Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 11 Jun 2011

SEGMEN : Jom kenal blog saya ...

 

Satu segmen mudah .. hehe.. korang kena promosi untuk tarik pembaca di blog aku nih.. hehehe.. Caranya mudah jer .. sewaktu korang paste url entri korang di ruang komen ini , korang sertakan sekali 'kata-kata' untuk menarik mereka ( pembaca ) yang masuk ke dalam blog ni ke blog korang .. Apa yang korang nak tulis , tu terpulang pada korang .. Aku tamo masuk campur ..

Ok.. senang je kan ? URL ENTRI + KOMEN ... paste ke ruang komen ini .. Faham ? OKeh... kalau gitu , kita mulakan skang eh ... Tutup kul 10 malam ini dan anak buah aku akan tolong senaraikan ..

Jom mulakan.. sapa sapa leh join.. tak kira baru atau lama.. Caranya sila buat satu entri ..

  1. Letak HEADER BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA
  3. Tulis apa apa saja mengenai blog korang .. tiada had .. khas buat mereka yang akan masuk ke blog korang .. Mintak senaraikan ke dalam blog list ke.. atau apa saja la..
  4. Siap ? Tinggalkan url entri blog korang beserta 'kata-kata pemikat' untuk mereka masuk ke blog korang .. hehehe ..

Tu jer... segera tau ! haaa.. 12 jam saja segmen ni.. Sambil sambil tu , aku akan cari blog yang menaik untuk dipromosi ...

343 komen :

«Lebih lama   ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 343   Terbaru›   Baru»
selendang merah berkata... [Reply to comment]

sy join tunggu jap..^_^

bersama kak Es berkata... [Reply to comment]

http://esmeda.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

shopping2u berkata... [Reply to comment]

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

SEBAB SAYA BEST !! tu je

h[a]ni$ berkata... [Reply to comment]

maaf.. sy ni bru lg dlm dunia bloggers... nk tnya, cmne nk buh header BA kt blog sy?

puteri cahaya. berkata... [Reply to comment]

nak joint!!!... yay!!!... sat na.. sat na... sat na... hheehehe.. :D

Jahidih Saili berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum.

Saya dengan sukacita menjemput anda untuk masuk ke blog saya. InsyaAllah kunjungan anda tidak akan sia-sia.

Salam perkenalan.

http://jahidihsaili.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Nurul Adibah berkata... [Reply to comment]

salam semua,

datang lah ke blog ini,

http://writetordib90.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

korang yang datang di blog ini, akan disenaraikan di dalam blog list kita,dan dan dan nak bagi apa nya pada orang ke 100 yang datang blog kita ini??adalah nanti tahu lah itu :)

Umar Faruq berkata... [Reply to comment]

Guys!! Nak tengok blog yang santai dan selalu update entri yang fresh2 tak? Nak join blog yang selalu promote blogger lain tak? Haa.. Kalau nak sila masuk kat link bawah ini.. =)

http://www.umarfaruq.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

happy holiday! :D

selendang merah berkata... [Reply to comment]

dh ciap..

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html


blog releks sekejap ada lah salah satu blog yg releks saja x terlalu serius n agak santai juga...dalam blog nie ada juga serba sikit mengenai isu semasa dan maklumat..
dalam blog nie pembaca perlu lebih berfikir..banyak mengunakan akal dan perlu teliti dalam membaca...tq

syuwai berkata... [Reply to comment]

join join join

http://syuwaistory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

CHOCOLATE MAKES EVERYONE SMILES.. betul ke???

aein berkata... [Reply to comment]

jom masuk blog saya....


http://aeinvircute.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html



ADA SESUATU YANG MENARIK JIKA ANDA MASUK KE BLOG SAYA.....

snOw sakura berkata... [Reply to comment]

salam, join! =)

http://snowsakura91.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

sudi-sudikanlah diri ke blog yang tak seberapa ni ya.. sy budak baru belajar.. =)

☀ Izzaty Hedry☀ berkata... [Reply to comment]

jom tgok blog zaty .. pasti akan tertarik..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

~amy467~ berkata... [Reply to comment]

http://amy467.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

saya AMY MASTURA retis yang hebakk tu..mai la singgah sat..sape singgah dapat gula-gula udang y plasticnye ley makan tu..cepat selagi stok masih ade..(hikhik,,auta maa ;P)

tq abang ben..saya newbie :)

Belog MTT berkata... [Reply to comment]

Joinn ! :D

http://www.lailyqaisyirah.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Ppsstt !! BeloG MTT ada Seth Tan ! HAHA :D

Cik Kamoo berkata... [Reply to comment]

Menulis bukan kerana nama,
Jom jengah dengan ikhlas hati!

http://secretwordfromheart.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

HAJAR hasan berkata... [Reply to comment]

realiti kehidupan.khayalan.pandangan
"coret-coret ikut idea saya.original punya!" terbaik wokk!!

http://hajarhasan.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

puteri cahaya. berkata... [Reply to comment]

pilihlah saya!!!.. :D heheheheee..

http://ainblogger.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Encit BEN, check la entri dah siap!..

To all blogger cun dan encem, kindly meh singgah Blog puteri ye.. singgah menyinggah amalan mulia!.. :)

Amey berkata... [Reply to comment]

Kepada Ibu Mengandung, kanak-kanak, pesakit jantung, dan orang yang lemah semangat, jangan lawat blog sy..

http://operasihitam.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Lelord berkata... [Reply to comment]

join

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

"Jom ke Doha...macam2 adaaaaa"

h[a]ni$ berkata... [Reply to comment]

ni first tym sy join segmen cmni... thnx 2 BEN.... hope pasni rmi yg sudi follow blog sy!!

http://hanisjoe.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

*spe yg sudi, silalah terjah blog sy yea!! :)

eddie yustin berkata... [Reply to comment]

JOIN BRO...

http://akueddie.com/2011/06/11/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya/

Perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah.~ Lao Tze

DAN OLEH ITU JANGAN LUPA SINGGAH KE BLOG SAYA

Cik Bunny berkata... [Reply to comment]

Joined...

http://inspirebunny.blogspot.com/p/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Jom singgah blog Cik Bunny, banyak entri menarik yang Cik Bunny ingin kongsikan kat korang.Rugi kalo tak masuk~keke :p

alyajane berkata... [Reply to comment]

abg ben, saya join hehehhe
http://alyajane.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

mari2 jemput lah ke blog saya nie hehehhe

Azzah berkata... [Reply to comment]

kata pemikat?apa yek?..blog saya baru,mai lah singah ramai-ramai.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

fRaMe+LenSeS berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum.
Nadh join. :)

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

ADA PANTUN. TIBA2 TERINGIN BERPANTUN PULAK

Zul Fattah berkata... [Reply to comment]

http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

haha.. jom ke MOON-KEYZ WORLD.pengalaman dan kehidupan masa lalu bnyak mengajar kita erti kehidupan.. kematangan akan terserlah bila pengalaman ini lebih mencabar.. rasainya disini.. di dunia aku, yg penuh cabaran, dalam menjadi manusia..

solomolo berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum...
Selamat Datang...
Selamat Berhujung Minggu...

blog yang macam-macam ada... nak tahu apa yang ada kat blog ni, mailah singgah...

http://solomolo.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

MissDT berkata... [Reply to comment]

saya join! jom singgah blog saya dan link anda akan terletak di sidebar blog ini :D

http://0330-rainydays.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Abg Yen berkata... [Reply to comment]

http://izznchaa.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

BEN ASHAARI- MAHAGURUKU
Otai dalam dunia blogging, popular mengalahkan selebriti... sebut je nama dia semua kenal lg2 pmpuan hehehe... panggilan abg ben 10 memang cukup sinonim, katanya nk tukar nama tak tau la jd ke tak... tp rase ben ashaari dh cukup gah n brand yg dkenali ramai... kan kan kan... kpd blogger2 yg tak kenal abg ben 10 ni korang memang lost hehehe... Blog yg wajib dfollow, wajib dterjah, wajib dkomen, wajib djadikan tempat belajar, wajib dkenali, wajib alert n wajib berkenalan dgn abg ben sbb beliau ni sporting n peramah... tak caya? try la...

αкмα нαℓεε∂α berkata... [Reply to comment]

http://underloversyou.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

i've joinned =)

jum singgah.luahkan ape yang you alls rase.and pasti akan dibantu =)

BEIHA MAT berkata... [Reply to comment]

http://beihamat.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html


mari jengah ke blog sayee . tiada yang istimewa hanya CORETAN
dari insan bernama BEIHA MAT =)


mencari angin di balik awan ,bahkan langit lazuardi turut menyembunyikan wajah . mungkin segan untuk berbicara . pada kala itu ,hujan mencurah mebuka tirai malam masih aku susah menyingkap kisah lama . jadi dengan itu aku coretkan KEMATIAN buatmu dari aku yang mencari mardhotillah =)

suhaili sarif berkata... [Reply to comment]

saya join en ben

http://suhailisarif.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya-suhailisarif/

jom kenal blog saya

rais berkata... [Reply to comment]

join2..

http://iejais2325.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

lwat la blog bru sy.. sy newbie kt dunia bloggers ni.. nk kwn2 bloggers tau ttg kewujudan blog sy.. insyaAllah ad info yg bermanfaat,. thanks

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim berkata... [Reply to comment]

http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Kepada semua blogger, jom serbu blog This Is Me.. :)

TQ abg ben ^_^

Beeha B. berkata... [Reply to comment]

HIDUP BAIK BAIK

JOM singgah blog beeha!
:)

http://sepatukacasindarella.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

anis aten berkata... [Reply to comment]

http://thegirlwhothinktoomuch.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html
CHECK OUT MY BLOG CUZ IM THE GIRL WHO THINK TOO MUCH!!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

Blog Mak Dara mewakili beberapa peratusan bagi blogger blogger dari kaum "kertu" , kaum ibu ibu dan juga kaum surirumah tangga sepenuhnya.. kalau sudi dan tak kisah berkenal dengan blog Mak Dara yang kertu lagi meroyan ni.. silakan ye.. Err tapi bila dah baca blog Mak Dara ni ... bil kaunseling nanti jangan hilangkan nanti boleh claim pada Mak Dara ye =)

http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

Santri T.P.I.N.I berkata... [Reply to comment]

Salam kunjungan... sy join jgk segmen abg ben, kpd kwn2 yg nk jenguk blog sy, sila-silakanlah. tiada paksaan. Alfu syukran...

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

Kathy Tuah berkata... [Reply to comment]

ada sesuatu perkara ada d blog saya je..contohnya ~ kulit tembikai & bunga durian boleh dibuat sayur.jadi meh ke blog saya ye..*bukan main lagi ayat..heeee*


http://gadisarawakcorner.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

GreenAppleKu.com berkata... [Reply to comment]

Sorry Ben,tenet slow yang amat mengalahkan siput sedut.

Korang MARILAH berkenalan, terjah, lepak dan senyum sorang-sorang ke blog yang amat BEST dan WAJIB ada bloglist setiap blogger.

Like to be friends with all blogger around the world.

munirah berkata... [Reply to comment]

http://thecahayabulan.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

join :)

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

dh join..

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

jom serbu blog nie...MACAM2 ADA..citer NORA ELENA pon ada utk yg nak download wat koleksi...

ishiko berkata... [Reply to comment]

err... segannya, tapi nak juin jugak la.. huhu

http://ishikosworld.blogspot.com/2011/06/174-ben-ashaari-jom-kenal-belog-saya.html

d'HeLL berkata... [Reply to comment]

Join jugak....

http://thesoundofmyjourney.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html


***Tak Kenal Maka Tak CINTA***

(^___^)V
Peace No War

bersama kak Es berkata... [Reply to comment]

owhhh..kenetulis gitu ke hehehe

Kata2 pemikat :

Bismillah ...
Dengan ini sesiapa yang datang ke blog kak Es ...akan ku jejaki semula ke blog anda !!
Walaupun tak komen kat sini .. tapi kak Es akan sampai jua ke sana :)

Peace ! mari lah berkasih sayang

http://esmeda.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

ngelat hanta 2 kali >.<

Nur Hawa Mohd Zin berkata... [Reply to comment]

done

http://cahayawanita.blogspot.com/2011/06/ben-ashhari-jom-kenal-blog-aku.html

shera shamsuddin berkata... [Reply to comment]

http://willlovefade.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

SAYA JUIN...

Подтверждаю berkata... [Reply to comment]

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

moh singgah blog ni~

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

blog perkonggsian ilmu.
fakta sains, tazkirah, motivasi, dan bakal perluaskan entri sarkasisi yang lebih islamik.

tQ =)

zaeimah ismail berkata... [Reply to comment]

saya join

http://cello191.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

:: jom singgah blog saya..melihat warna dunia. face the colour...samada hitam atau putih,itulah dunia..cheer up..^^ ::

Syukri Mohtar berkata... [Reply to comment]

dah join..

http://syuk6692.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

You don't have to be perfect to let somebody love you. Remember, being yourself is the best way to make somebody fall in love with you.And I'm being myself =]

nak lagi senang?
BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA | Miles To Go

Sembang2 wif Yuyue berkata... [Reply to comment]

http://www.pwencessyuyue.co.cc/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

yuyue nak ajak korang landing-landing kat blog yuyue,jangan lupe bawak bantal sekali ea..kopi yuyue da sediakan :p

sambil-sambil vote abg ben!!!..meh jom meh!!!..peteh abang ben peteh!!..aik..der kene mengena ke??..haaa sudaaahh :p

khunsuriyatit berkata... [Reply to comment]

aku dah letak Ben!!!!!!
Meh!!!..meh!!!....jejalan umah kiter....:)

khunsuriyatit berkata... [Reply to comment]

Ben...lupa nak letak ni...huhuhu...

http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaarijom-kenal-blog-saya.html

Mehhhh!!!!..sini!!!...sini!!!...:)

Mohd Firdaus B Mohd Yasin berkata... [Reply to comment]

http://dausinstep.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

<<<>>>

cik najihah berkata... [Reply to comment]

http://najihahfara.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

ase nak santai moh ke blog daku..bole jadi geng sengal2 gitu he..

FatimahZahra berkata... [Reply to comment]

ibu2 bapak2 siapa yg punya nasihat bilang aku, aku yg sedang malu sama teman2 ku kerna diriku yg sgt malas belajar xD

sudi2 la singgah dan menasihati mangsa PMR yg malas belajar ni :)
nanti saya guna masa study untuk singgah blog korang balik . hehe


http://herownsillylittleworld.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Salim Harmanain berkata... [Reply to comment]

jom la singgah sini...confirm tak menyesal...cepat2...lebih ramai singgah lebih meriah...makanan dan minunan tak disediakan...bawak sendiri2 hahaha :)

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

sukasuki berkata... [Reply to comment]

http://sailaaf.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html



tolong jangan bukak.bahaya!!!
nanti jatuh cinta..hahaha =p

Nadya O'Conner berkata... [Reply to comment]

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

nad join..yeah..jom masuk blog pink(blog nad lah..)

dah undi abg beng hari ni..:)

Amin Zaki berkata... [Reply to comment]

Amin Zaki JOIN....!!!

http://aminz88.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Mai kenal Family Amin Zaki, siap dengan gambar (7 Gambar). I LOVE MY FAMILY..!! Mai baca mai.... :)

Lulu caldina berkata... [Reply to comment]

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Cik Farah berkata... [Reply to comment]

Abg Ben! Cik Farah join! Moh ler jenguk blog Cik Farah nie.. :)

http://ceriteracikfarah.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Nak kenal blog cik farah atau nak kenal cik farah? DUA-DUA boleh meyh! Moh ler singgah sini ye dak?

mA!sAra berkata... [Reply to comment]

http://maisaracute.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

nk bnda comel?? terjah sni..:)

♥ Frau Reen ♥ berkata... [Reply to comment]

saye join!

http://clickheartyamereen.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html


terima lah serangkap pantun dr saye:


air mate mengalir terus dikesat,
sbb makan cookies famos Amos,
mai singgah cni sat,
nt kite same2 femes..

zety madu berkata... [Reply to comment]

Saya join..

http://maduheart.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

to all blogger:
Kasi gegar aku punya blog..JOM!!!!

Leya berkata... [Reply to comment]

Salam kawan-kawan,

Jom la kenal2 ngan belog saya..dalam tu diceritakan pengalaman saya(owhh saya??)mainly cerita dan derita hari2 seorang FC(tukang jaga duit)sebuah hotel menguruskan kerjaya,keluarga dan studinya...kita enjoiceee.....

Mai la..http://hazeleya.blogspot.com/

KinosKoko berkata... [Reply to comment]

http://kinoskoko.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

let's support each other orite..:)
aku hanya budak biasa

Ezzati berkata... [Reply to comment]

Hai semua =)
Jomla singgah ke blog saya...boleh kita berkenalan =)

http://atyindahouse.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

. are- leeya . berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum . hai all bloggers huhu . em ni link blog aku http://myblogleeya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

blog aku taklah sehebat blog korang tapi try lah bace dulu yew hehe :)

Eyda Syahida berkata... [Reply to comment]

jom terbang bersama miss butterfly..! (",)

takde yang menarik tapi mungkin boleh sama-sama berkongsi tentang kehidupan disini..sharing is caring rite?? :)

jom..!! kembalikan mood blogging miss butterfly~~ ^_^


http://insanberlagakmatang.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

arigato abang ben (*_*)

Amin Zaki berkata... [Reply to comment]

Mai Baca Mai...!!

http://aminz88.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Tak larat nak taip panjang2, Mai baca Mai, hehe...

Thanks Abg Ben..!

diya berkata... [Reply to comment]

SALAM .
Sy join!

http://diyazha.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html


Blog sy sekadar luahan rasa ,yg memerlukan pendengar setia juga teman berkongsi info2 & tips .
Sy budak baru berjinak jinak ber-blogging dengan rancak .Peace :)

i'm fateehaa berkata... [Reply to comment]

assalammualaikum. dengan ini, saya telah men'join'kan diri saya! hehehe

http://kisahhatiaku.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

mai pakat datang ramai-ramai. nak bawak satu kampung pun takpe.

hidup kalau tak berengan tak sah kan . =)

si gadis berkata... [Reply to comment]

suda join !!!
http://planetpinksigadis.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

jom semua.....terjah2 planet pink si gadis! no gift...juz...a simple word from me ...hope u guys sudi beri komen......n follow k :)

mursyid diey berkata... [Reply to comment]

http://dzuandiey.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

mai semua terjah sini sat...boleh mai layan final piala FA...borak-borak kosong ker...minum teh beng ker...opss...dah jadi pantai timur lak..(demam bola malam ni)

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

http://eerashera.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

saya bukan nak jadi femes macam bro ben.cuma nak tambah kenalan je. pada yang sudi, jomlah jenguk sini.thanks..

farasakura berkata... [Reply to comment]

Jom kita kenal-kenal ^___^

http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kenal-blog-saya.html

Thanx abg ben..ngeee dah lama xjoin segmen2 :)

Penyair SenjA berkata... [Reply to comment]

me join abg BEN ;)

http://akukaudanpuisiku.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Aku hanyalah segaris senja tanpa erti
kadang terlihat dan kadang ternampak
tak bisa menjadi seperti mentari yang menghangatkan,biasnya tak ada warna
perlahan redup dan hilang dalam kelam.
jangan ditanyakan siapa aku
aku adalah untaian kata yang tak bermakna
jiwaku terlukis dibait syair yang kurangkai
hatiku tercipta ditiap makna syairku,ragaku dapat kau rasakan dalam lukisan jiwa didinding hatiku
Inilah aku Sang Penyair Senja

miss inna berkata... [Reply to comment]

korang semua marilah singgah kat blog inna. jom la beramai-ramai terjah blog inna..^^

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

miss inna berkata... [Reply to comment]

korang semua marilah singgah kat blog inna. jom la beramai-ramai terjah blog inna..^^

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Raja Syakirah berkata... [Reply to comment]

http://kieraomar.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

blog saya tak hot. tapi ada jeruk stoberi besor gedabak kaler purple. singgah lah kalau sudi, dan ikhlaskan hati setiap kali singgah ke blog saya
=')

QasehSuci berkata... [Reply to comment]

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Mengenaliku semudah klik pada URL ku...
mengenalimu adalah anugerah Allah kepadaku...
Kehadiranmu mengisi kekosongan blogku...
Semoga kehadiranku memeriahkan blogmu..

gadis melayu berkata... [Reply to comment]

salam.. atia nak join..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

kalau nak kenal pasal gadis melayu yang tak seberapa nak cun nie.. jom singgah ke blog atia, kisah seorang gadis melayu..n_n

Alya Esprézzo berkata... [Reply to comment]

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

jom main tarik-tarik header kat blog alya !! hahahaha..peace !! :D

Daygku Nurhayatii berkata... [Reply to comment]

kita join!

http://daygkunurhayati.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Datang jgn tak dtg. menarik plus hebaqq plus daebakk! Ceyhh. #Nampak beno nipunyeeer.

miss Sushi ♥♥ berkata... [Reply to comment]

http://hdyhdyh.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

sudahhh joinnn.:)

sya hassan berkata... [Reply to comment]

http://soyahchanteq.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

halo halo halo.. jom terjah belog gua..

GUA XHOT.. GUA XCOOL.. GUA SUAM2 KUKU :)

intan berkata... [Reply to comment]

http://diamondluvme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Jom share segala pengalaman dan pendapat korang.. yg indah mahupun sedih kita layan aje...
Big Thanks to Abg Ben!!!

Nazzue berkata... [Reply to comment]

Kita semua blogger adalah 1 komuniti yang berkongsi minat yang sama, so marilah berkenalan sesama kita disamping dapat merapatkan ukhwah persaudaraan. Juga dapat mengenali blog masing-masing.

p/s: "Blogger Malaysia Blogger Terhebat"

http://www.nazzue.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

Lepak sambil bersantai di NazZue.com
Entri terkini : Jom Kenal Blog Saya

...Minah BluR... berkata... [Reply to comment]

MINAH BLUR JOIN!!!

takkan tengok jer.. jom tengok ape yang ade pada seorang MINAH YANG BLUR? betol ker dia BLUR? jom pi usha!

http://luvmaxle.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

saya budak baru belajar ..Mb sdg belajar cmane nak tarik pembaca setia=)

Mr.Baiz berkata... [Reply to comment]

1st time men'join'kan diri..so selamat berkenalan semua..

"expand ur life towards transformation"


http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/ben-ashaarijom-kenal-blog-saya.html

Fiizya Aurora berkata... [Reply to comment]

Jom la ke blog saya..blog sy cool jer..tp sy xlah ti top macam korang ^__________^


http://colourshidup.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kenal-blog-saya.html

CikHanis berkata... [Reply to comment]

sy join :)

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

kawan-kawan blogger, meh le jengah kat blog sy.jangan jengah semata.boleh tinggal jejak jugak :)di jamin anda tidak akan mengeluarkan muntah hijau after jengah blog sy ^__^macam-macam cite ada.SILAKAN YE :)

Amiirah-Cassan berkata... [Reply to comment]

http://merahduniamira.blogspot.com/2011/06/segmen-ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

blog baru yang the best!!! ada disini ~!

Ezzah Binti Samsudin berkata... [Reply to comment]

First : TQ pada Abg BEn..

Second : http://diaryezzahsamsudin.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Third : Saya tak sombong.. Dan saya minat bidang penulisan seperti novel.. Saya ada buat novel sendiri dalam blog saya...

Fourth : Jomlah kenal blog saya.. I need your support.. Dan saya minta kalau sapa2 yang sudi nak ajar saya dalam dunia blog nihh,, tolg laa tinggalkan komen anda yer... Boleh saya contact anda...

Adam Narzuan berkata... [Reply to comment]

http://adamnarzuan.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

dah join... Jom singgah blog Adam.. Blog biase-biase aje...

UMRAH HAIQAL berkata... [Reply to comment]

http://hiduptaklabosansgt.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Santai Berceloteh Gelak Bersama.... Mau ketawa? Mau info? Mau tips blog? Mau apa lagi hah? APA PUN TAK BOLEH...hahaha

Pssst....ada GA....jom2..

piko berkata... [Reply to comment]

BUDAK SEMAK DATANG MENYEMAK NAK JOIN SEGMEN YANG AJAK ORANG MENYEMAK.. HOYEHH..

weh gurau gurau je mai singgah sini dok lepak ngan budak gayat..

http://semak-bagai.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Metz bUjang berkata... [Reply to comment]

Nak tahu cerita pasal orang BUJANG ??? datang la sini Semua nya ada ! Tak rugi ok hehehehe

http://www.benashaari.com/2011/06/segmen-jom-kenal-blog-saya.html

Selamat blogging ! :)

Aty berkata... [Reply to comment]

@h[a]ni$

Dekat header abg ben yg dia pakai baju, topi merah tu, right click lepas tu tekan save image as =) lepastu dekat new post, tekan add image, dan add la gambar yg awk save td =)

najlaa lala berkata... [Reply to comment]

uiiihhh JOINN SUDAH!
jom kenali blog saye...
cool jeee
klaka tak da a sampai putuih urat kentut
serius?? tak da a sampai kemut-kemut muncung

jangan risau lah masuk normal kluaq insyaAllah normal
;p

http://pinkdotsribbon.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Nurashikin Japlus berkata... [Reply to comment]

http://nurashikin-meimssy.blogspot.com/

~Blog yang teramat simple... Still.. Hehe.. Wanna know... Visit me.. Then comment me... So that i can improve... :) Thanks.....

Fªrªޔ Sޔªޔ berkata... [Reply to comment]

sudi-sudi jenguk blog saya yg tak seberapa seperti orang lain

http://pinkieyroses.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

first time join segmen nie.. :)

miss Fyqa berkata... [Reply to comment]

join..

kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi,berdirilah atas bakat sendiri..

join miss Fyqa,sapa bertuah masuk bloglist miss Fyqa..

tq :)

http://hitammanispunyablog.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Cik Ila berkata... [Reply to comment]

http://zarryn.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html


Salam.Kpd semua blogger khasnya pembaca setia pada ruangan abg Ben ni,dijemput ke blog saya utk kita kenal antara satu sama lain.Rugi kalau ada blog,tapi tak berkongsi pendapat dengan blogger lain.Salam perkenalan utk semua! Jemput ke blog sy.. http://zarryn.blogspot.com

anismelon berkata... [Reply to comment]

kawan kawan..jemput la singgah blog anis..anis jenis epy go lucky..easygoing..korg leh sembang,kritik,bg idea,mintk pendapt..or ape ape je dgn anis..insyaallah anis layan..as long as soalan toh xmengarot..so far anis lyn..smade kat entry or pm..okek..salam perkenalan..

http://anismelon.blogspot.com/2011/06/segmenben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

leyzajamil berkata... [Reply to comment]

"berkawan biar beribu, berkasih biar satu dan kita berblog biar aman bersatu-padu"

http://leyzajamil.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

sedikit ucapan buat BA

shiema sufian berkata... [Reply to comment]

shiema join :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Udy berkata... [Reply to comment]

http://udy7.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

assalamualaikum tuan rumah , udy join ye . terima kasih abg ben .

nuruashia ♥ berkata... [Reply to comment]

joined :)

http://nuruashia.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

the one and only blog BELIEVE In Destiny. U'll never regret and will never feel bored to visit here :)
Y'alls memang HOTTEST bebeh.!!
Annyong haseyo :) Saranghea <33

Nazme berkata... [Reply to comment]

http://syamanking.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kenal-blog-saya.html

keymon ke bl0g aku...sesuai untuk sume lapisan bl0gger....haha
menarik juge untuk org2 mude cm aku...jgn segan2...jgn malu2...follow la bl0g aku yg xseberapa.....hahaha

Alia Natasha berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum :D
Kepada semua blogger sila ke blog saya kalau nak tengok entry yang cambest :P HAHAA . okey silalah ke blog saya :) tiada paksaan . saya senang hati kalau anda semua pergi ke blog saya dengan hati yang gembira dan tidak merasa gundah sebab saya tak suka pkasa paksa orang :)



Pak Cik Ben Asharaari ajak jom kenal blog aliaa. klik je kat sini terus ke blog alia . senang kan ?

nini berkata... [Reply to comment]

JANGAN jenguk blog saya kalau kamu penakut !!!

http://duniasaya2001.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

shah berkata... [Reply to comment]

nak belajar maen gitar??
nak belajar hack wifi??(oppsss)
nak dengo aq cover lagu/nyanyi??
nk usha aq??
nak ngurat aq??
smue boleh dalam blog aq...
haha...check sini...
http://89shah.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Q :) berkata... [Reply to comment]

sy join :)

http://quratulmazani.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

nak masuk bilik bayi yg comel comel tak ? hah inilah tempat nye hehe , COME ! TERJAH BLOG SY :)

thanks a lot bro ben hehe :B

ikhwan berkata... [Reply to comment]

http://ikwanharis.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

saya kenal blog saye ..anda?
join gak .hahah :]

Rahmad berkata... [Reply to comment]

Asalamualaikum dan salam sejahtera.
Anda bebas untuk luahkan pendapat mengenai entri saya..
ble kritik ble puji ble buat macam2 lagi ikut suka anda.

kerana aku suka blogger yang free thinker bukan blogger yang skema..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Mizz D O L L Y berkata... [Reply to comment]

Yeay! Dly da Join!

http://mizzkyoko.blogspot.com/2011/06/yeay-jom-kenal-belog-saya.html

*Dly dalam mood untuk BW and follow people ni.. SO jom terjah sini, say hye and tinggal kan link.. :)

kotak bulat berkata... [Reply to comment]

http://nazihanali.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Saya JOIN!

tak pndai lak nk kenalkn blog ni..
blog saya baru lagi.. tapi berusia jadikan blog ni tak nmpak baru dri mata pembacanya.. Nak tahu blog ni macam mana, jemput singgah~
sangat2 dialukan..

Zaara Hayat berkata... [Reply to comment]

salam..

Aban beng saya joined!

http://zaarahayat.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Moh le kenal-kenal blog saye..Untung2 buleh tuleh kat shoutbox! Nak kenal dengan Hanis Zalikha pon boleh! teehee~

Miz eAn peaN berkata... [Reply to comment]

saya pon join :))


http://si-polarbear-cute.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

E-ra paSha berkata... [Reply to comment]

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

sekali pandang mcm blog ben ashaari..
2 kali pandang mcm blog MAS..
3 kali pandang????
nak tahu???
try la usha kt blog e-ra..
blog budak stokin yg kiut lg miut..wahahaha
jgn risau..penganGkutan ke blog e-ra di sediakn =P
(KORNG CLICK JE LINK KE BLOG E-RA..KOMPOM SAMPAI!!)
*jgn lupe bwk tisu ye..

Nur Syahida berkata... [Reply to comment]

jom la kenal blog saya.. (^_*)

http://syeedasaniey.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Tea berkata... [Reply to comment]

kalau korang berkunjung ke belog aku , Insyaallah korang dapat sesuatu yang bermanfaat dari entry2 aku ..

join ye..

http://www.tehuzz.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

'CikMimiEy' berkata... [Reply to comment]

nak masok bilik baby tak .... haha
jom terai usha sini,

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

makan pucuk ubi kayu
sudah masuk baru tahu ... kui3 :)

budakkampung39 berkata... [Reply to comment]

belog budak biase yang hidopnye biase2 saje,yang menulis tunggang langgang dan blognye sangat simpel takde bunga bungaan segala. tak mau singgah tak apa,tiada paksaan dalam berblog.

http://budakkampung39.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

MiSs ChUbBy ChEeK berkata... [Reply to comment]

meh la jnguk blog saya...
bdak baru lagi...
...(^_^)...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Eza Boom Boom :) berkata... [Reply to comment]

join jugak..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Blog Boom Boom jadi sebutan,
Walau tak femes tapi sweet,
Niat dihati nak ramai teman,
Jom singgah sini cuit-cuit.

hehe..bg pantun plak dahh...salam ukhuwah semua...:)

Ajeyy Rawk berkata... [Reply to comment]

salam abg Ben, saya join tau !

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Eika Arysha berkata... [Reply to comment]

http://eikaarysha.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

jemputlah dtg kew blog eika nie...
eika adalah blogger baru...x kenal maka x cinta...tol x?

SoLy SoLicious berkata... [Reply to comment]

kepada yang sudi singgah belog saye, terima kasih banyak ye ^^

ape lagi, jum la usha-usha belog saye lak ^^......

sy suke yang simple2 aje....harapnye, kome sume tak jemu membaca entry sy ye... PEACE yaww!!!

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

genkconer berkata... [Reply to comment]

genk join:

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

jom datang blog genk..sentiasa menyediakan hadiah misteri kepada follower bertuah..hehehe..datanglah blog genk...jom sertai bloglist genk juga ya..hehe

cik Ida berkata... [Reply to comment]

jom kenal belog cik ida!! nanti kita leh sharing and caring kat sini.. ye ndak??

http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

thanks..

Cik Sue berkata... [Reply to comment]

Sik Sue join...jemput lah datang singgah ke blog Cik Sue yang tak seberapa tu yer..insyaAllah Cik Sue akan balas kunjungan korang..salam perkenalan... =D

http://miowmanja.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

genkconer berkata... [Reply to comment]

genk join:

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

jom datang blog genk..sentiasa menyediakan hadiah misteri kepada follower bertuah..hehehe..datanglah blog genk...jom sertai bloglist genk juga ya..hehe

meckspecky@nurul berkata... [Reply to comment]

salam abg ben saya dah juin ini segment..huhu..sudi2 lah anak buah abag ben tue menjegah blog saya yang x seberapa tue.. http://storyofminenurul.blogspot.com/2011/06/ben-ashari-jom-kenal-blog-saya.html
jum jengah blg saya...coz ur king of anything..with love..trimas

fara berkata... [Reply to comment]

Asalamualaikum !
jemput lah singgah blog fara budak baik nih :)

kalau singgah baik, kalau tak singgah jahat.(buat suara maca maria elena)haha * gurau jee :P

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

sabrina azhar berkata... [Reply to comment]

join abg ben ashaari,,,
http://sabrinaazhar.blogspot.com/2011/06/segmen-bajom-kenal-blog-saya.html..

jom singgah blog pink saye,,,
saye baru dalam dunia blog nie,,,
i need your support okey...

Sue's berkata... [Reply to comment]

jom ke blog saya
boleh skodeng apa yang ada

http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

mas saari berkata... [Reply to comment]

tak kenal maka tak cinta..
jomlah masuk ke blog saya..
pelbagai kisah pelbagai cerita..
rugi tau kalau tak baca..

http://www.massaari.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Mr.NS berkata... [Reply to comment]

http://love2money.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

BLOG GUA XLUCAH..BETUL XTIPU..

FyNa berkata... [Reply to comment]

join lg..:)

http://syah-fieyna.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jome-kenal-blog-saya.html

Mohd Hakimi Zulkifly berkata... [Reply to comment]

Nak tahu tentang kisah serta tips cinta serta isu2 panas..Jom ke blog saya, Cool fm..Lebih Karat Daripada biasa

~ Mr Ej ~ berkata... [Reply to comment]

hidop nieyh ada mcam2 ragam manusia yang kita terpaksa tempuhi...ada pihak2 yang tak perpuas tahi lah...nk citer susah...hari2 ada saja isu yang menyakitkan hati dan mata kita...korang view dulu..baru taw apa yang korang boleh bagi pandangan dari hati korang sendiri...tq Mr Ben Ashaari...so ChilL.

http://themrej.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Nizam Ijam berkata... [Reply to comment]

saya join..

saya boleh katakan anda menyesal kalau xdatang blog ni :)

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

bdk getah berkata... [Reply to comment]

http://bdkgtah.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html#

Semestinya yang terbaik DI DUNIA..dapatkn berita terbaik di dunia di blog saya..

Dzarief Zuhdi berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum..

Korang dijemput datang blog saya..
Cik LISA SURIHANI pun pernah datang tau.. Tak pecayer?? Mai la tengok.. dah buat internal link dalam entry nie..

http://zuhdifreak.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Ly_Tulip berkata... [Reply to comment]

okay.. Mr. Ben kita suh wat manisfesto la.. Meh dengar manisfesto aku...

Korang korang dan korang sume WAJIB singgah dan BACA blog aku adalah keran, blog aku ni tidak berat pengisian die.. Sume lapisan masyarakat bley baca.. Tak kira umo.. Lagipon, blog aku ni simple.. Dan aku percaya ramai yang suka blog yg simple dan menarek kan?? So, blog aku la pilihan korang... Huhuh.. X caya?? Meh terjah blog aku tengok cmne.. Kalo x menepati cita rasa korang, sowi la.. Kate citarasa blogger x sama... Heheh :)

Peace! :)

http://lytulip.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

GeminiGurlz berkata... [Reply to comment]

http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

korean drama, koleksi lawak... ada di blog saya..

siti hidayah berkata... [Reply to comment]

nak tahu apa yang special blog ni? datang singgah okey :)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Miss Rainbow berkata... [Reply to comment]

cuci mate di blog saye !!

http://giragiraromantic.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

jomlah singgah kt blog miss rainbow!

Dududu berkata... [Reply to comment]

masuk blog saya . saya masuk blog awak ;p

http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Bro ahmad berkata... [Reply to comment]

sudilah singgah blog picisan ni

http://trioseposen.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

hasyikin ismail berkata... [Reply to comment]

hai.. dah join.. meh la singgah blog as..


http://askenzious.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

pelbagai cerita, maklumat and kisah menarik mennti anda..

terjamin halal.. and anda tak kan jemu baca isi kandungan blog nih..

lai.. lai.. lai..

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ berkata... [Reply to comment]

saya join :)

Sekali datang, hari2 rindu ;)

http://pinkydorky.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

nabila saat berkata... [Reply to comment]

http://nabilasaat.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

jom lawat belog Cik Lebah yang comel
comel ke??
aku akan bg iklan FREE sebulan
Jom Join..!!!!!!!!!

ima-zahra berkata... [Reply to comment]

http://kertasdancinta.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Ima Zahra sangat in love dengan kertas. Ima suka buat kad, sekarang addict dengan quilling. Dan cerita-cerita yang best ikut design.

Ini ialah blog febret ima..jom lah singgah..nanti Ben Ashaari tolong promote juga yaa !

Cerita pasal energi, healing, gosip, perangai tak terkawal,dan macam2....

Tq Ben !

=.= Cik Nami =.= berkata... [Reply to comment]

Assalam ,, nami join <3 <3
http://naminamicassiopella.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html



::: Jemputlah dtg jenguk blog nami :D

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

http://naklempang.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

join..6_^..
selamat singgah yer

AyuInsYiraH berkata... [Reply to comment]

salam ukhwah ayu ucapkan,
ada masa nanti datanglah menziarah blog ayu..... ayu sedia menerima kunjungan rakan2 sekalian dengan hati yang terbuka...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Cik Ezy Comot berkata... [Reply to comment]

blog biase tapi comel..
singgah la..

http://lemonribena.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

the fik's berkata... [Reply to comment]

JURURAWAT LELAKI SEKSI ????

FOLLOW FIK K..MARI KENAL BLOG FIK..
MEKASEH ABG BEN BUAT SEGMEN NI..HAHA..

http://garage-fik.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

cik gege berkata... [Reply to comment]

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenl-blog-saya.html

aku menulis mengikut gerak hati bukan mengikut geram dihati...=)dah baca tinggalkan jejak,nanti akan kujejaki semula..tq

Nisa Sayakinie berkata... [Reply to comment]

saya join

*sesiapa yg tak dtg blog ni akn menyesal kemudian hari , so jum ramai2 singgah blog sy :)

http://nysnyesa.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

bartHeafy berkata... [Reply to comment]

hai suma.. jemput la datang ke blog saya.. terima kaseh la kepada sesapa yang sudi daang melawat blog saya..

http://qebal.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

reena yusoff berkata... [Reply to comment]

saya join :)


http://neruz1234.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html


mungkin blog saya tidak sehebat blog anda semua, sekurang-kurangnya kita semua mampu untuk menulis dengan apa. ngee :D entah apa yang saya cakap. :)

Ashraf Jalil berkata... [Reply to comment]

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

"Blog saya patut dilawati sebab ia adalah ibarat semangkuk sup yang sedap penuh dengan pelbagai ramuan menghasilkan kombinasi rasa yang mantap."

sweet_sour berkata... [Reply to comment]

http://titewtawan004.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

tiada paksaan..siapa yang terasa nak singgah..jemput2 lah ye..blog biasa je pun..sekadar nak tambah kenalan..:D

Mama Amani berkata... [Reply to comment]

joiinnn....

Reputasi anda ialah apa yang orang lain fikirkan tentang diri anda, sikap peribadi anda ialah
tingkah laku anda!

kalau korang nk kenal siapa diri anda, jom terjah blog aku....

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

アヌム ちゃん berkata... [Reply to comment]

Salam.join jugeee~

http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Salam dari japan..kalau berminat pasal japan boleh la singgah2 ke blog saya eh~ :D

アヌム ちゃん berkata... [Reply to comment]

Salam.join jugeee~

http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Salam dari japan..kalau berminat pasal japan boleh la singgah2 ke blog saya eh~ :D

shahrul berkata... [Reply to comment]

Ini Blog Aku =)

nama pendek ayai.. blog kering.. banyak berceloteh aje.. certain followers ade spesel present.haa...

statik pada fotografi..yeayh..singgah2 ye.. ;)

Amanina Nasuha berkata... [Reply to comment]

meh laa lawat belog sy yg x seberapa nie...pasti "belalang" menunggu anda..:-))

http://adramycien.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Hanim Nordin berkata... [Reply to comment]

join sudah!

http://lembupadat.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

sape yang singgah dye orang baik+comel+berhati mulia. Haha. Bodek.

Sape yang follow me, bole request untuk join my bloglist. Thanx :)

iLa suHaiLa berkata... [Reply to comment]

http://akukanila.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

lepas dtg blog nie..kena scan otak..hehe..sebab?

nak tahu?terjah dulu..ayuhh!!

OnE_nIeZuKa berkata... [Reply to comment]

ini bkn FB...
ini bkn TWITTER..
BUT!!
ini dunia BLOGGER...

come visit me....oneniezuka blog!!

http://oneniezuka.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

konichiwa!!

xera anuar berkata... [Reply to comment]

ini blog saya, its about my life dengan apa yang saya suka buat. Its simple u follow my blog then i follow u back. Ok ? :)
http://mybubudiaries.blogspot.com/
love u guys

* Zaleta * berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum...

buah cempedak dluar pagar
ambik galah terjolok sarang tebuan
saya budak baru belajar
blogger baru dari labuan

http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

farahin nasir berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum..

jmput2 singgah yer rakan2 blogger sekalian..

:)

http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Fay berkata... [Reply to comment]

nak jemput korang semua makan kenduri kat blog aku nihh..

http://shipofdream.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

meh datang.. jap lagi lauk abes korang jugak yang rugi.. kekeke ;p

Nurulhuda berkata... [Reply to comment]

Join :D

http://citationlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Kalau manusia perlukan oxygen , blogger perlukan? Followers , he he
May have a view :D

Alia Syaza :) berkata... [Reply to comment]

http://aliasenyum.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

baru nak mengenali dunia blog ni ! budak baru belajarlah katakan, cerita2 menarik terdapat disini , perlukan tunjuk ajar dalam dunia blog ni :)

^^eKaTiKaH^^ berkata... [Reply to comment]

haha...tkah join..^^

http://sweetsour93.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

dengan senang hati, jom singgah cnie..^^

aein berkata... [Reply to comment]

thanx kepada yg datang ke blog saya n tinggalkan komen...
sori sebab lewat jelajah blog korang balik...

n teruskan melawat blog sy....

http://aeinvircute.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

aNasaLbasa berkata... [Reply to comment]

salam, incik SIFU dan yg lain!
jom singgah belog sy yg bersahaja!
FOLLOW terus ye!! sy perlukn bimbingan anda!

http://anarahman22.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

farsyah berkata... [Reply to comment]

http://www.benashaari.com/2011/06/segmen-jom-kenal-blog-saya.html

"aku yang hijau sesegar daunan,
mahu menjadi kuning secerah sehangat mentari"

"abjad2 ini ku susun hanya dari picisan hidupku untuk tatapan renungan bersama"

mari singgah sini, terima kasih kalian :)
spesel terima kasih to bro Ben :)

~CiK TiNieY~ berkata... [Reply to comment]

http://zihnunfatin.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Kayuh perahu hingga ke muara
Singgah sebentar di tepi kuala
Tika merantau mencari sahabat sejiwa
Ketemu pula segmen JOM KENAL BLOG SAYA


Aduhai teman dan rakan taulan yang mulia
Sudikah antum berkenalan dengan hamba?

aNasaLbasa berkata... [Reply to comment]

salam sifu, dan yg lain2 juga!
meh singgah belog saya!!

http://anarahman22.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

sokongan dan bimbingan anda amatlah diperlukn!
terima kasih

MEL HASLINA AMIR berkata... [Reply to comment]

Saya join jgk

http://rumahpusakaku.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

Apabila pena menari
Tajam menikam memanah hati
Apabila pena menari
Ku coret catatan hati
Sekadar berkongsi ilmu dan isi
Melakar warna serata alam ini
Agar terhibur calar dan luka di hati
Apabila pena menari
Ku paparkan cerita seikhlas hati
Mekar semerbak di RUMAHPUSAKAKU ini..
sekian,tq

Yayan berkata... [Reply to comment]

http://izyannadira.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Link terus ke belog sy .. Belog seorg newbie yg lebih bersifat terbuka *oops , xde 18 18sx ni ok , dan bersifat peribadi .. Iaitu , lebih banyak menceritakan kisah kehidupan berserta info2 menarik ..

Sila Sila lah menjenguk ye .. *__*

normala_ali berkata... [Reply to comment]

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

join...

kepada blogger jom kenal saya, kalo tgk blog saya kamu akan kenal saya. sbb saya adelah seorang yg simple same cam blog saya jgak.. so mari berkenalan.. :)

Amanina Azizan berkata... [Reply to comment]

http://amanithecraziest.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Korang jemput dtg lah blog amani nie..misty korang teruja punyer.. hahahaa :P

kambeng.karbonat berkata... [Reply to comment]

kk dah join sini, kalau nk kenal kk lebih dekat, singgah la blog kk ye. :D

http://kambengkarbonat.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

hasrul hassan berkata... [Reply to comment]

Salam.
Aku dah tulis panjang ni .... kira cam sejarah ringkas blog Bangku Kosong.

Meh baca semua ...

http://www.hasrulhassan.com/2011/06/jom-kenal-blog-sayabangku-kosong.html

Terima kasih.

Muhammad Khairul Fahmi berkata... [Reply to comment]

http://fahmiberdiridisini.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

MARILAH KORANG DATANG BERAMAI-RAMAI KAT BLOG AKU..MACAM2 ADA, HANGAT, PELIK LAGI SENSASI, THANKS EN.BEN COZ MASUKKAN LINK BLOG "FAHMI DI SINI" DALAM BLOGLIST EN.BEN :)

ketabahan hati wan ! berkata... [Reply to comment]

http://kumencarihalatujuku.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html#links

saya join ! mari berkenalan dengan wan punya celita ^^
tiada esok tanpa hari ini ^^
takde hari ini, esok masih ade ^^ insyaALLAH ~

azrijohan berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum korang !!

err...korang kenal tak gadis youTube ? alaaa,tak kenal ke... NAJWALATIF ler..haaaa,kenal kan.kat blog smile:) banyak cerita pasal die..carik je kat tab menu k.jemput datang semua....

http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

insyallah korang tak menyesal.kita boleh saling berkenalan jugak kan:)

«Lebih lama ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 343   Terbaru› Baru»

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI