Ada jugak Ikan Patin Tempoyak kat sini !!

by - Oktober 14, 2013

 

Kat Salak Tinggi  ! Perghhh .. Dua kali aku tambahhhh .. serius , sedapp koo .. Walaupun kuahnya tak pekat mcm yg biasa aku jumpa tp rasanya tetap sedap !! Baunya saja dah cukup menyelerakan..

Sepotong ikan patin , RM6 .. Besar gak la ikannya.. Macam macam gak masakan yg ada kat sini tp aku makan ikan patin tempoyak ni jer .. hehee .. Qhaliff , makan nasi ngan ikan goreng je.. Dia dah nk makan mcm org tua mkn ..

Lain kali , aku nak redah dlm Salak Tinggi ni.. Byk kedai mkn rupanyaaa ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

12 comments

  1. ikan patin masak tempoyak? ikan patin tak makan, tempoyak pun tak makan...heee...

    BalasPadam
  2. betoi2.. last week gi sana banyak kedai makanan yang sedap2 nampaknyer...kita singgah kedai minangtu best gak...

    BalasPadam
  3. huh kena p ni.. xboleh jadi ni. biasa nak makan patin tempoyak ni saya turun temerloh je. tapi jauh huhu

    BalasPadam
  4. cerita macam best je ni.. salak tinggi jauh jugak la kan

    BalasPadam
  5. errr ikan patin kira pakai timbang kati ek... nampak bendera kati.. hehehehhe

    BalasPadam
  6. Encik Ben, boleh bagi lokasi atau alamat kedai. Lepas nengok post nie rasa nak cuba pulok..tq :)

    BalasPadam
  7. bila la boleh terserempak dgn abg ben ni hehe..

    BalasPadam
  8. Dapnye ikan patin masak tempoyak... selalu mkn bile abg bwk blk dari kg mertua nye d temerloh...pas ni buleh rase d salak tinggi pulak

    BalasPadam
  9. Cuba sarapan pagi di restoran adik abang BBST...

    BalasPadam
  10. Bang ben...p try kedai Pak Wan...p waktu mkn tengahari...tudiaaaa gulai kawah kelate...

    lokasi : pekan salak lama... jalan yg sama gan kedai sunita tuh... hehehe terbaek! cuma kedai dye depan lagi...
    Area situ mmg byk kedai makan best2 cuma tak taw jaa... hehehe

    BalasPadam