Blog aku , kisah aku.. Tiada lagi kisah mereka ! - BEN ASHAARI

Blog aku , kisah aku.. Tiada lagi kisah mereka !

 

Aku berazam.. mulai saat ini .. aku akan bercerita tentang diri aku saja dalam blog aku.. tiada cerita cerita tentang mereka ! Tiada lagi promosi ! Tiada lagi segmen ! Tiada lagi contest !

Hanya aku.. aku .. aku .. dan jiran aku .. cerita ayam pon takde dah ! OKeh .. Ini disebabkan ini blog aku.. cerita luahan hati aku.. perasaan aku .. arghhh ..

" Ben, nak tanya hang sat bleh ??? Hang sapa ? Artis ?  Justin Terleber ka ?? Sapa hang nak baca cerita hang ? Lain la hang awek .. pastu pakai shawl.. ramai la nak baca .. leh gak tengok shawl..  "

Ye tak ye gak kan ? Kalau aku cerita pasal aku jer.. mmg la boring .. sbb tu satu entri seminggu jer.. hurm... Abis tu nak cerita apa ??

" Loh... blog hang !! Cerita la apa hang cerita .. Ada hang p kacau blog orang ka ??? Takdak kan ? Biar p depa jaki ngan hang .. Hang rugi apa ?? Tak rugi kan ?? Busuk busuk pon depa mai lawat gak blog hang  "

Ya tak ya gak kan.. selagi tak langgar tatasusila.. ok la kan .. nak copy paste berita ke .. copy paste artikal ke.. janji bagi backlink.. tuan punya pon tak marah .. kan kan ?

Yang dengki tu pasal apa ? Aku guna duit orang lain ke beli domain ?? Domain ni pon orang sponsor tau !

54 ulasan:

  1. hahaha kelakar ... nanti kalau abg cite sal abg .. dia mesti cakap boring lah cite sal dia je..kalau copy2 ckp macam tu pulak..haisy manusia ni mmg blurrrrrrrrr tak semua lah hee...yang makan cili pasti terase kepedasannya nyummmmm...

    BalasPadam
  2. salam

    cayalah en ben.. cerita pasal ayam makan kaki itik nak hehe...;)

    BalasPadam
  3. fuhhh... best je baca entry nih.. hahhahaha caiyok la bro!! orang biasa laa

    BalasPadam
  4. haha hamboih hang .
    cuba hang pakai shawl . siyez cek singgah tiap saat .hohox

    *go go incix ben!

    BalasPadam
  5. citer abang ben...?
    hurrmmm...
    agak2...macam mana lah jadinye nanti ek..
    hoho

    BalasPadam
  6. haha... naek lemak kopi paste sungguh mereka2 itu sume ..-.-"

    BalasPadam
  7. Ni mesti Bro Ben cakap depan cermin nih..hehe

    BalasPadam
  8. pasai plak ni...ada lalat kacau lg ka?syuh2...lalat ni p main jauh2 la...

    BalasPadam
  9. huish.. abg Ben cakap utara na..

    BalasPadam
  10. hahahaa..
    sedangkan hadith pon ade backlink..riwayat dot3....
    klu xmungkin xsahih..

    sama la kiranya nak kopi pasta..
    kne minx waiter dlu utk order..
    bru dpt..ne ley amik je org len punya order..

    :p

    BalasPadam
  11. susah nak penuhi keinginan org macam tu..kita buat cni tak kena camtu xkena..

    so bro ben teruskan apa yang dah dibuat sekarang nie..ktorang oke jer =)

    BalasPadam
  12. terkeluar gak cerita pasal domain eik.. heheheh.. ben marah

    BalasPadam
  13. agak2 la takder segmen bro...jatuh la UV gua nanti..hehe...teruskan dgn segmen

    BalasPadam
  14. pendengki x pro mmg camtu. hahah =D

    BalasPadam
  15. slalu dok baca je...ni chek nk komen sikit...lantak p la nk tulis apa pun kan?

    chek punya moto : blog chek suka hati chek nk tulis apa pun...:)

    Peace..

    BalasPadam
  16. hahaha, xnk2 klu awk citer psl awk je...


    citerlah psl aym lalu - lalang kt belakang tuh ker...

    BalasPadam
  17. mmg bnyk pedengki dalm dunia blogging ni

    saya pun dah tkena jugak.. wuu
    vist my post

    http://entityzealyz.blogspot.com/2011/01/bahasa-sopan-itu-lebih-indah.html

    BalasPadam
  18. mcam gitu sekali ker jadinya...

    issh, mcm takut juga akan kena nanti nie...

    BalasPadam
  19. hee...
    igt jke betul2 tadi..terkejut jugak...

    BalasPadam
  20. tulih la apa saja. cek mai baca :)

    BalasPadam
  21. sape lah yg jeles dgn abg ben kita nie. dia x femes kot sbb tuh dengki. hahaha..

    segmen yg abg ben buat inilah yg bantu naik trafik blog cik tikah taw!

    BalasPadam
  22. dengki,dengki dan terus berdengki,sifat manusia ni ssh nak dijanka,So sbr je la BA^^

    BalasPadam
  23. aish mana pedengki2 ni..bg hack skit..

    BalasPadam
  24. Hai..salam...
    alah..x best lah lau xde segment.... baru berjinak2 ni nk masuk segment...hehhe...
    erm...kalau xde orang nk baca fasal cerita sendiri (Abang BEN)..masakan komens post ni.berlmbak2...muhuhuhu...kan?..
    thank you.

    BalasPadam
  25. pedulikan..buat je segmen..
    kami tunggu..hehe..

    gmbr baru abg ben tu macam ushar saya jer...malu lah..
    blushing2 tau!!

    aish!!! x pasal2 aku kene dek bini abg ben10 kang...hhuhu..

    BalasPadam
  26. biaq pi ngan depa okey. yg penting abg ben teruskan usaha. jgn peduli depa tu...jeles tahap maksima tu....dia jeles tu. abg ben fofular, gagah, tegap, badan ketak2..dia apa ada..sekeping jer. Hahhaa.. okey, teruskn okey, tak kesahla abg ben crta psl abg ben skali pun...naz tetap baca :)

    support 100001% la ^_^

    BalasPadam
  27. buat la yang terbaik ye :)sy tetap s0kong ag ben.. you rawk lah :)

    BalasPadam
  28. en ben tulis apa pun shida suka...en ben wat tatau je dgn org mcm tu....bukan nyer en ben pnjm idea dia nak menaip bukan pinjam dia nyer lappy or pc... :)

    BalasPadam
  29. haha. dengki tahap apa tuh. haha.

    BalasPadam
  30. adeh, encik ben tension lgi ka.
    ilex encik ben, chill~
    u still da best, xyah nk ubah pape. xD

    BalasPadam
  31. ragam manusia yg x penah puas dan puas ati...ada jak yg x kena...huhuhhu...apa pun,, en.ben kena teruskan jugak! ~yakin boleh...rakan muda~ ehiks!

    http://munirahizzan.blogspot.com/2011/01/me-akan-terus-berusaha-en-benthanks.html

    BalasPadam
  32. Hahaha, Justin Terleber tu memang femes, blogger mana eks?..haha :-)

    BalasPadam
  33. orang yang cbuk2 dengki kat cik ben tue dia selalunya orang yg setiap hari mengikuti perkembangan cik ben.Dia malu nak ngaku dia baling batu sembunyi tangan...
    teruskan cik ben..jangan pedulik owang lain sebab cik ben akan sentiasa ada blogger yg minat kat cara cik ben menulis.

    p/s:seperti mana saya setiap hari menunggu cik ben follow saya punya blog(lam mimpi la)hahahhaaa.

    BalasPadam
  34. hamboiii... panas nampak.. berapi2 tuh.. huhu....

    BalasPadam
  35. SABOR NAAA... encik ben, buat la segmen lagi...sob3..... wat contest ke? cabutan bertuah ke? heheehe... pedulik la ape org nk kate.. lgpon... trafik encik ben mesti meriah kalau salu wat cenggitu.. hehehehe

    BalasPadam
  36. Kekalkan jer formula sekarang nih. Peduli apa kata mereka yang dengki?

    BalasPadam
  37. ari ni saya pon kene serang dgn anonimos. tapi saya ok. wakakakakakka

    BalasPadam
  38. adess!! jgn leerr sampaii xder segmen lakss...cm ner nk promot blog anty law segmen xder..haishhh!!! hahahhahaa

    BalasPadam
  39. sy first time nak komen di sini ni...
    nak bagitau sdara ben..jgn hiraukan apa yang orang ckp...blog ni hak sdara ben kn...
    :))

    BalasPadam
  40. hiks.tetiba tanak buat segmen plak.
    kblkgn ni entry mcm agak emo je.
    releks3.ujian Allah tu hadapi dengan sabar :)

    BalasPadam
  41. wakakaakka.. justin terleber??? lucuhhhhh g2, adoh pcik ben.. =P

    BalasPadam
  42. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  43. Bro .. saper yg dengki ni .. abg ben la yg banyak tolong naikkan trafik sayer .. ni pasal entri saya semalam ke ? hurrm

    BalasPadam
  44. nk tgk abg ben pakai shawl!! haha

    BalasPadam
  45. Ben10 cer terai pakai shawl pulak..TIRU awek blogger...hik3

    BalasPadam
  46. Bro .. saper yg dengki ni .. abg ben la yg banyak tolong naikkan trafik sayer .. Kenapa ni ?? pasal entri saya semalam ke

    BalasPadam
  47. hehe. lawak tang justin terleber:)

    BalasPadam
  48. demam2,baca entry ni terus kurang sket sakitkepala..heehe..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.