Sedih Kelantan kalah !

by - Oktober 26, 2013

 

Hehehe.. entah dari mana datang mood nak tengok bola kebelakangan ni .. Agaknya terpengaruh dengan wife la kot ..Hehehe.. maklumlah , ore kelate ..

Separuh akhir ke dua  .. Aku tak nak Kelate kalah sbb nanti ada sorang kawan tu ketawa kegembiraan .. hahahah .. Tamo tamo tamooo…

Hari yang ditunggu tiba.. saat yang dinanti menjelang .. Aku terbaring depan tv .. Qhaliff , dah masuk tidur ngan mak dia. Aku tolong tengokkan untuk si wife .. heee ..

Game bermula.. Zas zus zas zusss … ATM jaringkan dua gol . Pengulas RTM1 serius , membosankan .. Tak buat aku ceria pon .. Hahaha ..

Minit ke 80 .. Aku terlena .. Sedar sedar dah abis .. Tgk kt wall sunyi je.. Kalah doh Kelantan .. Mesti pakat sedih wife.. huhu.. Tiba tiba nampak kawan kat Facebook dok kata tahniah TRW di Timeline dia .. Huk aloh.. Kot ye kalah , jgn sampai sewel gitu haaa .. Aku pon frust gak nii ..  .. haihhh ...

Pastu, sorang lagi .. " Jupo di Kl !! "..

Biar benar ?? Aku scroll feed aku.. Tgk status kengkawan yang lain .. Huk alohhhh..Biar benarrr .. Siap bergambar ! Rupa-rupanya aku tertidurrr time diorg score gol !!! 2 gol dlm masa 3 minit ???

Arghhhh... Rugi tak join jerit sama tdddd... Tahniah TRW .. aku ore kl , berdarah penang tp aku suka Kelate ! Meriah makan wehhh .. Tetiba je eh  ? Hahahaha ..

Sebab tu lelaki suka layan bola kat kedai mamak.. Kalau tak , sure jadi cam kes aku ni laa.. Tapi memandangkan gula dah naik harga , lebih baik terus macam aku .. Kena jimattt .. jimattt selagi boleehhh .. huhu ..

You May Also Like

5 comments