Segmen SYOK SENDIRI - 2

-TUTUP SUDAH-

OK.. pasti ada yang tertanya , apa pulak segmen kali ni ... Haaa ..mudah jer .. mari kita syok sendiri.. hehehe .. camana tu ??? Meh rujuk kat page ini ( link ) ...

Tengok dah ??? Hahahah .. ok... Nak tau segmen apa ni ? Jom baca apa yang aku nak korang buat .. Yang berminat je la .. hehe.. Ini bukan segmen nak persenda atau nak berlagak mahupun nak apa apa je la.. tapi sekadar satu hiburan di malam minggu ..

  1. Sila buat satu entri ... Kali ni bukan letak header tapi gambar yang ada dalam entri ini ( link ) dan linkkan ke entri ini ..
  2. Pilih salah satu gambar korang yang terbaik dan andaikan gambar korang tu dalam majalah tersebut !! Haaa... amacam ? Mencabar ?? Haha..
  3. Andaikan korang ditemubual dengan wartawan.. ok .. aku wartawan itu.. Buat dialog berdasarkan soalan ini..
    1. Boleh berikan nama glamour anda dalam dunia maya ini ?
    2. Kenapakah anda memilih nama tersebut ?
    3. Kenapa anda berblogging ?
    4. Siapakah pemberi semangat anda ?
    5. Sudah berapa lamakah anda berblog ?
    6. Siapakah idola anda dalam dunia blogging ini ?
    7. Kenangan manis anda dalam dunia blogging ?
    8. Kenangan pahit anda dalam dunia bloggng ?
    9. Pencapaian terbaik anda dalam dunia blogging ini ?
    10. Selain berblog , apakah minat anda ?
    11. Bagaimana anda membahagikan masa anda diantara berblog dengan aktiviti yang lain ?
    12. Sila nyatakan cita cita anda terhadap blog anda itu
    13. Pendapat anda mengenai dunia blog di malaysia ini ..
    14. Nasihat anda untuk mereka jika ingin memiliki blog sendiri ..
    15. Nyatakan dalam majalah mana anda ingin dimasukkan ..

Itu jer .. amacam ?? Okeh ? Bersedia untuk syok sendiri ?? Jom.. paste url entri korang di ruangan entri ini ...

PS : Ini segmen syok sendiri ok .. jangan pk bukan bukan .... Yang dah buat hari tu , tak boleh masuk dah ...

65 ulasan:

  1. whoaa... ini memang betul betul syok sendiri nih... no doubt...

    BalasPadam
  2. walawehhh..jom siok jer..siok sendiri..ha.ha.ha kena bertukar jadi drama queen la cenggini.huu.huu :)

    BalasPadam
  3. kite saya tak leh amsuk da ek???
    huhuhuuu.....

    BalasPadam
  4. nah..

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  5. nak join..jap jap jap...haha

    BalasPadam
  6. akan join...tapi nak suh entry terbaru melekat lame sikit..pasal krisis di mEsir..

    BalasPadam
  7. jom tengok hu3 http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  8. abg ben..kalau yg dah join ari tu ..boleh join lgi kn??

    BalasPadam
  9. hahah!!! ingatkan leh diintervw 2 kali...hak3

    BalasPadam
  10. http://endlessteardrops.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-d.html

    Hee, dah juin,

    BalasPadam
  11. http://luvmia97.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri2.html

    BalasPadam
  12. abg ben siap..

    kali ni semua lain...

    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2011/01/segmen-jom-syok-sendiri_31.html

    terima la abg ben..he3

    BalasPadam
  13. dah join.. yg 1st dlu x sempat join ^___^

    http://cintaakudankamuselamanya.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  14. http://ekahafizy.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    yeyeyeyeye..join..hehe

    BalasPadam
  15. @Matika

    tak leh.. kasi can kat geng lain lak..hehe

    BalasPadam
  16. fara nak join :)

    http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  17. http://endlessteardrops.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-d.html

    BalasPadam
  18. en ben...aku pun nak join syok sendiri gak

    http://sedetikilham.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  19. nah abg ben. orang syok sendiri nak join. hehehehehe

    http://nad-ismail.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  20. http://kucingmeowpusak.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  21. Im in bro..

    http://www.izamirridzwan.com/2011/01/aku-syok-sendiri-so-what.html

    BalasPadam
  22. isk abru plan nak wat.. dilarang masukla plak ye..

    Silala datang ke:ALL IN ONE

    oke la BA.. g terjah rakan2 yg join le..

    BalasPadam
  23. saya join !! belek2 lah yer
    http://oneohwan.blogspot.com/2011/01/apabila-hazwan-hashim-di-interview.html

    BalasPadam
  24. abg ben..udah siap!hehehe..

    http://nanakyu.blogspot.com/2011/01/syok-sendiri-versi-nanakyu-volume-2heee.html

    silelah interview sy k!;))

    BalasPadam
  25. saya pun syok sendiri gakk..

    http://layarlara-layarlara.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri.html

    BalasPadam
  26. ala,,,, nk join gak,, tp ari 2 dh join kira xleh dh la ea..

    BalasPadam
  27. nak join! tp skg kat ofis. takde gambarr. huu T.T

    BalasPadam
  28. BRO BEN DAH BUAT DAH.. NIE LINK NYERR..
    NAK TUMPANG SYOK SENDIRI NIE.. HUHUHU

    http://zarul90soul.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  29. http://dianaaminn.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri.html

    BalasPadam
  30. tumpang sekaki ye.. hehe~ sila sila lah baca~

    http://gadisgula-gula.blogspot.com/2011/01/segment-syok-sendiri-2-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  31. ~gilalah nk syiok² sendiri..terima kasih coz bg peluang kat kami~

    http://miezahamizah.blogspot.com/2011/01/segmen-jom-syok-sendiri.html

    BalasPadam
  32. eyka da masuk da segmen ini..hee:)

    http://myhurtbubu.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  33. http://sallyluvluv.blogspot.com/2011/01/segmen-jom-syok-sendiri-by-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  34. ramai nye dah join...ni saya punya ye abg ben..

    http://siniijabising.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  35. http://siniijabising.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  36. http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2011/01/syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  37. thanks sbb bg peluang utk kitorg syokk sendiri..abg ben mmg syok!!! :D

    BalasPadam
  38. terlewat dah arap tak tutup lagi..hikhik... http://rieyanaynn.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  39. http://celotehcikbee.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  40. JOM SINGGAH...

    http://arinahsanat.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2-bro-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  41. http://ntira-mirmo.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    selosai satu lagi segmen...yippie....toing2..;)

    BalasPadam
  42. Salam Ben....Mama Gee pun nak syok sendiri jugaklah!

    Ni Mama cuba,try ye!
    http://kisahmama.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  43. http://arinahsanat.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2-bro-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  44. dah syok sendiri dah..:)

    http://nurelleohnurelle.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-ohh-ku-di-interview.html

    BalasPadam
  45. Salam Bro..nak gak rasa syok sendiri..kat sini ye
    http://qasehsufi.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-segmen-syok-sendiri.html

    BalasPadam
  46. http://www.qasehdalia.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    lambat ngeee

    BalasPadam
  47. Da join.. :)
    http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  48. http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2011/01/kurang-ajar-siapa-yang-syok-sendiri-ni.html

    nah ben, tajuk sedikit diubah.hahaha

    BalasPadam
  49. abg ben , wani pun nak join..ni link wani :)

    http://shazwanizam.blogspot.com/2011/01/segmen-jom-syok-sendiri-2.html

    tenkiu :)

    BalasPadam
  50. Salam Ben.

    Dengan rendah hati:

    http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/01/syok-sendiri-bila-wartawan-tanya-saya.html

    hehehehe

    BalasPadam
  51. SALAM ABG BEN;

    FAFA NAK SYOK SENDIRI GAK :D

    http://sakuraaida.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  52. segmen syok sendiri dh siap

    http://atoyis-san.blogspot.com/2011/01/ini-segmen-syok-sendiri-ok.html

    memang syok sendiri pon..sekali sekala best la pulakkan

    BalasPadam
  53. nak join boleh??

    http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/01/segment-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  54. ok bro..dah siap..haha

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  55. done!!

    http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri.html

    rasa kelakar pulak..haha..

    BalasPadam
  56. mau join gak

    http://yasmeen-shaje.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  57. Ni..wawancara paling syok sendiri..

    http://cikbetty.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  58. aikss! darhh join tp xtaw la lepas ke x temubebual nie..hahahhaa

    http://rentakehidupan.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  59. http://pcar19.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  60. sy nak join...sebelum tido sempat lagi ni...
    http://sofealang.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  61. joined..

    http://nurulazyyati.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-oleh-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  62. saya dah join abang ben ^^
    sila skodeng .

    http://nutsaje.blogspot.com/2011/02/segmen-syok-sendiri-2.html

    BalasPadam
  63. dah join , http://mizzcoklat.blogspot.com

    atau lebih senang

    http://mizzcoklat.blogspot.com/2011/02/segmen-syok-sendiri.html

    hopes abang suka ;)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.