Bikin daddy huru hara dalam kereta !

by - Oktober 14, 2013

 

Abisss dia selongkar sementara tunggu mak dia abis shopping tudung kat Ariani !! Aku jugak berpeluh dok mengutip sana sini !! Adehhh …

Photo

Photo

Tak pe la Qhaliff .. inshaAllah , tak lama lagi jadi abang .. giliran pening kepala lak ! Daddy nak tidurrr je .. Qhaliff tolong buaikan adik memandangkan dah bijak skang ni.. huhu ..

Tidur la sangat !! ADehhh .. Gamaknya nak jumpa bantal pon susah atau terbantai tidur atas keyboard !

You May Also Like

9 comments

  1. "Cermin mata pujaan hatiku" . Hahaha . Comelnyaaa dia . Muncung tu mahal tu . Huhu :)

    BalasPadam
  2. seperti yang aunty komen di video muncung tu... muncung tu memang tetap buat aunty geram....

    BalasPadam
  3. Pergh! Duckface dia tu yg tak tahan. Menggugat iman. LOL! Lebih hebat drp duckface abg Ben. ;P

    BalasPadam
  4. Dia bosan menunggulah tu.. ;)

    part dia muncungkan mulut tu nmpk seksi.. hehehe..

    BalasPadam
  5. Tgk dia muncung, dengan kita2 skali termuncung..haish..geram..:)

    BalasPadam
  6. amboihhhh muncung...bleh sangkut hanger...punye la comey...
    mujur xde dpn mate..kalau tak...abis la dia...jd mangsa gomol..hehehe

    BalasPadam
  7. hahhaa..comel je qhaliff ni..hahaha..:D

    BalasPadam
  8. duckface! cuteeeeee... pipi plak bambam gittewww. haha

    BalasPadam
  9. umor cam Qhaliff nih da leh sebut 2suku kata ker??

    BalasPadam