Maafkan daddy !!

by - Oktober 16, 2013

 

Dalam dia dok main tepi aku , tetiba dia bangun dan ke belakang aku .. Aku perasan tapi tak sangka perbuatan dia ni !! Dia bukak seluar dan lampin pakai buang dia tuuu dan berlari ke tandas ..

Terkejut beruk aku ! Selama ni dia cuma buat bila dengan wife . Tak sangka lak dia buat gitu dengan aku. Aku pandang dia dan dia sengih je sambil pegang anu diaa.. Huk alohhh.. Nak kena sunat dah niiih !

Aku simpan hp aku . Pergerakkan aku slow tapi dalam hati aku suruh cepat sebelum Qhaliff kencing atas lantai ! Dan , jangkaan aku tepat sama sekali !

Dia kencing !! Hurm.. salah aku .. Dia dah warning dah tadi dengan berlari ke tandas ! Adehhh ..

Tak pasal pasal tambah kerja aku …

 

 

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

2 comments

  1. ehh , pakai pampers , tapi whaliff pandai nak g toilet sendiri , tapi tak sempat pulokkk

    BalasPadam
  2. ..process of learning for him ... BEN - dia dah pandai tu cuma timing je larikkk ^__^

    BalasPadam