Anak daddy !

by - Oktober 26, 2013

 

Hurmm.. melekat jer .. Walaupun mak dia ada , dia nak gak melekat ngan aku ..

Nak dijadikan cerita laa .. Petang tadi nak gi makan kat Umai Cafe , Presint 3 di Putrajaya .. Yeke 3 ? Tah .. tak ingat dan malas nak ingat..  heee…

Ok sambung.. Sampai kat sana , aku malas nak turun memandangkan wife nak tapau je. Aku lak nak dengar Bajet. Mana tau ada imbuhan untuk para blogger cam aku ni .. hahahaha.. Mimpi la ko !!

Tiba-tiba wife ketuk cermin. Dia dah turun tadi dengan Qhaliff.. Tapi tak bergerak jugak .. Aku tanya kenapa ?

Qhaliff tak nak jalan. Hahahah .. Dia nak aku ikut jugak ! Adehhhh .. Dia boleh baring atas jalan tuuu .. Adoiyai.. Aku keluar , dukung dia.. Terus melekap kedua dua kaki dia ! Serupa mau panjat pokok dia .. Alahaiii ..

Bila dalam keadaan gitu , cium berkali kali dia pon, dia tak kisah .. Terasa skit mak dia .. hahahah .. Ngan daddy je dia nak jalan ..

Photo

Lama tak gi gym.. nampak tua dah muka .. Kena gi gak ni … sbb bulan depan ada shooting untuk .. haaaa.. Nanti citer lain !

You May Also Like

3 comments

  1. Sgt comel kan bila dia melekat kuat kat kita.. hehehe..

    BalasPadam
  2. dah bleh bygkan betapa comeynye dia bt peel nak melekat kat daddy dia je...heheheheh
    ank daddy yer...baguih la qhaliff ni..syg daddy yer...

    BalasPadam
  3. Suka tgk gambar Qhaliff yang ni. nampak sanga comel >.<

    # mestilah rapat ngan daddy dari pagi sampai ke malam tengok muka daddy dia je. hehehe

    BalasPadam