Suka makan di Sunita , Salak Tinggi.

by - Oktober 29, 2013

 

Kali kedua datang makan sini. Kelmarin , datang gak tapi tutup. Cuti raya haji.. Dua minggu gak la diorang cuti. Hehehe .. Hari ni , hujan sangat lebat.. dapat makan ikan 3 rasa panas panas , mmg sedap ! Wife tak larat nak masak.. Jadi , destinasi pilihan.. ke sini jer ..

Selain dari makanan yang sedap serta murah mahupun pantas dihidangkan , kat sini ada duck mobile yang sesuai dengan si duck face niii.. hahaha ..

Qhaliff nak makan , kena pasang movie ultraman dulu. Upin Ipin , dia dah boring.. Asik sama je.. Hehehe..

Ikan siakap 3 rasa ni , mmg sedap ! Segar jer .. Harganya pon murah .. Jumlah keseluruhan RM48.50 dan diskaun diberi .. RM45 jer ! Bagus kan ? Takde lokek punya. Sebab tu restoran ni penuh je dengan orang , tanpa kira kaum !

Orang kata kalau orang cina datang makan kat restoran tu , mmg restoran tu sedap laa .. Orang kata la.. ehehe …

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

6 comments

  1. tgh2 hari ni post pic ikan siakap 3 rasa..
    lapar plak rasa..

    BalasPadam
  2. tiba2 je rasa lapar plak

    BalasPadam
  3. cuba bagi PADA ZAMAN DAHULU.. anak saya suka tengok...

    BalasPadam
  4. geramnya aku tgok pipi dia.. hahahaa

    nizamijam.com

    BalasPadam
  5. memang selalu dengar, kalau orang cina makan kat kedai melayu tu bermakna kedai yang mempunyai makanan yang sedap pada harga yang berpatutan...

    BalasPadam
  6. kat mana lokasi nya ni en ben.. habaq mai skitt..

    BalasPadam