Black Canyon , Alamanda wajib singgah makan !

by - Oktober 14, 2013

 

Alamanda Putrajaya .. Kalau pergi sini dalam keadaan kelaparan , pasti tak tau nak singgah mana untuk makan .. Kalau ikutkan aku , semuaaa dalam ni sedappp belakaaa ..

Tetapi jika ada wife dan Qhaliff .. confirm kena cari yang menarik dan selesa .. Manakah itu ??

Hehehe.. Aku akan pilih Black Canyon. Satu tika dulu , Black Canyon bukanlah pilihan aku sbb layanan yang kurang memuaskan serta makanan yang .. hurmmm .. ala ala je gitu ..

Tetapi sejak dua menjak ni , terdapat perubahan .. Apa yang dihidangkan , serupa dalam gambar ! Yang ni sukar nak dapat kat mana mana restoran yang pernah aku pergi.. Dalam gambar menyelerakan tapi bila sampai atas meja .. gulp ! Jauh lari rupanyaa..

Kalau tanya aku apakah makanan feveret aku , maka jawapan aku ialah .. semua !! Semua nampak sedapppp !! Huhuh..

Tapi utk malam tu , aku main pilih je.. Tengok gambar cantik , itulah yang aku pilih.. Hehehe… Apakah sama ?

Yerrrr.. samaa .. Hahahah .. Dan rasanya ? Yummyyyy… Harga yang sedikit mahal tidak menjadi perkiraan aku sbb berbaloi dengan apa yang aku makan ..

Aku try 3 jenis makanan dan .. sedap kesemuanya !! Airnya pun sedap banget terutama lime jus dia .. Terasa masam dia hingga  ke hujung tekak ! Huhuhu …

Aku keluar dari restoran ni dengan perut kenyang sangat ! Lama dah tak rasa kekenyangan gini bila makan kat restoran .. heeee …

Haa , baru aku tahu kewujudan aplikasi HungryGoWhere.my yg mana mudah utk kita cari restoran utk menikmati makanan tanpa kira masa dan tempat ! Download je ke dlm smart phone  korang ( Android dan iOS ) dan bersedialah utk menikmati makanan yg meyelerakan !! Waalaahhh …

Untuk lebih lanjut , sila baca kat SINI ..

You May Also Like

5 comments

  1. Makan and makan.... seronoknya

    BalasPadam
  2. Sedapnye abg ben...lapar sy dibuatnye

    BalasPadam
  3. rasa macam nak geget je pipi si qhalif ni..kiut bebenor! lol~

    BalasPadam
  4. rasa macam nak geget je pipi si qhalif ni..kiut bebenor! lol~

    BalasPadam
  5. rasa macam nak geget je pipi si qhalif ni..kiut bebenor! lol~

    BalasPadam