NOKIA LUMIA 925 : Setelah dipakaikan baju ..

by - Oktober 23, 2013

 

Masa dapat tu , mmg cun laaa .. sayang sungguh nak pakaiiii .. Tapi bila dah pakai .. dah dilasakkannn .. maka , nampak laa calar sana sini .. Hurmm.. Dah tak sayang dah ..

Bila aku dah confirm menang .. heheh.. Itu handphone milik aku maka , kena la jaga kan ? Nak beli mahal … Dah tu kameranya lak mmg tiptop … rugi la dibuat sepak je dek Qhaliff..

Maka , aku gi cari baju dan screen protector untuk Nokia ni memandangkan mudah benar tercalar tapi sukar untuk retak ! Haaa.. Berbeza tuuu .. Tahan lasak gak woo..

Dan , aku berjaya jumpa.. Masa tanya kat butik Nokia , screen protector tu harganya RM80 ! Perghh.. tak leh blahhh .. Kat Low Yatt baru dapat RM20 jer.. ok la tu.. kualiti punya ..

Tambah dengan baju sbb mudah tergelincir body Nokia Lumia 925 ni.. nak grip kuat kuat , takut rosak lak.. hehe..  Terasa superman sat.. hehehe..

Jumpa gak.. RM23 jer .. Cantik gak.. macam macam warna dan gaya ada .. Aku amik yang ni.. Bila dah dipakaikan , tu diaa.. Jatuh cinta balik .. Tak jadi nak jual ! Heeee..

Photo: Nokia lumia 925

You May Also Like

0 comments