Hasil sampingan dari blogging !!

by - Oktober 30, 2013

Alhamdulillah .. Terima kasih Advertlets dan LG .. makin membara semangat nak berblog .. Skg tunggu AV receiver dari Pioneer .. Gabungan kedua dua ni pasti membuatkan jiran mai ketuk pintu umah mintak aku perlahankan skit sound ..

" Bang .. abang je ke tau tgk tv ???? Pelan skit blehh ? Nanti saya up dlm FB , baru tauu.. " ..

Huhu.. dasat imaginasi aku.. 

Tapi sayangnya .. lom leh pasang lagi sbb nak kena bukak yg lama punya dulu .. huhu .. Part ni aku malas niii .. Grrr. ?

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

14 comments

  1. Wow!! Tahniah...bestnye.. sy lom dpt pape lg dr adverlets

    BalasPadam
  2. jiran sebelah anak2 dara tu yg ketuk pintu ker dalam imaginasi tu?
    wah kalau camtu best ler sebab bleh layan otomen dgn qhaliff juga...hahaha.
    apa igt anak2 dara tu dtg nk tgk tv dgn daddy qhaliff ker? sori skit...ngeee

    BalasPadam
  3. alhmadulillah, rezeki... syukur

    BalasPadam
  4. Tahniah en Ben! Wah...rezki. Tambah semangat saye nak terus berblogging.

    BalasPadam
  5. wah dah sampai dah!!! best best best... mesti seronok qhaliff tengok upin dan ipin tu...

    BalasPadam
  6. terbaik..rezeki..memberi semangat kepada kami untuk berblogging.

    BalasPadam
  7. uit si demok.. comei comei comei.. kecik beso kecik beso je tgk qhaliff neh.. abg ben, meh le dtg labuan buat talk.. huhu.. xceli nak tengok qhaliff je, bukan nak dgr abg ben bebel pun..

    BalasPadam
  8. hahaha....smart la...yang lama buat ape bang? meh sni jual kat saya...hihi

    BalasPadam
  9. perghhh best tu , untung lah , pasang kat bilik Qhaliff satu wat tgk kartun he3 ...

    BalasPadam
  10. meh...mehh...tgan ni ringan jer nk tolg bukakan yg lama tuh..he3

    BalasPadam