Hantu dalam LRT ?

by - Oktober 26, 2013

 

Baru-baru ni , aku naik lrt dari Sentul Timur ke Cheras , dalam jam 11 lebih malam. Dah lama giler tak naik lrt . Nanti nak bawak Qhaliff jalan jalan naik Lrt laa .. hehehe ..

Masuk je dalam train , aku terus snap sekeping gambar dan post pada group aku di Whatsapp. Kemudian duduk.. Tenang dalam lrt .. hehehe..

Tiba-tiba kawan aku dalam group kata ada orang kat belah hujungg sekali. Aku nafikan .. Dia beria mengatakan ada .. Aku kata mana ada .. Aku seorang diri dalam train tu..

 

Kawan aku tu siap crop dan lukis lagi ! Dan kasi kat aku semula ! Tu diaaa.. Bukti ada orang ! Ke bukan orang ??? Gulp.. Aku diamkan je .. Tak kata apa apa .. Balas pon tidak .. hahahaha …

Benarkan itu orang ??? Korang rasa ??? Huhuh .. Nak tau jawapannya ? Tak yah .. gi la tidur ..

Hahaha .. marah ? Tu orang laaa … saja aku nak sakat diorang ..Takat kul 11 lebih , lrt mmg ada penghuninya .. hahaha .. kan kan ?

Tetiba teringat cerita dongeng Lrt Putra .. Ada yang pernah terserempak dengan roh pelakon popular .. huhuu …

You May Also Like

7 comments

  1. seriau la tgk pic yang bawah tu bro ben..huhu

    BalasPadam
  2. Sy jga penah alami bnda yg sama tp berbeza. Masa naek Komuter dr Kl sentral,ada 2 org budak lelaki yg si abg umor 5 taun dan adik dlm 4 taun. Diorg sgt lincah masa dlm ktm tu. Bila tren smpai di Serdang, keadaan jadi sunyi. Sy pun perasan. Lps tu tiba2 si abg ckp "ayah,byknye zombi. Kepala di darah". Sambil merujuk kpd pintu tren yg terbuka. Ayah dia buat xtaw je. Lps tu adik dia lak ckp " byknye abg. Adik nk duduk dkt ctu lah". Budak2 tu trus berlari pergi dkt tmpat duduk yg kosong tu...rmai juga yg terpinga2 time tu. Huhu...sbb org kata budak2 bleh nmpk bnda halus

    BalasPadam
  3. mmg ade org.. nmpk kaki dia :D haha

    BalasPadam
  4. org ke x nih? confuse! seram pun ye gak. hu3..

    BalasPadam
  5. kalau bro ben cakap tak ada orang pun mungkin juga..dan kalau saya nampak ada orang pun ye juga..dua-dua betul sebab tak ada yang mustahil kalau sesuatu tu nak berlakukan..meremang bulu roma..

    BalasPadam