Gara-gara Astro Oasis nak interview !!

by - Oktober 31, 2013

 

Photo

Sebenarnya aku tak terfikir pon nak deco rumah aku memandangkan diorang nak datang interview jer .. Tapi bila wife aku suruh tengok betul betul keadaan rumah yang mana carpet pon dah diantar cuci dan selebihnya seperti kapal Titanic baru je singgah lalu hall aku ni .. maka .. Aku ajak dia gi Nilai 3 !

Tentulaaahhh dia suka sbb dah bertahun dia ajak aku gi sana.. Aku tak suka gi sana ! Seriusss !! Aku tak suka sbb kalau gi , confirm duit abis banyak ! Aku suka deco deco decooo tapi $$ je tarakkkk !

Kata dah .. aku yang beria dari dia .. Ikutkan semua aku nak beli tapi kena ikut duit yang ada dalam bank gak.. hehehe .. mampu beli satu je.. hahahaha .. Kena beringat skit .. nak simpan duit gi umrah .. huhu .. InshaAllah ..

Esok , confirm tensen ! Kena bersihkan rumah.. mop , mop dan mop.. Pastu Qhaliff amik tugas selanjutnya iaitu sepahkan ! Arghhhhh…

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

11 comments

  1. Wah! Bestnye... semakin famous abg ben kan... ok kemas rumah elok2 ye... Good Luck and congrats utk interview astro oasis tu

    BalasPadam
  2. wah..
    cepat deco

    xsabar nie

    tahniah ben. zla dan qhaliff juga bakal bb yang akan lahir.

    rezeki kalian yang sangat murah sentiasa. berkat kalian mmg xlokek bkongsi ilmu

    BalasPadam
  3. terbaik la...semoga terus jaya bro

    BalasPadam
  4. HAHAHAHAKK ... JENUH ABG BEN NUhh

    BalasPadam
  5. keberkatan menjadi Mr Mama bro ben ..

    BalasPadam
  6. Qhaliff per yg penting,,,?? kerjasama ha3..klu x sepah, xdela kemass..kan Qhaliff

    BalasPadam
  7. Moga semuanya sberjalan dengan lancar yer .. gud luck!

    BalasPadam
  8. wahhh deco2... heheh amin ..semoga dipermudahkan umrah :D

    BalasPadam
  9. deco abg ben..jgn x deco...
    tahniah..smoga semakin murah rezeki la hendaknye...so pasni kn syg qhaliff & future bb berganda2 tau...
    rezeki ank2 tu...hehehehe

    BalasPadam