Apa jadi bila NESCAFE + MILO ?

 

mase raye hari tu..ramai sanak sedare aku menumpang tido kat umah aku..yerla kan deorang pon tak bermastautin kat kelantan..jadi umah aku yang serba kekurangan ni cam guest house dah la..tapi aku ok sebeb aku suke camtu..memang meriah gaban..

nak dijadikan citer..ader la sepupu aku yang memang kecik lagi kiut miut bambam tembam da bomb..okeh aku tipu....

die dok menjerit dalam bilik air..aku pon kerna rase kasih sayang kepade kanak2 yang teramat..aku terus berlari lari anak siput menuju ke bilik air.

sepupu aku pon cakapa kat aku..

along2, berus gigi lin jatoh  dalam mangkuk tandas“.

 

Entri pilihan petang ini ... sambungan di blognya > BERUS GIGI

23 ulasan:

  1. dah baca dah entry dya td...lawak tul..tp sepupu dya tu comel ngn pose gitu hoho

    BalasPadam
  2. suke bc blog nescafe + milo ni ;)

    BalasPadam
  3. hehe.saya peminat setia blog beliau
    :P

    BalasPadam
  4. nape xdpt baca selebih ye wlpn dh click?

    BalasPadam
  5. xleh buka pun link berus gigi tu..sy sorg je ke yg xleh buka

    BalasPadam
  6. makaseh sifu ben ashaari..haip..

    BalasPadam
  7. cita pasal berus gigi..memang bengang kemarin..kenapa??baca ni: http://ilfihaiman.blogspot.com/2011/01/bengang-dengan-budak-sekor-ni.html

    BalasPadam
  8. sedapnyoo neslo beng aka neslo aisss!!!

    BalasPadam
  9. terbatok-batok nama diseru kat cni..ahaks~!

    BalasPadam
  10. Jatuh beru gigi kira ok lagi. Ada anak opismate saya dulu, jatuh h/p dalam tandas. Cuba bayangkan bapak dia mengagau seluk tangan ke dalam mangkuk tandas yang blom dipam!

    BalasPadam
  11. hahaha.. terlambatnya aku..
    mmg kelakar ar

    BalasPadam
  12. wakaka...punya kusyuk baca....
    lambat lgi cerita NESLO....sedappp looo...

    BalasPadam
  13. yup2... selalu jadik silent reader blog beliau....

    BalasPadam
  14. jadilah NESLO , kan kan kan , HAHA

    BalasPadam
  15. memang lawak dah haru dan sy tak dpt bayangkannya...huwaaa

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.