

Farahliza Isa berkata... [Reply to comment]

http://archielles.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

hidup sagittarius!!! hehehe

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري berkata... [Reply to comment]

saya taurus :|

AMI.FAHMI berkata... [Reply to comment]

sori lambat brader =)


http://daunputihmerah.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

Wan Zulqhairi berkata... [Reply to comment]

http://wamozuwaha.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

cik baya berkata... [Reply to comment]

join ;)
http://jemaahituibusaya.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

sitiaminahismail berkata... [Reply to comment]

hehe~ nak jugak wakakka!

http://makcikmulutbecok.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

Putri Lindungan Bulan berkata... [Reply to comment]

Dah join!

http://diariputrilindunganbulan.blogspot.com/2011/01/sape-blogger-berbintang-sagitarius.html

IZZATI berkata... [Reply to comment]

F.time join segmen bro ben.. ^_^

http://nurizzati0920.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

Miss AnisSensuous berkata... [Reply to comment]

Ala..silap bagi url plak..Tengah ngantuk masa tu.harap abg ben boleh maafkan..he

http://anissensuous.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

akiN aMar berkata... [Reply to comment]

saye pown sagitarius..hee
02dismber...^^

N Athirah berkata... [Reply to comment]

alalala... udah tutup...

sOmeOne....sOmewHerE...:) berkata... [Reply to comment]

da tutup ke?

http://analerr.blogspot.com/2011/01/aku-ini-berbintang-sagittarius.html

kaizen berkata... [Reply to comment]

http://mhs-kaizen.blogspot.com/2011/04/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

hamka berkata... [Reply to comment]

saye dah join.

http://hamkarosli.blogspot.com/2011/04/aku-ini-berbintang-sagitarius.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI