Bila Qhaliff baling barang ..

by - Oktober 30, 2013

 

Tensen ? Seriuss .. Tensen !!! Grrr ….

Photo: Agaknya boleh bayangkan tak kalau Qhaliff Ben Ashaari yg amuk baling2 Note ke, iPad ke, Lappy daddy dia ke lantai...tiba2 dgr je..taapp! Pastu Qhaliff dgn muka "duckface"nya tanya daddy dia, suka tak, suka tak..??*ala2 Chef Ammar tu... Camna ek Adnan Ibrahim Sis Lin Sue Joshua Sunah Mohammad Siti Ruhayu Ab Rahman Ryo Azhar ek...

Tapi tu duluuu laa .. Sekarang ni tak de dah .. Kena bagi tunjuk ajar kat mereka ni . Apa yang mereka lakukan,segalanya bersebab. Kadang kadang , nak tarik perhatian kita yang dok asyik dengan laptop , handphone .. dengan Mr. Arrogengnya tuuuu .. Haa .. Terabai anak jap !

Apa yang patut dilakukan bila mereka mula mencampak barang ? Apa lagiiii .. ajak la bermain .. keluar berjalan .. atau belajar membaca ABC ..

Tapi Qhaliff , masuk part ABC .. Dia terus menguap dan cari mak dia .. automatik ngantuk ! hahahaha ..

You May Also Like

6 comments

  1. masuk bab blaja trus zzzzzzzzzzzzz eh.hehehe

    BalasPadam
  2. lepas ni kalau Qhalif susah nak tidur..ajak dia baca ABC..hehehe..boleh jadi terapi lena untuk Qhaliff ni..

    BalasPadam
  3. haha..nakal yea Qhaliff ni..cuba try bukak lagu ABC abg ben..try je cari kat youtube tu satu2..mane tau ade yg die tertarik nak dengar dan belajar..

    BalasPadam
  4. Sama cam anak sy yg usia 3thn ape yg ade trus dia buang....bkn tu jer, siape yg dok dkt dia kene pukul....termasuk adik yg jadi mangsa huhuhu. Geram.....

    BalasPadam
  5. Hahahaha. Tak ketinggalan arrogennggg!. :p

    BalasPadam
  6. haha qhaliff x nak belajar abc eaa

    BalasPadam