SEGMEN : Jom kenal blog saya ...

 

Satu segmen mudah .. hehe.. korang kena promosi untuk tarik pembaca di blog aku nih.. hehehe.. Caranya mudah jer .. sewaktu korang paste url entri korang di ruang komen ini , korang sertakan sekali 'kata-kata' untuk menarik mereka ( pembaca ) yang masuk ke dalam blog ni ke blog korang .. Apa yang korang nak tulis , tu terpulang pada korang .. Aku tamo masuk campur ..

Ok.. senang je kan ? URL ENTRI + KOMEN ... paste ke ruang komen ini .. Faham ? OKeh... kalau gitu , kita mulakan skang eh ... Tutup kul 10 malam ini dan anak buah aku akan tolong senaraikan ..

Jom mulakan.. sapa sapa leh join.. tak kira baru atau lama.. Caranya sila buat satu entri ..

  1. Letak HEADER BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA
  3. Tulis apa apa saja mengenai blog korang .. tiada had .. khas buat mereka yang akan masuk ke blog korang .. Mintak senaraikan ke dalam blog list ke.. atau apa saja la..
  4. Siap ? Tinggalkan url entri blog korang beserta 'kata-kata pemikat' untuk mereka masuk ke blog korang .. hehehe ..

Tu jer... segera tau ! haaa.. 12 jam saja segmen ni.. Sambil sambil tu , aku akan cari blog yang menaik untuk dipromosi ...

343 ulasan:

  1. http://esmeda.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  2. http://www.my-shopping2u.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

    SEBAB SAYA BEST !! tu je

    BalasPadam
  3. maaf.. sy ni bru lg dlm dunia bloggers... nk tnya, cmne nk buh header BA kt blog sy?

    BalasPadam
  4. nak joint!!!... yay!!!... sat na.. sat na... sat na... hheehehe.. :D

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum.

    Saya dengan sukacita menjemput anda untuk masuk ke blog saya. InsyaAllah kunjungan anda tidak akan sia-sia.

    Salam perkenalan.

    http://jahidihsaili.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  6. salam semua,

    datang lah ke blog ini,

    http://writetordib90.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    korang yang datang di blog ini, akan disenaraikan di dalam blog list kita,dan dan dan nak bagi apa nya pada orang ke 100 yang datang blog kita ini??adalah nanti tahu lah itu :)

    BalasPadam
  7. Guys!! Nak tengok blog yang santai dan selalu update entri yang fresh2 tak? Nak join blog yang selalu promote blogger lain tak? Haa.. Kalau nak sila masuk kat link bawah ini.. =)

    http://www.umarfaruq.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    happy holiday! :D

    BalasPadam
  8. dh ciap..

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html


    blog releks sekejap ada lah salah satu blog yg releks saja x terlalu serius n agak santai juga...dalam blog nie ada juga serba sikit mengenai isu semasa dan maklumat..
    dalam blog nie pembaca perlu lebih berfikir..banyak mengunakan akal dan perlu teliti dalam membaca...tq

    BalasPadam
  9. join join join

    http://syuwaistory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    CHOCOLATE MAKES EVERYONE SMILES.. betul ke???

    BalasPadam
  10. jom masuk blog saya....


    http://aeinvircute.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html



    ADA SESUATU YANG MENARIK JIKA ANDA MASUK KE BLOG SAYA.....

    BalasPadam
  11. salam, join! =)

    http://snowsakura91.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    sudi-sudikanlah diri ke blog yang tak seberapa ni ya.. sy budak baru belajar.. =)

    BalasPadam
  12. jom tgok blog zaty .. pasti akan tertarik..=)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  13. http://amy467.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    saya AMY MASTURA retis yang hebakk tu..mai la singgah sat..sape singgah dapat gula-gula udang y plasticnye ley makan tu..cepat selagi stok masih ade..(hikhik,,auta maa ;P)

    tq abang ben..saya newbie :)

    BalasPadam
  14. Joinn ! :D

    http://www.lailyqaisyirah.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Ppsstt !! BeloG MTT ada Seth Tan ! HAHA :D

    BalasPadam
  15. Menulis bukan kerana nama,
    Jom jengah dengan ikhlas hati!

    http://secretwordfromheart.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  16. realiti kehidupan.khayalan.pandangan
    "coret-coret ikut idea saya.original punya!" terbaik wokk!!

    http://hajarhasan.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  17. pilihlah saya!!!.. :D heheheheee..

    http://ainblogger.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Encit BEN, check la entri dah siap!..

    To all blogger cun dan encem, kindly meh singgah Blog puteri ye.. singgah menyinggah amalan mulia!.. :)

    BalasPadam
  18. Kepada Ibu Mengandung, kanak-kanak, pesakit jantung, dan orang yang lemah semangat, jangan lawat blog sy..

    http://operasihitam.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  19. join

    http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

    "Jom ke Doha...macam2 adaaaaa"

    BalasPadam
  20. ni first tym sy join segmen cmni... thnx 2 BEN.... hope pasni rmi yg sudi follow blog sy!!

    http://hanisjoe.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    *spe yg sudi, silalah terjah blog sy yea!! :)

    BalasPadam
  21. JOIN BRO...

    http://akueddie.com/2011/06/11/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya/

    Perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah.~ Lao Tze

    DAN OLEH ITU JANGAN LUPA SINGGAH KE BLOG SAYA

    BalasPadam
  22. Joined...

    http://inspirebunny.blogspot.com/p/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Jom singgah blog Cik Bunny, banyak entri menarik yang Cik Bunny ingin kongsikan kat korang.Rugi kalo tak masuk~keke :p

    BalasPadam
  23. abg ben, saya join hehehhe
    http://alyajane.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    mari2 jemput lah ke blog saya nie hehehhe

    BalasPadam
  24. kata pemikat?apa yek?..blog saya baru,mai lah singah ramai-ramai.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum.
    Nadh join. :)

    http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  26. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ADA PANTUN. TIBA2 TERINGIN BERPANTUN PULAK

    BalasPadam
  27. http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    haha.. jom ke MOON-KEYZ WORLD.pengalaman dan kehidupan masa lalu bnyak mengajar kita erti kehidupan.. kematangan akan terserlah bila pengalaman ini lebih mencabar.. rasainya disini.. di dunia aku, yg penuh cabaran, dalam menjadi manusia..

    BalasPadam
  28. Assalamualaikum...
    Selamat Datang...
    Selamat Berhujung Minggu...

    blog yang macam-macam ada... nak tahu apa yang ada kat blog ni, mailah singgah...

    http://solomolo.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  29. saya join! jom singgah blog saya dan link anda akan terletak di sidebar blog ini :D

    http://0330-rainydays.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  30. http://izznchaa.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BEN ASHAARI- MAHAGURUKU
    Otai dalam dunia blogging, popular mengalahkan selebriti... sebut je nama dia semua kenal lg2 pmpuan hehehe... panggilan abg ben 10 memang cukup sinonim, katanya nk tukar nama tak tau la jd ke tak... tp rase ben ashaari dh cukup gah n brand yg dkenali ramai... kan kan kan... kpd blogger2 yg tak kenal abg ben 10 ni korang memang lost hehehe... Blog yg wajib dfollow, wajib dterjah, wajib dkomen, wajib djadikan tempat belajar, wajib dkenali, wajib alert n wajib berkenalan dgn abg ben sbb beliau ni sporting n peramah... tak caya? try la...

    BalasPadam
  31. http://underloversyou.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    i've joinned =)

    jum singgah.luahkan ape yang you alls rase.and pasti akan dibantu =)

    BalasPadam
  32. http://beihamat.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html


    mari jengah ke blog sayee . tiada yang istimewa hanya CORETAN
    dari insan bernama BEIHA MAT =)


    mencari angin di balik awan ,bahkan langit lazuardi turut menyembunyikan wajah . mungkin segan untuk berbicara . pada kala itu ,hujan mencurah mebuka tirai malam masih aku susah menyingkap kisah lama . jadi dengan itu aku coretkan KEMATIAN buatmu dari aku yang mencari mardhotillah =)

    BalasPadam
  33. saya join en ben

    http://suhailisarif.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya-suhailisarif/

    jom kenal blog saya

    BalasPadam
  34. join2..

    http://iejais2325.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    lwat la blog bru sy.. sy newbie kt dunia bloggers ni.. nk kwn2 bloggers tau ttg kewujudan blog sy.. insyaAllah ad info yg bermanfaat,. thanks

    BalasPadam
  35. http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Kepada semua blogger, jom serbu blog This Is Me.. :)

    TQ abg ben ^_^

    BalasPadam
  36. HIDUP BAIK BAIK

    JOM singgah blog beeha!
    :)

    http://sepatukacasindarella.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  37. http://thegirlwhothinktoomuch.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html
    CHECK OUT MY BLOG CUZ IM THE GIRL WHO THINK TOO MUCH!!

    BalasPadam
  38. Blog Mak Dara mewakili beberapa peratusan bagi blogger blogger dari kaum "kertu" , kaum ibu ibu dan juga kaum surirumah tangga sepenuhnya.. kalau sudi dan tak kisah berkenal dengan blog Mak Dara yang kertu lagi meroyan ni.. silakan ye.. Err tapi bila dah baca blog Mak Dara ni ... bil kaunseling nanti jangan hilangkan nanti boleh claim pada Mak Dara ye =)

    http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  39. Salam kunjungan... sy join jgk segmen abg ben, kpd kwn2 yg nk jenguk blog sy, sila-silakanlah. tiada paksaan. Alfu syukran...

    http://sun3tpini.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  40. ada sesuatu perkara ada d blog saya je..contohnya ~ kulit tembikai & bunga durian boleh dibuat sayur.jadi meh ke blog saya ye..*bukan main lagi ayat..heeee*


    http://gadisarawakcorner.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  41. Sorry Ben,tenet slow yang amat mengalahkan siput sedut.

    Korang MARILAH berkenalan, terjah, lepak dan senyum sorang-sorang ke blog yang amat BEST dan WAJIB ada bloglist setiap blogger.

    Like to be friends with all blogger around the world.

    BalasPadam
  42. http://thecahayabulan.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    join :)

    BalasPadam
  43. dh join..

    http://depalma-sp.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    jom serbu blog nie...MACAM2 ADA..citer NORA ELENA pon ada utk yg nak download wat koleksi...

    BalasPadam
  44. err... segannya, tapi nak juin jugak la.. huhu

    http://ishikosworld.blogspot.com/2011/06/174-ben-ashaari-jom-kenal-belog-saya.html

    BalasPadam
  45. Join jugak....

    http://thesoundofmyjourney.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html


    ***Tak Kenal Maka Tak CINTA***

    (^___^)V
    Peace No War

    BalasPadam
  46. owhhh..kenetulis gitu ke hehehe

    Kata2 pemikat :

    Bismillah ...
    Dengan ini sesiapa yang datang ke blog kak Es ...akan ku jejaki semula ke blog anda !!
    Walaupun tak komen kat sini .. tapi kak Es akan sampai jua ke sana :)

    Peace ! mari lah berkasih sayang

    http://esmeda.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ngelat hanta 2 kali >.<

    BalasPadam
  47. done

    http://cahayawanita.blogspot.com/2011/06/ben-ashhari-jom-kenal-blog-aku.html

    BalasPadam
  48. http://willlovefade.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    SAYA JUIN...

    BalasPadam
  49. as salam..

    ▂ ▃ ▅ ▆ 100%
    ─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
    ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
    ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
    ─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

    moh singgah blog ni~

    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    blog perkonggsian ilmu.
    fakta sains, tazkirah, motivasi, dan bakal perluaskan entri sarkasisi yang lebih islamik.

    tQ =)

    BalasPadam
  50. saya join

    http://cello191.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    :: jom singgah blog saya..melihat warna dunia. face the colour...samada hitam atau putih,itulah dunia..cheer up..^^ ::

    BalasPadam
  51. dah join..

    http://syuk6692.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    You don't have to be perfect to let somebody love you. Remember, being yourself is the best way to make somebody fall in love with you.And I'm being myself =]

    nak lagi senang?
    BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA | Miles To Go

    BalasPadam
  52. http://www.pwencessyuyue.co.cc/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    yuyue nak ajak korang landing-landing kat blog yuyue,jangan lupe bawak bantal sekali ea..kopi yuyue da sediakan :p

    sambil-sambil vote abg ben!!!..meh jom meh!!!..peteh abang ben peteh!!..aik..der kene mengena ke??..haaa sudaaahh :p

    BalasPadam
  53. aku dah letak Ben!!!!!!
    Meh!!!..meh!!!....jejalan umah kiter....:)

    BalasPadam
  54. Ben...lupa nak letak ni...huhuhu...

    http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaarijom-kenal-blog-saya.html

    Mehhhh!!!!..sini!!!...sini!!!...:)

    BalasPadam
  55. http://dausinstep.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    <<<>>>

    BalasPadam
  56. http://najihahfara.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ase nak santai moh ke blog daku..bole jadi geng sengal2 gitu he..

    BalasPadam
  57. ibu2 bapak2 siapa yg punya nasihat bilang aku, aku yg sedang malu sama teman2 ku kerna diriku yg sgt malas belajar xD

    sudi2 la singgah dan menasihati mangsa PMR yg malas belajar ni :)
    nanti saya guna masa study untuk singgah blog korang balik . hehe


    http://herownsillylittleworld.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  58. jom la singgah sini...confirm tak menyesal...cepat2...lebih ramai singgah lebih meriah...makanan dan minunan tak disediakan...bawak sendiri2 hahaha :)

    http://salimharmanain.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  59. http://sailaaf.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html



    tolong jangan bukak.bahaya!!!
    nanti jatuh cinta..hahaha =p

    BalasPadam
  60. http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    nad join..yeah..jom masuk blog pink(blog nad lah..)

    dah undi abg beng hari ni..:)

    BalasPadam
  61. Amin Zaki JOIN....!!!

    http://aminz88.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Mai kenal Family Amin Zaki, siap dengan gambar (7 Gambar). I LOVE MY FAMILY..!! Mai baca mai.... :)

    BalasPadam
  62. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  63. Abg Ben! Cik Farah join! Moh ler jenguk blog Cik Farah nie.. :)

    http://ceriteracikfarah.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Nak kenal blog cik farah atau nak kenal cik farah? DUA-DUA boleh meyh! Moh ler singgah sini ye dak?

    BalasPadam
  64. http://maisaracute.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    nk bnda comel?? terjah sni..:)

    BalasPadam
  65. saye join!

    http://clickheartyamereen.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html


    terima lah serangkap pantun dr saye:


    air mate mengalir terus dikesat,
    sbb makan cookies famos Amos,
    mai singgah cni sat,
    nt kite same2 femes..

    BalasPadam
  66. Saya join..

    http://maduheart.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    to all blogger:
    Kasi gegar aku punya blog..JOM!!!!

    BalasPadam
  67. Salam kawan-kawan,

    Jom la kenal2 ngan belog saya..dalam tu diceritakan pengalaman saya(owhh saya??)mainly cerita dan derita hari2 seorang FC(tukang jaga duit)sebuah hotel menguruskan kerjaya,keluarga dan studinya...kita enjoiceee.....

    Mai la..http://hazeleya.blogspot.com/

    BalasPadam
  68. http://kinoskoko.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    let's support each other orite..:)
    aku hanya budak biasa

    BalasPadam
  69. Hai semua =)
    Jomla singgah ke blog saya...boleh kita berkenalan =)

    http://atyindahouse.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  70. assalamualaikum . hai all bloggers huhu . em ni link blog aku http://myblogleeya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    blog aku taklah sehebat blog korang tapi try lah bace dulu yew hehe :)

    BalasPadam
  71. jom terbang bersama miss butterfly..! (",)

    takde yang menarik tapi mungkin boleh sama-sama berkongsi tentang kehidupan disini..sharing is caring rite?? :)

    jom..!! kembalikan mood blogging miss butterfly~~ ^_^


    http://insanberlagakmatang.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    arigato abang ben (*_*)

    BalasPadam
  72. Mai Baca Mai...!!

    http://aminz88.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Tak larat nak taip panjang2, Mai baca Mai, hehe...

    Thanks Abg Ben..!

    BalasPadam
  73. SALAM .
    Sy join!

    http://diyazha.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html


    Blog sy sekadar luahan rasa ,yg memerlukan pendengar setia juga teman berkongsi info2 & tips .
    Sy budak baru berjinak jinak ber-blogging dengan rancak .Peace :)

    BalasPadam
  74. assalammualaikum. dengan ini, saya telah men'join'kan diri saya! hehehe

    http://kisahhatiaku.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    mai pakat datang ramai-ramai. nak bawak satu kampung pun takpe.

    hidup kalau tak berengan tak sah kan . =)

    BalasPadam
  75. suda join !!!
    http://planetpinksigadis.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    jom semua.....terjah2 planet pink si gadis! no gift...juz...a simple word from me ...hope u guys sudi beri komen......n follow k :)

    BalasPadam
  76. http://dzuandiey.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    mai semua terjah sini sat...boleh mai layan final piala FA...borak-borak kosong ker...minum teh beng ker...opss...dah jadi pantai timur lak..(demam bola malam ni)

    BalasPadam
  77. http://eerashera.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    saya bukan nak jadi femes macam bro ben.cuma nak tambah kenalan je. pada yang sudi, jomlah jenguk sini.thanks..

    BalasPadam
  78. Jom kita kenal-kenal ^___^

    http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kenal-blog-saya.html

    Thanx abg ben..ngeee dah lama xjoin segmen2 :)

    BalasPadam
  79. me join abg BEN ;)

    http://akukaudanpuisiku.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Aku hanyalah segaris senja tanpa erti
    kadang terlihat dan kadang ternampak
    tak bisa menjadi seperti mentari yang menghangatkan,biasnya tak ada warna
    perlahan redup dan hilang dalam kelam.
    jangan ditanyakan siapa aku
    aku adalah untaian kata yang tak bermakna
    jiwaku terlukis dibait syair yang kurangkai
    hatiku tercipta ditiap makna syairku,ragaku dapat kau rasakan dalam lukisan jiwa didinding hatiku
    Inilah aku Sang Penyair Senja

    BalasPadam
  80. korang semua marilah singgah kat blog inna. jom la beramai-ramai terjah blog inna..^^

    http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  81. korang semua marilah singgah kat blog inna. jom la beramai-ramai terjah blog inna..^^

    http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  82. http://kieraomar.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    blog saya tak hot. tapi ada jeruk stoberi besor gedabak kaler purple. singgah lah kalau sudi, dan ikhlaskan hati setiap kali singgah ke blog saya
    =')

    BalasPadam
  83. http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Mengenaliku semudah klik pada URL ku...
    mengenalimu adalah anugerah Allah kepadaku...
    Kehadiranmu mengisi kekosongan blogku...
    Semoga kehadiranku memeriahkan blogmu..

    BalasPadam
  84. salam.. atia nak join..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    kalau nak kenal pasal gadis melayu yang tak seberapa nak cun nie.. jom singgah ke blog atia, kisah seorang gadis melayu..n_n

    BalasPadam
  85. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    jom main tarik-tarik header kat blog alya !! hahahaha..peace !! :D

    BalasPadam
  86. kita join!

    http://daygkunurhayati.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Datang jgn tak dtg. menarik plus hebaqq plus daebakk! Ceyhh. #Nampak beno nipunyeeer.

    BalasPadam
  87. http://hdyhdyh.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    sudahhh joinnn.:)

    BalasPadam
  88. http://soyahchanteq.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    halo halo halo.. jom terjah belog gua..

    GUA XHOT.. GUA XCOOL.. GUA SUAM2 KUKU :)

    BalasPadam
  89. http://diamondluvme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Jom share segala pengalaman dan pendapat korang.. yg indah mahupun sedih kita layan aje...
    Big Thanks to Abg Ben!!!

    BalasPadam
  90. Kita semua blogger adalah 1 komuniti yang berkongsi minat yang sama, so marilah berkenalan sesama kita disamping dapat merapatkan ukhwah persaudaraan. Juga dapat mengenali blog masing-masing.

    p/s: "Blogger Malaysia Blogger Terhebat"

    http://www.nazzue.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

    Lepak sambil bersantai di NazZue.com
    Entri terkini : Jom Kenal Blog Saya

    BalasPadam
  91. MINAH BLUR JOIN!!!

    takkan tengok jer.. jom tengok ape yang ade pada seorang MINAH YANG BLUR? betol ker dia BLUR? jom pi usha!

    http://luvmaxle.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    saya budak baru belajar ..Mb sdg belajar cmane nak tarik pembaca setia=)

    BalasPadam
  92. 1st time men'join'kan diri..so selamat berkenalan semua..

    "expand ur life towards transformation"


    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/ben-ashaarijom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  93. Jom la ke blog saya..blog sy cool jer..tp sy xlah ti top macam korang ^__________^


    http://colourshidup.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  94. sy join :)

    http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    kawan-kawan blogger, meh le jengah kat blog sy.jangan jengah semata.boleh tinggal jejak jugak :)di jamin anda tidak akan mengeluarkan muntah hijau after jengah blog sy ^__^macam-macam cite ada.SILAKAN YE :)

    BalasPadam
  95. http://merahduniamira.blogspot.com/2011/06/segmen-ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    blog baru yang the best!!! ada disini ~!

    BalasPadam
  96. First : TQ pada Abg BEn..

    Second : http://diaryezzahsamsudin.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Third : Saya tak sombong.. Dan saya minat bidang penulisan seperti novel.. Saya ada buat novel sendiri dalam blog saya...

    Fourth : Jomlah kenal blog saya.. I need your support.. Dan saya minta kalau sapa2 yang sudi nak ajar saya dalam dunia blog nihh,, tolg laa tinggalkan komen anda yer... Boleh saya contact anda...

    BalasPadam
  97. http://adamnarzuan.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    dah join... Jom singgah blog Adam.. Blog biase-biase aje...

    BalasPadam
  98. http://hiduptaklabosansgt.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  99. http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Santai Berceloteh Gelak Bersama.... Mau ketawa? Mau info? Mau tips blog? Mau apa lagi hah? APA PUN TAK BOLEH...hahaha

    Pssst....ada GA....jom2..

    BalasPadam
  100. BUDAK SEMAK DATANG MENYEMAK NAK JOIN SEGMEN YANG AJAK ORANG MENYEMAK.. HOYEHH..

    weh gurau gurau je mai singgah sini dok lepak ngan budak gayat..

    http://semak-bagai.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  101. Nak tahu cerita pasal orang BUJANG ??? datang la sini Semua nya ada ! Tak rugi ok hehehehe

    http://www.benashaari.com/2011/06/segmen-jom-kenal-blog-saya.html

    Selamat blogging ! :)

    BalasPadam
  102. @h[a]ni$

    Dekat header abg ben yg dia pakai baju, topi merah tu, right click lepas tu tekan save image as =) lepastu dekat new post, tekan add image, dan add la gambar yg awk save td =)

    BalasPadam
  103. uiiihhh JOINN SUDAH!
    jom kenali blog saye...
    cool jeee
    klaka tak da a sampai putuih urat kentut
    serius?? tak da a sampai kemut-kemut muncung

    jangan risau lah masuk normal kluaq insyaAllah normal
    ;p

    http://pinkdotsribbon.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  104. http://nurashikin-meimssy.blogspot.com/

    ~Blog yang teramat simple... Still.. Hehe.. Wanna know... Visit me.. Then comment me... So that i can improve... :) Thanks.....

    BalasPadam
  105. sudi-sudi jenguk blog saya yg tak seberapa seperti orang lain

    http://pinkieyroses.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

    first time join segmen nie.. :)

    BalasPadam
  106. join..

    kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi,berdirilah atas bakat sendiri..

    join miss Fyqa,sapa bertuah masuk bloglist miss Fyqa..

    tq :)

    http://hitammanispunyablog.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  107. http://zarryn.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html


    Salam.Kpd semua blogger khasnya pembaca setia pada ruangan abg Ben ni,dijemput ke blog saya utk kita kenal antara satu sama lain.Rugi kalau ada blog,tapi tak berkongsi pendapat dengan blogger lain.Salam perkenalan utk semua! Jemput ke blog sy.. http://zarryn.blogspot.com

    BalasPadam
  108. kawan kawan..jemput la singgah blog anis..anis jenis epy go lucky..easygoing..korg leh sembang,kritik,bg idea,mintk pendapt..or ape ape je dgn anis..insyaallah anis layan..as long as soalan toh xmengarot..so far anis lyn..smade kat entry or pm..okek..salam perkenalan..

    http://anismelon.blogspot.com/2011/06/segmenben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  109. "berkawan biar beribu, berkasih biar satu dan kita berblog biar aman bersatu-padu"

    http://leyzajamil.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    sedikit ucapan buat BA

    BalasPadam
  110. shiema join :)

    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  111. http://udy7.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

    assalamualaikum tuan rumah , udy join ye . terima kasih abg ben .

    BalasPadam
  112. joined :)

    http://nuruashia.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    the one and only blog BELIEVE In Destiny. U'll never regret and will never feel bored to visit here :)
    Y'alls memang HOTTEST bebeh.!!
    Annyong haseyo :) Saranghea <33

    BalasPadam
  113. http://syamanking.blogspot.com/2011/06/segmen-jom-kenal-blog-saya.html

    keymon ke bl0g aku...sesuai untuk sume lapisan bl0gger....haha
    menarik juge untuk org2 mude cm aku...jgn segan2...jgn malu2...follow la bl0g aku yg xseberapa.....hahaha

    BalasPadam
  114. Assalamualaikum :D
    Kepada semua blogger sila ke blog saya kalau nak tengok entry yang cambest :P HAHAA . okey silalah ke blog saya :) tiada paksaan . saya senang hati kalau anda semua pergi ke blog saya dengan hati yang gembira dan tidak merasa gundah sebab saya tak suka pkasa paksa orang :)



    Pak Cik Ben Asharaari ajak jom kenal blog aliaa. klik je kat sini terus ke blog alia . senang kan ?

    BalasPadam
  115. JANGAN jenguk blog saya kalau kamu penakut !!!

    http://duniasaya2001.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  116. nak belajar maen gitar??
    nak belajar hack wifi??(oppsss)
    nak dengo aq cover lagu/nyanyi??
    nk usha aq??
    nak ngurat aq??
    smue boleh dalam blog aq...
    haha...check sini...
    http://89shah.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  117. sy join :)

    http://quratulmazani.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    nak masuk bilik bayi yg comel comel tak ? hah inilah tempat nye hehe , COME ! TERJAH BLOG SY :)

    thanks a lot bro ben hehe :B

    BalasPadam
  118. http://ikwanharis.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    saya kenal blog saye ..anda?
    join gak .hahah :]

    BalasPadam
  119. Asalamualaikum dan salam sejahtera.
    Anda bebas untuk luahkan pendapat mengenai entri saya..
    ble kritik ble puji ble buat macam2 lagi ikut suka anda.

    kerana aku suka blogger yang free thinker bukan blogger yang skema..

    http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  120. Yeay! Dly da Join!

    http://mizzkyoko.blogspot.com/2011/06/yeay-jom-kenal-belog-saya.html

    *Dly dalam mood untuk BW and follow people ni.. SO jom terjah sini, say hye and tinggal kan link.. :)

    BalasPadam
  121. http://nazihanali.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Saya JOIN!

    tak pndai lak nk kenalkn blog ni..
    blog saya baru lagi.. tapi berusia jadikan blog ni tak nmpak baru dri mata pembacanya.. Nak tahu blog ni macam mana, jemput singgah~
    sangat2 dialukan..

    BalasPadam
  122. salam..

    Aban beng saya joined!

    http://zaarahayat.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Moh le kenal-kenal blog saye..Untung2 buleh tuleh kat shoutbox! Nak kenal dengan Hanis Zalikha pon boleh! teehee~

    BalasPadam
  123. saya pon join :))


    http://si-polarbear-cute.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  124. http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    sekali pandang mcm blog ben ashaari..
    2 kali pandang mcm blog MAS..
    3 kali pandang????
    nak tahu???
    try la usha kt blog e-ra..
    blog budak stokin yg kiut lg miut..wahahaha
    jgn risau..penganGkutan ke blog e-ra di sediakn =P
    (KORNG CLICK JE LINK KE BLOG E-RA..KOMPOM SAMPAI!!)
    *jgn lupe bwk tisu ye..

    BalasPadam
  125. jom la kenal blog saya.. (^_*)

    http://syeedasaniey.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  126. kalau korang berkunjung ke belog aku , Insyaallah korang dapat sesuatu yang bermanfaat dari entry2 aku ..

    join ye..

    http://www.tehuzz.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  127. nak masok bilik baby tak .... haha
    jom terai usha sini,

    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

    makan pucuk ubi kayu
    sudah masuk baru tahu ... kui3 :)

    BalasPadam
  128. belog budak biase yang hidopnye biase2 saje,yang menulis tunggang langgang dan blognye sangat simpel takde bunga bungaan segala. tak mau singgah tak apa,tiada paksaan dalam berblog.

    http://budakkampung39.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  129. meh la jnguk blog saya...
    bdak baru lagi...
    ...(^_^)...

    http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  130. join jugak..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Blog Boom Boom jadi sebutan,
    Walau tak femes tapi sweet,
    Niat dihati nak ramai teman,
    Jom singgah sini cuit-cuit.

    hehe..bg pantun plak dahh...salam ukhuwah semua...:)

    BalasPadam
  131. salam abg Ben, saya join tau !

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  132. http://eikaarysha.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    jemputlah dtg kew blog eika nie...
    eika adalah blogger baru...x kenal maka x cinta...tol x?

    BalasPadam
  133. kepada yang sudi singgah belog saye, terima kasih banyak ye ^^

    ape lagi, jum la usha-usha belog saye lak ^^......

    sy suke yang simple2 aje....harapnye, kome sume tak jemu membaca entry sy ye... PEACE yaww!!!

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  134. genk join:

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    jom datang blog genk..sentiasa menyediakan hadiah misteri kepada follower bertuah..hehehe..datanglah blog genk...jom sertai bloglist genk juga ya..hehe

    BalasPadam
  135. jom kenal belog cik ida!! nanti kita leh sharing and caring kat sini.. ye ndak??

    http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    thanks..

    BalasPadam
  136. Sik Sue join...jemput lah datang singgah ke blog Cik Sue yang tak seberapa tu yer..insyaAllah Cik Sue akan balas kunjungan korang..salam perkenalan... =D

    http://miowmanja.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  137. genk join:

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    jom datang blog genk..sentiasa menyediakan hadiah misteri kepada follower bertuah..hehehe..datanglah blog genk...jom sertai bloglist genk juga ya..hehe

    BalasPadam
  138. salam abg ben saya dah juin ini segment..huhu..sudi2 lah anak buah abag ben tue menjegah blog saya yang x seberapa tue.. http://storyofminenurul.blogspot.com/2011/06/ben-ashari-jom-kenal-blog-saya.html
    jum jengah blg saya...coz ur king of anything..with love..trimas

    BalasPadam
  139. Asalamualaikum !
    jemput lah singgah blog fara budak baik nih :)

    kalau singgah baik, kalau tak singgah jahat.(buat suara maca maria elena)haha * gurau jee :P

    http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  140. join abg ben ashaari,,,
    http://sabrinaazhar.blogspot.com/2011/06/segmen-bajom-kenal-blog-saya.html..

    jom singgah blog pink saye,,,
    saye baru dalam dunia blog nie,,,
    i need your support okey...

    BalasPadam
  141. jom ke blog saya
    boleh skodeng apa yang ada

    http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  142. tak kenal maka tak cinta..
    jomlah masuk ke blog saya..
    pelbagai kisah pelbagai cerita..
    rugi tau kalau tak baca..

    http://www.massaari.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  143. http://love2money.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BLOG GUA XLUCAH..BETUL XTIPU..

    BalasPadam
  144. join lg..:)

    http://syah-fieyna.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jome-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  145. Nak tahu tentang kisah serta tips cinta serta isu2 panas..Jom ke blog saya, Cool fm..Lebih Karat Daripada biasa

    BalasPadam
  146. hidop nieyh ada mcam2 ragam manusia yang kita terpaksa tempuhi...ada pihak2 yang tak perpuas tahi lah...nk citer susah...hari2 ada saja isu yang menyakitkan hati dan mata kita...korang view dulu..baru taw apa yang korang boleh bagi pandangan dari hati korang sendiri...tq Mr Ben Ashaari...so ChilL.

    http://themrej.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  147. saya join..

    saya boleh katakan anda menyesal kalau xdatang blog ni :)

    http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  148. http://bdkgtah.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html#

    Semestinya yang terbaik DI DUNIA..dapatkn berita terbaik di dunia di blog saya..

    BalasPadam
  149. Assalamualaikum..

    Korang dijemput datang blog saya..
    Cik LISA SURIHANI pun pernah datang tau.. Tak pecayer?? Mai la tengok.. dah buat internal link dalam entry nie..

    http://zuhdifreak.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  150. okay.. Mr. Ben kita suh wat manisfesto la.. Meh dengar manisfesto aku...

    Korang korang dan korang sume WAJIB singgah dan BACA blog aku adalah keran, blog aku ni tidak berat pengisian die.. Sume lapisan masyarakat bley baca.. Tak kira umo.. Lagipon, blog aku ni simple.. Dan aku percaya ramai yang suka blog yg simple dan menarek kan?? So, blog aku la pilihan korang... Huhuh.. X caya?? Meh terjah blog aku tengok cmne.. Kalo x menepati cita rasa korang, sowi la.. Kate citarasa blogger x sama... Heheh :)

    Peace! :)

    http://lytulip.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  151. http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    korean drama, koleksi lawak... ada di blog saya..

    BalasPadam
  152. nak tahu apa yang special blog ni? datang singgah okey :)

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  153. cuci mate di blog saye !!

    http://giragiraromantic.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    jomlah singgah kt blog miss rainbow!

    BalasPadam
  154. masuk blog saya . saya masuk blog awak ;p

    http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  155. sudilah singgah blog picisan ni

    http://trioseposen.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  156. hai.. dah join.. meh la singgah blog as..


    http://askenzious.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    pelbagai cerita, maklumat and kisah menarik mennti anda..

    terjamin halal.. and anda tak kan jemu baca isi kandungan blog nih..

    lai.. lai.. lai..

    BalasPadam
  157. saya join :)

    Sekali datang, hari2 rindu ;)

    http://pinkydorky.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  158. http://nabilasaat.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    jom lawat belog Cik Lebah yang comel
    comel ke??
    aku akan bg iklan FREE sebulan
    Jom Join..!!!!!!!!!

    BalasPadam
  159. http://kertasdancinta.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Ima Zahra sangat in love dengan kertas. Ima suka buat kad, sekarang addict dengan quilling. Dan cerita-cerita yang best ikut design.

    Ini ialah blog febret ima..jom lah singgah..nanti Ben Ashaari tolong promote juga yaa !

    Cerita pasal energi, healing, gosip, perangai tak terkawal,dan macam2....

    Tq Ben !

    BalasPadam
  160. Assalam ,, nami join <3 <3
    http://naminamicassiopella.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html



    ::: Jemputlah dtg jenguk blog nami :D

    BalasPadam
  161. http://naklempang.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    join..6_^..
    selamat singgah yer

    BalasPadam
  162. salam ukhwah ayu ucapkan,
    ada masa nanti datanglah menziarah blog ayu..... ayu sedia menerima kunjungan rakan2 sekalian dengan hati yang terbuka...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  163. blog biase tapi comel..
    singgah la..

    http://lemonribena.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  164. JURURAWAT LELAKI SEKSI ????

    FOLLOW FIK K..MARI KENAL BLOG FIK..
    MEKASEH ABG BEN BUAT SEGMEN NI..HAHA..

    http://garage-fik.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  165. http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenl-blog-saya.html

    aku menulis mengikut gerak hati bukan mengikut geram dihati...=)dah baca tinggalkan jejak,nanti akan kujejaki semula..tq

    BalasPadam
  166. saya join

    *sesiapa yg tak dtg blog ni akn menyesal kemudian hari , so jum ramai2 singgah blog sy :)

    http://nysnyesa.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  167. hai suma.. jemput la datang ke blog saya.. terima kaseh la kepada sesapa yang sudi daang melawat blog saya..

    http://qebal.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  168. saya join :)


    http://neruz1234.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html


    mungkin blog saya tidak sehebat blog anda semua, sekurang-kurangnya kita semua mampu untuk menulis dengan apa. ngee :D entah apa yang saya cakap. :)

    BalasPadam
  169. http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    "Blog saya patut dilawati sebab ia adalah ibarat semangkuk sup yang sedap penuh dengan pelbagai ramuan menghasilkan kombinasi rasa yang mantap."

    BalasPadam
  170. http://titewtawan004.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    tiada paksaan..siapa yang terasa nak singgah..jemput2 lah ye..blog biasa je pun..sekadar nak tambah kenalan..:D

    BalasPadam
  171. joiinnn....

    Reputasi anda ialah apa yang orang lain fikirkan tentang diri anda, sikap peribadi anda ialah
    tingkah laku anda!

    kalau korang nk kenal siapa diri anda, jom terjah blog aku....

    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  172. Salam.join jugeee~

    http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Salam dari japan..kalau berminat pasal japan boleh la singgah2 ke blog saya eh~ :D

    BalasPadam
  173. Salam.join jugeee~

    http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Salam dari japan..kalau berminat pasal japan boleh la singgah2 ke blog saya eh~ :D

    BalasPadam
  174. Ini Blog Aku =)

    nama pendek ayai.. blog kering.. banyak berceloteh aje.. certain followers ade spesel present.haa...

    statik pada fotografi..yeayh..singgah2 ye.. ;)

    BalasPadam
  175. meh laa lawat belog sy yg x seberapa nie...pasti "belalang" menunggu anda..:-))

    http://adramycien.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  176. join sudah!

    http://lembupadat.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    sape yang singgah dye orang baik+comel+berhati mulia. Haha. Bodek.

    Sape yang follow me, bole request untuk join my bloglist. Thanx :)

    BalasPadam
  177. http://akukanila.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    lepas dtg blog nie..kena scan otak..hehe..sebab?

    nak tahu?terjah dulu..ayuhh!!

    BalasPadam
  178. ini bkn FB...
    ini bkn TWITTER..
    BUT!!
    ini dunia BLOGGER...

    come visit me....oneniezuka blog!!

    http://oneniezuka.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    konichiwa!!

    BalasPadam
  179. ini blog saya, its about my life dengan apa yang saya suka buat. Its simple u follow my blog then i follow u back. Ok ? :)
    http://mybubudiaries.blogspot.com/
    love u guys

    BalasPadam
  180. Assalamualaikum...

    buah cempedak dluar pagar
    ambik galah terjolok sarang tebuan
    saya budak baru belajar
    blogger baru dari labuan

    http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  181. assalamualaikum..

    jmput2 singgah yer rakan2 blogger sekalian..

    :)

    http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  182. nak jemput korang semua makan kenduri kat blog aku nihh..

    http://shipofdream.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    meh datang.. jap lagi lauk abes korang jugak yang rugi.. kekeke ;p

    BalasPadam
  183. Join :D

    http://citationlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Kalau manusia perlukan oxygen , blogger perlukan? Followers , he he
    May have a view :D

    BalasPadam
  184. http://aliasenyum.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    baru nak mengenali dunia blog ni ! budak baru belajarlah katakan, cerita2 menarik terdapat disini , perlukan tunjuk ajar dalam dunia blog ni :)

    BalasPadam
  185. haha...tkah join..^^

    http://sweetsour93.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    dengan senang hati, jom singgah cnie..^^

    BalasPadam
  186. thanx kepada yg datang ke blog saya n tinggalkan komen...
    sori sebab lewat jelajah blog korang balik...

    n teruskan melawat blog sy....

    http://aeinvircute.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  187. salam, incik SIFU dan yg lain!
    jom singgah belog sy yg bersahaja!
    FOLLOW terus ye!! sy perlukn bimbingan anda!

    http://anarahman22.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  188. http://www.benashaari.com/2011/06/segmen-jom-kenal-blog-saya.html

    "aku yang hijau sesegar daunan,
    mahu menjadi kuning secerah sehangat mentari"

    "abjad2 ini ku susun hanya dari picisan hidupku untuk tatapan renungan bersama"

    mari singgah sini, terima kasih kalian :)
    spesel terima kasih to bro Ben :)

    BalasPadam
  189. http://zihnunfatin.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Kayuh perahu hingga ke muara
    Singgah sebentar di tepi kuala
    Tika merantau mencari sahabat sejiwa
    Ketemu pula segmen JOM KENAL BLOG SAYA


    Aduhai teman dan rakan taulan yang mulia
    Sudikah antum berkenalan dengan hamba?

    BalasPadam
  190. salam sifu, dan yg lain2 juga!
    meh singgah belog saya!!

    http://anarahman22.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    sokongan dan bimbingan anda amatlah diperlukn!
    terima kasih

    BalasPadam
  191. Saya join jgk

    http://rumahpusakaku.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

    Apabila pena menari
    Tajam menikam memanah hati
    Apabila pena menari
    Ku coret catatan hati
    Sekadar berkongsi ilmu dan isi
    Melakar warna serata alam ini
    Agar terhibur calar dan luka di hati
    Apabila pena menari
    Ku paparkan cerita seikhlas hati
    Mekar semerbak di RUMAHPUSAKAKU ini..
    sekian,tq

    BalasPadam
  192. http://izyannadira.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Link terus ke belog sy .. Belog seorg newbie yg lebih bersifat terbuka *oops , xde 18 18sx ni ok , dan bersifat peribadi .. Iaitu , lebih banyak menceritakan kisah kehidupan berserta info2 menarik ..

    Sila Sila lah menjenguk ye .. *__*

    BalasPadam
  193. http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    join...

    kepada blogger jom kenal saya, kalo tgk blog saya kamu akan kenal saya. sbb saya adelah seorang yg simple same cam blog saya jgak.. so mari berkenalan.. :)

    BalasPadam
  194. http://amanithecraziest.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    Korang jemput dtg lah blog amani nie..misty korang teruja punyer.. hahahaa :P

    BalasPadam
  195. kk dah join sini, kalau nk kenal kk lebih dekat, singgah la blog kk ye. :D

    http://kambengkarbonat.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    BalasPadam
  196. Salam.
    Aku dah tulis panjang ni .... kira cam sejarah ringkas blog Bangku Kosong.

    Meh baca semua ...

    http://www.hasrulhassan.com/2011/06/jom-kenal-blog-sayabangku-kosong.html

    Terima kasih.

    BalasPadam
  197. http://kumencarihalatujuku.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html#links

    saya join ! mari berkenalan dengan wan punya celita ^^
    tiada esok tanpa hari ini ^^
    takde hari ini, esok masih ade ^^ insyaALLAH ~

    BalasPadam
  198. assalamualaikum korang !!

    err...korang kenal tak gadis youTube ? alaaa,tak kenal ke... NAJWALATIF ler..haaaa,kenal kan.kat blog smile:) banyak cerita pasal die..carik je kat tab menu k.jemput datang semua....

    http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    insyallah korang tak menyesal.kita boleh saling berkenalan jugak kan:)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI