Isnin, 17 Januari 2011

Segmen : AKU INI WANITA ..

- SEGMEN DITUTUP -

Salam.. hehe.. okeh.. Sabtu dan Ahad ari tu , aku ada buat dua segmen .. CINTA MONYET dan MASIHKAH KAU INGAT .. haaa..

Skang aku nak buat segmen penghargaan buat semua wanita bergelar blogger .. Amacam ? Berminat ?

OK.. segmen ni ibarat meluahkan perasaan la.. ramai lelaki tak tau sebenarnya perasaan wanita .. Asik dok kata lelaki je buat segalanya la.. asik lelaki itu la.. ini la.. haaa.. sekarang tiba masa untuk meluahkannya...

Untuk menyertainya , sila buat satu entri ...

  1. Sila letakkan Header Ben Ashaari Blog ..
  2. Tajuk : AKU INI WANITA dan linkkan ke entri ini ..
  3. Ceritakan atau luahkan perasaan anda terutama mereka yang bergelar ibu yang mana ramai para suami kurang prihatin tentang masalah mereka yang bergelar ibu yang terpaksa juga bekerja bagi membantu suami , atau suri rumah yang menjaga anak , mahupun mereka yang bergelar pelajar .. Tak lupa juga buat mereka yang kecewa dalam percintaan kerana ditipu dek lelaki .. LUAHKAN apa saja.. tapi jangan la over sangat yer.. cover cover la skit ..
  4. Panjang .. tidak kurang 100 patah perkataan .. TIDAK KURANG yer ..
  5. Nasihat untuk lelaki ?
  6. Sila pastekan url entri anda di ruangan komen ini ..

Tu je la.. Tarikh tutup ? SAmpai aku lenguh .. hehehe

91 komen :

MAKCEK bukan NENEK berkata... [Reply to comment]

that is soooooooooooo cool .
nak kena buat flasback balik ingat kembali . hohox

Siti Fatimah Fuzz berkata... [Reply to comment]

nak join la segemen ni...memang tepat pada waktunya...hehe..tapi kena tggu cik siti balik kelas dulu.....^_^...mlm2 jap lagi update entry sal ni....

overscurry berkata... [Reply to comment]

http://www.overscurry.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

zacky ~786~ berkata... [Reply to comment]

waahh tak sobau nk tungu. niee.. hehee.. mn kaum hawa.. nk baca2.. ekekee..

NOOR FATIN berkata... [Reply to comment]

dah!!

http://fatinlovefaiq.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

ok x?

^mISz MatAHarIEy^ berkata... [Reply to comment]

http://mataharieysstory.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html
luahan perasaan ker nieyh? heheh.. yer la kot... :)

Ati Masrif berkata... [Reply to comment]

salam ben,

alamak dah nak keluar gi makan
rojak di serdang
nanti bila balik dari alamanda
dan masih ada ruang kita akan join
ok...^_^

haa..kat sini lebih aman!

ilham_un berkata... [Reply to comment]

hehehehh...:)

apezs shah berkata... [Reply to comment]

ye jemput2 wanita/ibu
saya bukan ibu xleh nak join tp ibuk haha..:p

kiera syakirah berkata... [Reply to comment]

sgt interesting..nak join juga lah..cam banyak plak aku nak cite ye..@_@

mieyn berkata... [Reply to comment]

mahu join...
sile jenguk ye...

http://yasmeen-shaje.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

||aLeaSaRa|| berkata... [Reply to comment]

roger and out!otwwwww

sipot sedot berkata... [Reply to comment]

salam..
yep..sy dh join segmen nie yeh

http://baskinrobinhoot.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita-salam.html

thanks..nice segment:P

miss epa berkata... [Reply to comment]

sy join. :)

http://missepafazwin.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-wanita.html

bArdbOO berkata... [Reply to comment]

menarik...akan cari idea utk join..

oh jgn tertipu, bardboo pompuan tau..bukan lelaki..hehe..

Jom Lawat Blog Bardboo

mRs sYa berkata... [Reply to comment]

nak join..nak join

http://i-made-my-cuppies.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-wanita.html

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

Nyah boleh join tak..hehe...

naz nak join

sherylelife berkata... [Reply to comment]

Yeah da buat . ;)

http://sherylelife.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

nur berkata... [Reply to comment]

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

untuk BA, nak join segmen ni
Jemput keALL IN ONE

Ayuni berkata... [Reply to comment]

http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

join

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

sha_qistina berkata... [Reply to comment]

AKU INI WANITA

http://qistina-titianperjalanan.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ berkata... [Reply to comment]

mmm.. nak buat jugak la.. banyak nak diluahkan niiey!!! hehehe.. tapi kena tunggu kita free dulu ek.. skrg bz skit.. tunggguuuu...

Faizal n Fashitah berkata... [Reply to comment]

Ekekek...bleh tengok para isteri2/ awek2 bercrite perihal dorang ni ehek..

Puteri Zaza berkata... [Reply to comment]

zaza join yer

http://thepinkbloggerprincess.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

nyah takleh join la ujang nya tu separuh jantan hu3....

sahromnasrudin berkata... [Reply to comment]

siapa yg bertuah tue..hehehe

elieynz berkata... [Reply to comment]

segmen baik tapi tak ada yang nak diluahkan.. hehehhe

||aLeaSaRa|| berkata... [Reply to comment]

slm bro dan yuhuu semua!kite dah join sudi2lah singgah ye.tqvm.

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/01/segmenaku-ini-wanita.html

Engku Artini berkata... [Reply to comment]

http://engkuartini.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

sori panjang sket ceritanya n x dpt nak wat link. so.. sy pastekan jer addnyer. aci yer

tq

yasmin hanna berkata... [Reply to comment]

sekadar berkongsi

http://keybordcinta.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

Engku Artini berkata... [Reply to comment]

http://engkuartini.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

mcm tau2 jer dah tulis entry ni pg tadi.. so, sy edit jer story yg sama.. cuma tak pandai nk link.. sy copy paste je link yerk en ben. aci ok ekekeke

tq

Farah Shamsudin berkata... [Reply to comment]

http://allaboutciklelayang.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

kiera syakirah berkata... [Reply to comment]

ok da join..hehe
http://kierasyakierah.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

http://www.qasehdalia.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

siap2 aku wanita aku kaum hawa ~ hehe

elieynz berkata... [Reply to comment]

http://elieynz.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

join ja la memandangkan aku ini wanita.. hehe

azzey berkata... [Reply to comment]

Jap lg nak join....

hatigadis berkata... [Reply to comment]

dah :)

http://hatiakuseoranggadis.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

najwa napatah berkata... [Reply to comment]

sesi luahan perasaan edisi budak lepas spm selesai.

najwa join yer abang ben.peace:)

http://skullymasta.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

sicomot-comel berkata... [Reply to comment]

saya wanita dan saya dah join..hihi

http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

ms ayu berkata... [Reply to comment]

abg ben sy join..sebab sy wanita..
heehe

http://yuyulicious412.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

mOoN berkata... [Reply to comment]

me join...

http://munirahizzan.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

DiaUmaiNiNaz berkata... [Reply to comment]

untuk pengajaran bersama dalam kisahku ini..

http://diaumaininaz.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

Lina berkata... [Reply to comment]

salam en ben

saya dah join...jemput ke blog saya yer

http://azlinamy-bigeyes.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

miZZ wHiskEs berkata... [Reply to comment]

http://mizzwhiskes.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

atie berkata... [Reply to comment]

http://seikatsunikki.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

1st time join segmen blog ni~menarik kali ni..(^_^)

McCat berkata... [Reply to comment]

Aku ini wanita yg...ha-eh~

http://mccatblog.blogspot.com/2011/01/segmen-ben-ashaari-aku-ini-wanita.html

syaz rini berkata... [Reply to comment]

http://syazrini89.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-wanita.html

JOIN JUGA..

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata... [Reply to comment]

naz join lagi ^_^

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

Nour Akmal berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mizz Farah berkata... [Reply to comment]

abg ben...farah da join~ :)

http://nottygirlz.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

syaz rini berkata... [Reply to comment]

http://syazrini89.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-wanita.html

JOIN JUGA..

Zue berkata... [Reply to comment]

segmen yang menarik.. ;)nanti jap g balik dari praktikal sy karang !!huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

salam
http://miza-zairi.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

dtg menyemak jap...hahahah...

http://azfar9897.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html


jgn masukkan pulak bro..nie sibuk2

Rina berkata... [Reply to comment]

Abg ben dah lenguh ker? Sy join juga walaupun agak terlambat..maklumlah wanita sibuk 24 jam..curi2 masa juga menjengah dan menjoin segmen abg ben yg menarik hati..sudi2 kanlah:

http://cikbetty.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

cik nani berkata... [Reply to comment]

dah join...=)sila2 baca..hehe

http://apirose.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

micky eyqa berkata... [Reply to comment]

http://eyqaatiqah.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-wanita.html

join jgak

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ berkata... [Reply to comment]

abang be.. saya join jugak.. tak tahu la apa yang saya melalut tapi semua tu memang terjadi kepada diri ini.. cheewah!! hehehe.. okay sila la baca entry saya yer..

http://simplecutebeautiful.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

areteacar berkata... [Reply to comment]

Sempat ke tak eh nak join?
cik tikah joined!!

http://banyaktehkereta.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

^___^

Kalamhati berkata... [Reply to comment]

Salam Ben..
ingin menjoinkan diri juga..

http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

LiyanaDeli berkata... [Reply to comment]

http://mynameisliyanadeli.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

the garang berkata... [Reply to comment]

laki punya takde ke?haish

CNEN AFI (dream chaser) berkata... [Reply to comment]

join jugak. nice segmen!

http://mstutustylo.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

Zue berkata... [Reply to comment]

abg ben!!sori skang tgh emo so hbis segmen abg ben saya balun emo cukup huhu...

http://onlymezue.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-segmen-aku-ini-wanita.html

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim berkata... [Reply to comment]

http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

Da join. Thanks abg ben :)

NURUL AINI NORAZMAN berkata... [Reply to comment]

sekadar ingin berkongsi (^^")

http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

strawberrycincau berkata... [Reply to comment]

dah join....ngeh3..

http://sayetetapsaye.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

Fairyfarina berkata... [Reply to comment]

dah siap....

http://angelsbeautifulnightmare.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

yad'z berkata... [Reply to comment]

http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/01/segmen-ben-ashaari-aku-ini-wanita.html

Nour Akmal berkata... [Reply to comment]

dah join segmen ni..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

Amie Amisya berkata... [Reply to comment]

join jugak la. wee~

http://amisya91.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

Khaizarien berkata... [Reply to comment]

ini sedikit cerita aku :)

http://www.khaizarien.com/2011/01/aku-ini-wanita/

ilham_un berkata... [Reply to comment]

kat atas komen gelak.....
kat cni join la plak.hehehehehe.

http://semekarsakuraputih.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

yangbaik berkata... [Reply to comment]

salam,
sekadar mencelah...

http://yangbaik.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

farasakura berkata... [Reply to comment]

fara join lagi ..heeee :)

jom la terjah abg ben!

http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

sheaza berkata... [Reply to comment]

Salam abang ben, saya pun nak join..hehe..tq buat segmen nih :)

http://mypleasure-sheaza.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-wanita.html

qushaira berkata... [Reply to comment]

nak join jgak..^^


http://qushairapunyacerita.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

(One) SiTi* berkata... [Reply to comment]

Salam,

wansiti join,

jemput jejalan ke rumah di link ni,
http://wansiti.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

terima kasih.

KHAIRUNNIESA berkata... [Reply to comment]

Salam Mr.ben,dr sy..=)
http://niesa-lovecrew.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

hanny maness berkata... [Reply to comment]

dah join :)

http://hannymaness.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

simple je. hehe :)

♥ Cheenta ♥ berkata... [Reply to comment]

hi MR.BEN,
orang join segmen ini harap MR.BEN and kawan kawan sudi melawat yew.

ini urlnya :
http://warnawarnimieza.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

Rajin rajin melawat ya tq..

winkwink:masih baru harap sudi beri tunjuk ajar if ada yang silap..tq :)

Miss F berkata... [Reply to comment]

Jangan lenguh lagi.. jemput baca =)

http://pinkladysays.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

najwa's berkata... [Reply to comment]

aku wanita emosional :P

http://najwahazwani.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-wanita-by-ben-ashaari.html

MiMie AddNin berkata... [Reply to comment]

hye..thanks yee..nk citer jgk..
http://chinky-winky.blogspot.com/2011/01/aku-wanita.html

cik fara @ fanadz berkata... [Reply to comment]

incik ben..saya join. just to share with the others..

http://fanadz.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

azlia mj berkata... [Reply to comment]

http://purnamalie.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

yaya_flanella berkata... [Reply to comment]

http://yayaflanella.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

Zefa NorAsmara berkata... [Reply to comment]

http://jemariasmara.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

the GirL berkata... [Reply to comment]

hahaha.. abg ben dh buat aku membebel pagi2 buta...
nah tengok nih.... =)
http://girlandsandal.blogspot.com/2011/01/aku-ini-wanita.html

najwa's berkata... [Reply to comment]

ampun, lupa letak header.. (>_<)

ni version yg dah letak ye.. :)

http://najwahazwani.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-ini-wanita-by-ben-ashaari.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI