Jangan ingat takde orang nak baca !!

by - Oktober 24, 2013

 

Penulisan santai yang nampak mudah seolah tiada infomasi di dalamnya ? Ahaa .. Blog aku la tuuu .. Ramai yang dah masuk , baca dan kata blog aku ni ‘takde apa apa ‘ ! Betul !! Aku tak nafikan .. Takde apa aku nak balahkan di sini ..

Baru-baru ni , aku dihubungi oleh PR sebuah agensi di Singapura dan berminat terhadap blog aku .. Ahaaaa.. Apakah itu ?

“ Hi Ben,

Greetings from Publicist PR!

Hope you are doing good and this email reaches you well. 
Pioneer Singapore would like to engage you to blog about its VSX-series AV receiver line-up, designed to support today’s connected lifestyle.

The new models are compatible with iOS and Android for easy access to music streaming options and improved control of features and functionality. Each receiver offers top quality audio and brings a variety of new features with the top of the line models boasting expanded high resolution audio file playback.

Pioneer will be providing you with the VSX-923-k model for your review. “.

image

Terkedu ? Sebab tu aku kata , jangan pandang remeh blog korang tu .. Kalau korang benar benar berminat dalam bidang penulisan blog ni , maka buat betul betul ..

Segalanya tak mustahil jika ada minat .. Dan paling penting , jangan putus asa .. Ini antara hadiah hasil penat lelah .. Berbaloi ? Korang bagitau aku je nanti , bila dah mengecapinya ..

You May Also Like

15 comments

  1. Waahhh hebat lah bro !!! Inshaa Allah. saya pun masih baru lagi. Nak menulis boleh. Tp nak tulis bg menarik tu lah payoh sikit T_T

    BalasPadam
  2. mmg sedap tu habuan yg dapat....taniah bro

    BalasPadam
  3. walaupun bru nak masuk stahun, dah terasa dah baloi tuuuu

    BalasPadam
  4. wow dari singpore tu

    BalasPadam
  5. saya pun perlu berusaha untuk terus bekarya..bila dah hari2 post dalam blog walaupun tah apa2 tapi dah rasa best....

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah.. rezeki Allah dtg tak disangka2... Jgn pandang rendah dgn usaha org lain.. ye dok?

    BalasPadam
  7. Best nya...tahniah... nak try follow jejak lagnkah jugak :)

    BalasPadam
  8. keep it up abg ben...kau inspirasi ku mihmihmih~

    BalasPadam
  9. betul la bro ben..``mesti tak ada orang nak baca``..``ada ke orang nak baca``..``ramai lagi blogger terbaik``..tanggapan saya masa first entry..tawakkal..tiada yang mustahil asalkan tidak lari dari landasan :)

    BalasPadam
  10. wahhhh...abg ben..tahniah tahniah tahniah..
    rezeki jgn di tolak..kannnnn...
    kagum nihhh...

    BalasPadam
  11. Biasanya kalau ke blog by lelaki ni ceritanya more to technical stuff dan yg serius2 aje tapi blog Ben ni memang lain ek. First time singgah sini. Anyway, saya suka yg santai2 aje.

    BalasPadam
  12. pernah je dapat email dari PR di singapore...

    Tapi dia mention nama gua adalah "Ben" apa ke halnya ini?

    www.broframestone.com

    BalasPadam