Bila isteri ajak ke ARIANI !

by - Oktober 12, 2013

 

ARIANI .. Sapa tak kenal ?? Awek lama aku pon nama ARIANI ! Haaa.. confirm wife aku tak ajak gi ARINI dah pasni ! Jimat jimat .. Guna je tudung RM10 kat Jalan TAR tuuu .. hehehe ..

Aku setuju ke sini sbb dia dah lama nak beli tudung baru lebih lebih lagi yang labuh tu.. Katanya kain serta buatannya sangatlah menepati seleranya. Harganya pon tak la mahal mana macam jenama satu lagi tuuuu haaa.. Bisa meleleh air liur gue mendengarnya !

Dan , memandangkan Aidiladha pon dah nak menjelang .. serta dia pun dok mengandung anak ke dua aku , apa salahnya belanja isteri sendiri kan ? Dari belanja awek yang belum tentu jadi isteri . Haaaa !!

Sampai kat ARIANI Bangi , orang dalam tu .. mmg penuh laaa.. Aku yang dok dukung Qhaliff ni , tak tau nak berdiri kat mana.. Last last keluar dan masuk ke dalam kereta . Layan muncung dengan Qhaliff je dalam kereta ..

Pelik benar la dengan orang perempuan ni. Asal dengar ada SALE , perghh.. serupa nak pergi berperang ! Kalau bukak kul 3 pagi pon sanggup gi gak , aku rasa ! Kalau letak hantu 4 beranak depan pintu pon , aku rasa diorang confirm redah kasi pecah punya laahhh ! Kan kan ?

Tapi yang ni ok lagi berbanding satu lagi punya ! Perghh.. Dengarnya siap ada berkhemah depan kedai tuuuu !! Semata mata beli tudung ! Perghh.. Respek tul laa..  Tapi diorang beli , pastu jual balik dengan harga berganda .. Berbaloi gitu ! Hahaha .. bisnis oh bisnis ..

Orang perempuan ni , pelik .. Disebabkan kepelikkan mereka itulah lelaki suka ! Ini bermakna , lelaki lagi memelikkan , kan ? Hurmm .. nasib baik aku bukan lelaki ..

 

 

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

12 comments

  1. ayat yang last tu macam pelik lak..
    Terus terang, edenpun penah pergi ke Paridah tu, tapi okey je, idak le sampai 3-4 ratus...Yg bawah 1 ratus tu je yg di capai. Takpe, beli mahal sikit puas ati...Arianipun ok jugak

    BalasPadam
  2. X semua org perempan mcm tu la abg ben. Cthnye sy =P

    BalasPadam
  3. Sekali sekala xpe la kalau nak puaskan hati beli tudung Ariani. Tapi x bleh la asal nak beli tudung je, pegi Ariani.

    Kalau cam Jakel tu, tiap2 hari ada Sale. Dah turun banner Sale ni... dia naik banner Sale baru. Tak tau bila yg dia x sale.

    BalasPadam
  4. hahahaha...cantik betul duck face Qhaliff..

    anyway..itulah antara kegilaan wanita...hehe..but for me, sy surender awal, tak sanggup nak beratur utk dpt sale.. :)

    BalasPadam
  5. Kesimpulannya lelaki pelik menyukai perempuan pelik...

    BalasPadam
  6. mmm..semua lelaki senasib kot..rasa macam nak ikut style ayah aku je..time mak aku pergi shopping dia selamber je pergi lepak kedai kopi..dah siap shopping pergi cari dia...hahahaa

    BalasPadam
  7. Assalamu'alaikum..

    Kak Ummi pun selalu gakpi kedai Ariani tapi beli sekali ja,memang harga mahal sikit tapi berbaloi..alah membeli menang memakai..

    Awat muncung ja Qaliff tuuu...^^

    BalasPadam
  8. Saya pun shopping kat Ariani gak semalam.. peminat ariani. simple dan harga dia agak reasonable...

    BalasPadam
  9. Sesekali layan mampulah.. ;)

    BalasPadam
  10. hahaha. serupa nak berperang tu yg problem tu. XD

    please follow http://szafky.blogspot.com/ untuk beli shawl labuh dengan harga yang berpatutan. :D

    BalasPadam
  11. hahahahha..lawak la abg ben ni...

    moral of the story...manusia pelik dipasangkan dgn manusia pelik juga...hehehehhehe

    qhaliff...muncung mu tetap menjadi pujaan hatiku... :P

    BalasPadam