Qhaliff Iman dalam majalah IBU DAN ANAK !

by - Oktober 28, 2013

 

Akhirnya .. Tunggu punya tunggu .. Panjang umur aku.. Dpt gak tengok Qhaliff sengih dalam majalah .. Ini kali ke dua la dia dalam majalah .. Rezeki dia .

Buat yang dah beli semata mata nak beri sokongan , jutaan terima kasih yer .. Hanya Allah saja mampu balas kebaikan anda itu .. Bagi yang belum tu , kalau sudi nak baca apa yang ditulis oleh wartawan Timang Timang tu , sila laa beli .. hehehe .. Bukan apa , mcm mcm isu ada dalam tu gak yang sesuai untuk dibaca … 

Buat team majalah IBU DAN ANAK , jutaan terima kasih ..

Keluaran bulan NOVEMBER .. Harijadi aku pun time tu gak.. heehe.. Hadiah untuk aku ni ..

Untuk tahun depan , ada online game show yg akan bermula shooting bulan Disember nanti .. Hadiah bleh tahannn .. hehhe .. Tapi bukanlah ditayangkan pada tv biasa ni.. Hehehe.. Tu lain cerita ehhh ..

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

10 comments

  1. oooooooooooo dah 37 hahaha

    nizamijam.com

    BalasPadam
  2. makin popular lah qhaliff.. hehe.. ikut jejak bapanya... hehe

    BalasPadam
  3. Tahniah abg Ben,eh silap...Tahniah Qhalifff..(Abg Ben dh biase kuar mag...giliran qhaliff plk).

    BalasPadam
  4. Congrats to both of u.. Kena pegi cari ni..

    BalasPadam
  5. alhamdulillah..nasib la Qhaliff tak buat duckface ye..siapa tahu next topic ``aksi lucu anak blogger Malaysia``wah best tu.. :)

    BalasPadam
  6. memang da ade dekat rumah majalah tu.. beli untuk bace tentang kelahiran amani.. sekali tengok.. aik.. muke qhaliff pon ade.. glemer pakwe kecik yang hensem ni.. dapat bonus 2 in 1..

    BalasPadam
  7. wah glemer gitu qhaliff n daddy..

    vithebat@blogspot.com

    BalasPadam
  8. wahh....Qalif pun dah glemer mcm ayahnya. hehe

    BalasPadam
  9. Congrats Qhaliff..jd famous kecik2 ni..

    BalasPadam