Segmen : AKU INI WANITA ..

- SEGMEN DITUTUP -

Salam.. hehe.. okeh.. Sabtu dan Ahad ari tu , aku ada buat dua segmen .. CINTA MONYET dan MASIHKAH KAU INGAT .. haaa..

Skang aku nak buat segmen penghargaan buat semua wanita bergelar blogger .. Amacam ? Berminat ?

OK.. segmen ni ibarat meluahkan perasaan la.. ramai lelaki tak tau sebenarnya perasaan wanita .. Asik dok kata lelaki je buat segalanya la.. asik lelaki itu la.. ini la.. haaa.. sekarang tiba masa untuk meluahkannya...

Untuk menyertainya , sila buat satu entri ...

  1. Sila letakkan Header Ben Ashaari Blog ..
  2. Tajuk : AKU INI WANITA dan linkkan ke entri ini ..
  3. Ceritakan atau luahkan perasaan anda terutama mereka yang bergelar ibu yang mana ramai para suami kurang prihatin tentang masalah mereka yang bergelar ibu yang terpaksa juga bekerja bagi membantu suami , atau suri rumah yang menjaga anak , mahupun mereka yang bergelar pelajar .. Tak lupa juga buat mereka yang kecewa dalam percintaan kerana ditipu dek lelaki .. LUAHKAN apa saja.. tapi jangan la over sangat yer.. cover cover la skit ..
  4. Panjang .. tidak kurang 100 patah perkataan .. TIDAK KURANG yer ..
  5. Nasihat untuk lelaki ?
  6. Sila pastekan url entri anda di ruangan komen ini ..

Tu je la.. Tarikh tutup ? SAmpai aku lenguh .. hehehe

91 ulasan:

  1. that is soooooooooooo cool .
    nak kena buat flasback balik ingat kembali . hohox

    BalasPadam
  2. nak join la segemen ni...memang tepat pada waktunya...hehe..tapi kena tggu cik siti balik kelas dulu.....^_^...mlm2 jap lagi update entry sal ni....

    BalasPadam
  3. http://www.overscurry.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  4. waahh tak sobau nk tungu. niee.. hehee.. mn kaum hawa.. nk baca2.. ekekee..

    BalasPadam
  5. dah!!

    http://fatinlovefaiq.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    ok x?

    BalasPadam
  6. http://mataharieysstory.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html
    luahan perasaan ker nieyh? heheh.. yer la kot... :)

    BalasPadam
  7. salam ben,

    alamak dah nak keluar gi makan
    rojak di serdang
    nanti bila balik dari alamanda
    dan masih ada ruang kita akan join
    ok...^_^

    haa..kat sini lebih aman!

    BalasPadam
  8. ye jemput2 wanita/ibu
    saya bukan ibu xleh nak join tp ibuk haha..:p

    BalasPadam
  9. sgt interesting..nak join juga lah..cam banyak plak aku nak cite ye..@_@

    BalasPadam
  10. mahu join...
    sile jenguk ye...

    http://yasmeen-shaje.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  11. salam..
    yep..sy dh join segmen nie yeh

    http://baskinrobinhoot.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita-salam.html

    thanks..nice segment:P

    BalasPadam
  12. sy join. :)

    http://missepafazwin.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  13. menarik...akan cari idea utk join..

    oh jgn tertipu, bardboo pompuan tau..bukan lelaki..hehe..

    Jom Lawat Blog Bardboo

    BalasPadam
  14. nak join..nak join

    http://i-made-my-cuppies.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  15. Nyah boleh join tak..hehe...

    naz nak join

    BalasPadam
  16. Yeah da buat . ;)

    http://sherylelife.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  17. http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    untuk BA, nak join segmen ni
    Jemput keALL IN ONE

    BalasPadam
  18. http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  19. join

    http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  20. AKU INI WANITA

    http://qistina-titianperjalanan.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  21. mmm.. nak buat jugak la.. banyak nak diluahkan niiey!!! hehehe.. tapi kena tunggu kita free dulu ek.. skrg bz skit.. tunggguuuu...

    BalasPadam
  22. Ekekek...bleh tengok para isteri2/ awek2 bercrite perihal dorang ni ehek..

    BalasPadam
  23. zaza join yer

    http://thepinkbloggerprincess.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  24. nyah takleh join la ujang nya tu separuh jantan hu3....

    BalasPadam
  25. segmen baik tapi tak ada yang nak diluahkan.. hehehhe

    BalasPadam
  26. slm bro dan yuhuu semua!kite dah join sudi2lah singgah ye.tqvm.

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/01/segmenaku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  27. http://engkuartini.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    sori panjang sket ceritanya n x dpt nak wat link. so.. sy pastekan jer addnyer. aci yer

    tq

    BalasPadam
  28. sekadar berkongsi

    http://keybordcinta.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  29. http://engkuartini.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    mcm tau2 jer dah tulis entry ni pg tadi.. so, sy edit jer story yg sama.. cuma tak pandai nk link.. sy copy paste je link yerk en ben. aci ok ekekeke

    tq

    BalasPadam
  30. http://allaboutciklelayang.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  31. ok da join..hehe
    http://kierasyakierah.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  32. http://www.qasehdalia.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    siap2 aku wanita aku kaum hawa ~ hehe

    BalasPadam
  33. http://elieynz.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    join ja la memandangkan aku ini wanita.. hehe

    BalasPadam
  34. dah :)

    http://hatiakuseoranggadis.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  35. sesi luahan perasaan edisi budak lepas spm selesai.

    najwa join yer abang ben.peace:)

    http://skullymasta.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  36. saya wanita dan saya dah join..hihi

    http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  37. abg ben sy join..sebab sy wanita..
    heehe

    http://yuyulicious412.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  38. me join...

    http://munirahizzan.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  39. untuk pengajaran bersama dalam kisahku ini..

    http://diaumaininaz.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  40. salam en ben

    saya dah join...jemput ke blog saya yer

    http://azlinamy-bigeyes.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  41. http://mizzwhiskes.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  42. http://seikatsunikki.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    1st time join segmen blog ni~menarik kali ni..(^_^)

    BalasPadam
  43. Aku ini wanita yg...ha-eh~

    http://mccatblog.blogspot.com/2011/01/segmen-ben-ashaari-aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  44. http://syazrini89.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-wanita.html

    JOIN JUGA..

    BalasPadam
  45. naz join lagi ^_^

    http://yslgalz213.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  46. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  47. abg ben...farah da join~ :)

    http://nottygirlz.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  48. http://syazrini89.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-wanita.html

    JOIN JUGA..

    BalasPadam
  49. segmen yang menarik.. ;)nanti jap g balik dari praktikal sy karang !!huhu

    BalasPadam
  50. salam
    http://miza-zairi.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  51. dtg menyemak jap...hahahah...

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html


    jgn masukkan pulak bro..nie sibuk2

    BalasPadam
  52. Abg ben dah lenguh ker? Sy join juga walaupun agak terlambat..maklumlah wanita sibuk 24 jam..curi2 masa juga menjengah dan menjoin segmen abg ben yg menarik hati..sudi2 kanlah:

    http://cikbetty.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  53. dah join...=)sila2 baca..hehe

    http://apirose.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  54. http://eyqaatiqah.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-wanita.html

    join jgak

    BalasPadam
  55. abang be.. saya join jugak.. tak tahu la apa yang saya melalut tapi semua tu memang terjadi kepada diri ini.. cheewah!! hehehe.. okay sila la baca entry saya yer..

    http://simplecutebeautiful.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  56. Sempat ke tak eh nak join?
    cik tikah joined!!

    http://banyaktehkereta.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    ^___^

    BalasPadam
  57. Salam Ben..
    ingin menjoinkan diri juga..

    http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  58. http://mynameisliyanadeli.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  59. join jugak. nice segmen!

    http://mstutustylo.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  60. abg ben!!sori skang tgh emo so hbis segmen abg ben saya balun emo cukup huhu...

    http://onlymezue.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-segmen-aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  61. http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    Da join. Thanks abg ben :)

    BalasPadam
  62. sekadar ingin berkongsi (^^")

    http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  63. dah join....ngeh3..

    http://sayetetapsaye.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  64. dah siap....

    http://angelsbeautifulnightmare.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  65. http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/01/segmen-ben-ashaari-aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  66. dah join segmen ni..

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  67. join jugak la. wee~

    http://amisya91.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  68. ini sedikit cerita aku :)

    http://www.khaizarien.com/2011/01/aku-ini-wanita/

    BalasPadam
  69. kat atas komen gelak.....
    kat cni join la plak.hehehehehe.

    http://semekarsakuraputih.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  70. salam,
    sekadar mencelah...

    http://yangbaik.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  71. fara join lagi ..heeee :)

    jom la terjah abg ben!

    http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  72. Salam abang ben, saya pun nak join..hehe..tq buat segmen nih :)

    http://mypleasure-sheaza.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  73. nak join jgak..^^


    http://qushairapunyacerita.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  74. Salam,

    wansiti join,

    jemput jejalan ke rumah di link ni,
    http://wansiti.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    terima kasih.

    BalasPadam
  75. Salam Mr.ben,dr sy..=)
    http://niesa-lovecrew.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  76. dah join :)

    http://hannymaness.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    simple je. hehe :)

    BalasPadam
  77. hi MR.BEN,
    orang join segmen ini harap MR.BEN and kawan kawan sudi melawat yew.

    ini urlnya :
    http://warnawarnimieza.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    Rajin rajin melawat ya tq..

    winkwink:masih baru harap sudi beri tunjuk ajar if ada yang silap..tq :)

    BalasPadam
  78. Jangan lenguh lagi.. jemput baca =)

    http://pinkladysays.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  79. aku wanita emosional :P

    http://najwahazwani.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-wanita-by-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  80. hye..thanks yee..nk citer jgk..
    http://chinky-winky.blogspot.com/2011/01/aku-wanita.html

    BalasPadam
  81. incik ben..saya join. just to share with the others..

    http://fanadz.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  82. http://purnamalie.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  83. http://yayaflanella.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  84. http://jemariasmara.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  85. hahaha.. abg ben dh buat aku membebel pagi2 buta...
    nah tengok nih.... =)
    http://girlandsandal.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

    BalasPadam
  86. ampun, lupa letak header.. (>_<)

    ni version yg dah letak ye.. :)

    http://najwahazwani.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-wanita-by-ben-ashaari.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.