Sejurus bangun tidur ..

by - Oktober 31, 2013

 

Tidur awal semalam dia .. Dalam kul 10 lebih gitu.. Ngantuk sangat sebab petang tak tidur lama .. Hurmm ..

Bangun bangun tidur je , terus gi dapur cari mak dia .. Pastu ke meja makan.. dia panjat kerusi tu ala ala Upin Ipin punya style .. duduk dan tunggu makanan !!

“Nak makan .. nak makannn .. Laparr .. Laparr !! “

Dapat la telur rebus sebijik untuk pagi ni .. heee ..

 

 

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

9 comments

  1. alololo..Qhaliff angkat tangan nak buat order ea..hehehe..dapat menu telur rebus sebiji ye..jadilah..alhamdulillah rezeki bangun tidur tu...

    BalasPadam
  2. alahai comelnya qhaliff...tang mulut yang mahal...

    BalasPadam
  3. hehehe...
    comelnye qhaliff...
    kalau terjumpa la qhaliff ni di mana2 di luar, mesti tersenyum tgk gelagat die...

    BalasPadam
  4. budak2 ni walau bangun tido pun comel. tak mcm org tua...hehehe

    BalasPadam
  5. pagi2 dh muncung..
    hehe..
    bagus btuil budak nie.
    disiplin kuat nie.

    BalasPadam
  6. Ya Allah... tetap comel sangat si Qhaliff nih... yg tak menahan tu, moncong tuh... seb tak terlampau moncong... hehe...patutla BA slalu status gambar Qhaliff bermoncong... haha

    BalasPadam
  7. apasal aunty tengok qhaliff macam susut sikit jer ni...ni mesti aktif ni kan abang ben..tapi muncung tetap mahal...he he he...

    BalasPadam
  8. gambar 1st and last tu yang paling xmenahan sekali.. punyalah comey.. hehehe

    BalasPadam