Sekadar membantu ..

by - Oktober 22, 2013

 

Terlalu banyak video video menarik di Youtube. Camana nak mendapatkannya untuk dijadikan koleksi tanpa perlu menontonnya secara online yang pastinya akan ‘makan’ bandwitch kita ? Hurmm ..

Ada banyak cara dan aku ada kongsikan di blog utk rakan rakan pembaca yang ingin mendownloadnya untuk anak anak kecilnya terutama video pembelajaran ABC dan sebagainya..

Dan pagi ni , aku tersenyum gembira. Bangga tu tak la tapi gembira dapat membantu mereka yang tak mahir dalam penggunaan internet ni , mendapat apa yang mereka inginkan ..

Terima kasih saudara kerana saya telah berjaya download you tube yg anak saya minta..first time saya berjaya downlaod berpandukan step2 yg saudara bagi..jazakaAllah. “.

Sekurangnya , aku berjaya gunakan blog ni ke arah kebaikan seperti mana yang aku harapkan. Nampak je macam mengarut kan ? Tapi sebenarnya , majoriti blogger dah baca apa kehendak penggguna internet ni .. kan kan ?  Bukan senang mau jadi blogger wooo ..

You May Also Like

10 comments

  1. Eh. Mana? Nak jugak. Download kt note 2 boleh? Kena korek ah belog abg ben nih.

    BalasPadam
  2. Rasa seronok dan puas hati sgt2 bila dpt bantu orang,kan? :-)

    jom masak charkueyteow 5 minit ;-)
    http://norafesa.blogspot.com/2013/10/char-kuey-teow-5-minit.html

    BalasPadam
  3. bila ramai yang mula gunakan khidmat hujung jari utk sebarang tutorial.. resepi.. tips.. & apa2 je la.. memang membantu la bg sapa2 yg berkongsi semua tu di blog

    BalasPadam
  4. Membantu tanpa kita sedar, membina pahala dalam diam...

    BalasPadam
  5. Pakai TubeMate kan BA. Ker ada cara lain? ☺☺

    BalasPadam
  6. nak jugak... cemana cara tu en. ben?


    http://manisnyaaaa.blogspot.com

    BalasPadam
  7. perkongsian ilmu berguna untuk kemudahan orang lain..besar ganjaran pahalanya tu..alhamdulillah..amin :)

    BalasPadam
  8. Guna tubemate http://tubemate.net/

    BalasPadam
  9. Guna tubemate http://tubemate.net/

    BalasPadam