Mee rebus yang sedap !

by - Oktober 19, 2013

 

Photo

Alhamdulillah .. Selesai segala masalah hari ni .. Bukan semua tapi ada la segelintir yang buat aku pening kepala .. Dan diselesaikan walaupun belum selesai sepenuhnya ..

Bila mood tak bagus , bagi la apa makanan sekali pun , pasti terasa tidak enak. Begitu juga mee rebus yang aku makan di Killiney Kopitiam ni .. Nampak hebat dalam gambar tapi bila makan , tawar benar !

Apakah tawar dan tak sedap ? Sebenarnya , sedap je pon cuma aku je yang mood ke laut . Fikiran entah ke mana .. nafsu makan pon takde . Makan sekadar untuk kenyang .. Hurmm .. Hasilnya , mmg perut kenyang tapi rasa tiada ..

Mood begini , jangan buat review makanan ! Kesian tokey kedai .. hehehe. Dan kesian gak kat staff situ. Tak tinggal tips untuk diorang walaupun cemerlang buat kerja.. heee… sori ya paakk ..

You May Also Like

8 comments

  1. nmpk sedap je. Cam pekat je kuah mee tu.

    BalasPadam
  2. Nampak kuahnya menarik:)

    Moga harini membawa sinar yg lebih ceria buat ben,amin

    BalasPadam
  3. kebanyakkan entry hari nie mood ke laut la ben...takpe2 esok or petang nie sure ok balik...

    BalasPadam
  4. Fuh. Tengok gambar pun dah selera ni. Ni belum hidu bau ni. Kalau hidu bau ni... lari la terasa. Itu belum jamah lagi.. Hehe.

    Lapar la pulak. :D

    BalasPadam
  5. betul tu kalau dah mood tak elok semua benda benda pun jadi tak enak

    BalasPadam
  6. begitulah bila kecelaruan membelengu diri kan bro ben..kalau waktu sedih pun adakala perut akan berasa sentiasa kenyang..

    BalasPadam