Suka giler header blog ni ..

 

image

Simple tapi penuh makna !!

Ada satu entri dia ari ni best tapi bagi aku , gambar yang dia tu lagi best !! hehehe ... jom g tengok ... http://syedspurs.blogspot.com/ aka Syed Hilmi

11 ulasan:

  1. ouchh. memang smart. simple jek.

    BalasPadam
  2. waaa blog syed lah! hehee~

    BalasPadam
  3. Best eh blog dia...jap eh...nak g sane plak..

    BalasPadam
  4. salam, mmg menarik header blog syed hilmi ni, gambar2 dlm blognya pun cantik2....

    BalasPadam
  5. simple jer blog syed tu...menarik lak tu:

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.