Ibrahim nak kasi Qhaliff IPHONE 5 ????

by - Oktober 13, 2013

 

Yeke ? Kalau menang laaaa contest ni kan ? Hehehe .. Mana tau rezeki Qhaliff .. hehehe .. Tapi ada syaratnya laa .. Kena join contest ni haaa … Tak susah sangat pon.. Kena review skit .. review dengan seikhlas hati ..

1382986_627730043925604_1504806959_n

Ok , contest ni simple .. Hadiahnya , IPHONE 5 kooooo ! Hehehhe..Nak join gak ? Ok .. Ikut je arahannya di SINI..

Ini penyertaan dari aku .. Heee.. Mana tauuu dapat Ipong kann..

1) Tulis satu entry ulasan di blog anda untuk blog berikut :

Hurmm… Aku mulakan dari atas dulu la yer.. Banner , kemas .. tapi kalau boleh , elakkan la yang nampak aurat. Hehehe .. Tak pasal pasal ‘dua-dua’ tambah dosa .. kan ?

Template , sangat kemas bagi aku . Jauh kemas dari blog aku ni haaa ! Loadingnya pun pantas .. Susun aturnya , mmg ok sangat bagi aku.. Takde masalah tang ni ..

Entri , standard entri pengiklanan .. Kena cari sesuatu yang lebih menarik dan elakkan terlalu banyak gambar .. Maklumah , ada yang cepat boring tengok gambar gambar iklan ni .. hehe.. Sekadar pendapat jer ..

  • dan juga blog yang sedang anda baca ini.

Hurmmmm .. Nak terus terang ke ? Hehehe .. Ok , tak jauh beza sebenarnya dari blog yang aku ulas diatas .. Kalau aku laaa kan , aku akan lebihkan cerita aku sendiri dan diselangi dengan entri entri produk yang aku jual .. Haaa ..

Tu je pon ! Tak susah kan ? Haa.. aku buat dah .. korang ? Tamo ? Rugi niii … mana tauuu korang review lagi bagus ! Lagi bagus lagi terbuka peluang untuk menang ! Haaaa …

Bagi yang nak join , sila klik SINI ..

You May Also Like

4 comments