Mana satu LINE CLEAR ni ??

by - Oktober 21, 2013

Er... sampai sini, jd confius sat. Mana satu LINE CLEAR yang jadi sebutan? Yang ni panggil masuk dlm .. Yangsorang lagi kata ni la LINE CLEAR !! Ah , sudaahh... semua masuk dah dlm restoran Yasmeen ni ..dorg nk mkn kt LINE CLEAR..  Camana neh ?

Pakat berebut tarik pelanggan .. Ni laaa diaaaa .. Kalau takde org , jd gini. Bila ramai , pandanggg pon tidak ..Huhhhh ..

Mkn jeee mana manaa .. asal kenyang dan free , dah lerr.. heeheee..

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

11 comments

  1. celah dalam tu la LINE CLEAR..rasa sama takde hal la abg ben..tapi nak gak try yang menjadi sebutan kan..

    BalasPadam
  2. kedai kiri dan dalam tu betul2 line clear

    BalasPadam
  3. setahu saya line clear kat celah lorong. :)

    BalasPadam
  4. Hahaha. Kalau sy pergi yg kiri abg ben. Tah bila nk g penang nih. Huuuu.

    BalasPadam
  5. haha..biasanya line clear tu org beratur sampai jalan raya, restoran tu xde sgt pun org...kali ni nampak cam terbalik la pulak..

    BalasPadam
  6. Line clear kat lorong tu...rmi org ckp sedap..tapi sepanjang sy duk penang makan kat situ..rasa biasa aje..dahla kat lorong..panas..n masa makan leh nampak tikus2 kat longkang tu..makan ngan wife okla..kalo bawa Qhaliff jgnle...better gi Pelita aje..hehe..

    BalasPadam
  7. yang ada bendera tu...dia lorong ja pun..

    BalasPadam
  8. Line clear dok tgh2 antara 2 kedai. saya ada cerita pasal line clear kat link ni: http://dhiyadahlia.blogspot.kr/2013/07/travelog-dhiya-nasi-kandar-line-clear.html

    BalasPadam
  9. bedal je...yang penting kenyang. Next time kalau singgah lagi bole try yang lain...jalan2 carik makan la en ben.

    BalasPadam
  10. Ben..jange p makan kat line clear Tu...kwn Sy kat penang tu kasi tau yg kat situ kotor sgt....tikus depan Mata....

    BalasPadam
  11. nasi kandar is my favourite on the afternoon

    BalasPadam