Dia calarkan lagi !!

by - Oktober 23, 2013

 

Ginilah rupanya selepas berjaya mencalarkan Note 8.0 aku tuuuu .. Adehhh .. Tak cukup dengan calar , siap pijak lagi ! 12kg koooo .. dua dua kaki naik dan berada atas Samsung Note 8.0 aku tuuu.. Kental la pulak Samsung ni.. huhu ..

Kan semalam aku ke Low Yatt.. Selain beli screen protector untuk Nokia Lumia 925 aku tu , aku tukar sekali yang Note 8.0 ni .. Yelah , dah macam kena cakar dek Wolverine dah rupa skrin aku tu ..

Dan hari ni … Dah Qhaliff bantai buat garisan atas tu dgn gunakan kabel charger tu haaa  ! Adehhhh .. Kecik besar kecik besarrr aku tengok dia .. Dia tengok aku ? Terus ketuk aku dengan Note tu seolah nak sampaikan mesej ..

" Note ni lebih disayangi ke , wahai daddy ku ?? " ..

Nak je aku balas ..


" Dengan Note tu la daddy boleh beli lampin dan susu ko tiap minggu ! "..


Adeh.. anak oh anak ..

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

11 comments

  1. Hehehe..
    Soba ben..
    adat dh kalu calar tu.

    BalasPadam
  2. Adoi.. Anak punya pasal, ok je la.. Hehe..

    BalasPadam
  3. " Note ni lebih disayangi ke , wahai daddy ku ?? " ..

    --> saya suka part ni. tebayang muka Qhaliff time ckp camni..EPIK! hahaha

    BalasPadam
  4. Ben cari kat lelong.my beli byk2 buat stok kat rumah. Macam sy buat utk galaxy mega ni, beli sekeping RM3 jer. Bila rasa dh bercalar sgt tanggalkan yg lama pasang yg baru. Mudah jer proses pasangnya, kain mengelap skrin pun dibekalkan.

    BalasPadam
  5. Ben cari kat lelong.my beli byk2 buat stok kat rumah. Macam sy buat utk galaxy mega ni, beli sekeping RM3 jer. Bila rasa dh bercalar sgt tanggalkan yg lama pasang yg baru. Mudah jer proses pasangnya, kain mengelap skrin pun dibekalkan.

    BalasPadam
  6. adehhh...abisla tab klu niece wat g2...mmm

    BalasPadam
  7. abisla Tab klu niece wat g2...uwaaa!!

    BalasPadam
  8. ok la tu bercalar...nnt kalau time outstation, nampak calar tu..hilang rindu kt Qhaliff..hehe..

    BalasPadam
  9. Hihihi.
    Nasib baik anak.
    Yer dak?

    BalasPadam
  10. standard la tu abang ben..lebih dari tu pun anak2 saya ada bikin...dah x larat nak tension dah...

    BalasPadam
  11. hahahahha...xpe la abg ben...sp lg nk calarkan note tu selain dr qhaliff...kannnnnnnn...
    sure comey je ms dia ketuk note tu kat daddy dia kann..hehehehhe

    BalasPadam