PEPERANGAN BLOGGER KEMUNCAK !

 

Dua kumpulan telah ditubuhkan ...

  1. KL GANGSTER = 50 blogger
  2. KAMI GILA SEGMEN = 40 blogger

Pemenang pusingan pertama .... KUMPULAN KL GANGSTER .. Telah berjaya mengumpulkan 50 blogger  dari 154 blogger dan.. KMG tewas tipis setelah pening kepala .. hahaha... dapat la 40 blogger  ..

Pusingan kedua ...

Jeng jeng jeng ... Kedua dua kumpulan , ada masa 30 minit untuk menyerang antara satu sama lain ! Serangan perlu pada entri PERANG BLOGGER ... Serangan adalah dalam bentuk kritikan terhadap blog itu ...

Contoh.. blogger dari KL GANGSTER , menyerang blogger KAMI GILA SEGMEN ... kritik seberapa banyak blog dan KETUA KUMPULAN kena senaraikan setiap blog yang dikritik tu !! Berapa kali blog yang sama telah dikritik !!

contoh ... KL GANGSTER WWW.BENASHAARI.COM ( 10 KALI DISERANG ) ..

ok ? faham ?? Tamat kul 5 petang !

Siap?  Ketua kumpulan tinggalkan link di ruangan entri ni ..

35 ulasan:

  1. hehe..pening la belog MTT kali ni.. konpem lewat blk keje hehe

    BalasPadam
  2. Yes! KL GANGSTER MENANG!
    MANTAP!..
    jOM SERANG SEGMEN KEDUA PLAK!

    BalasPadam
  3. tajuk entry ape2 pun xpe ke?

    BalasPadam
  4. kl gangster menang yahoo.. tapi tapaham cane nak serang.. smpatkah hohoh

    BalasPadam
  5. alaaa Ben..extend le time ke 5:15 ke, 5:30pm ke..nak solat...choww..

    BalasPadam
  6. @Ujang9897 : Ujang busokkk..kuat kentotttttttttt ! Bau petaiii..hahaha berpaling tadah pulak tu buat muka toyer..haha

    BalasPadam
  7. nk serang satu2 belog ke ?fuhhh manyak kojo,solat lu :D

    BalasPadam
  8. tak tersenai dlm geng berperang...huhuuuu...next time join balik..!!!

    Sedihnya...
    Ala a.Ben lain kali jgnlah link2 kat fb...sian kitaorg yg fb kene block kat opis nie....

    sedih sampai nak nangis laju2...

    BalasPadam
  9. kena wat entry ke hape ??

    BalasPadam
  10. Haha..geng KL GANGSTER dah start serang KGS..abes la korang..hehe

    BalasPadam
  11. peranggggggggggg...nak kutuk sape eh

    BalasPadam
  12. err...xsempat nak join..pi pape pon..lau der mase kritik lar yer blog yuyue..eheheh :)

    http://www.pwencessyuyue.co.cc

    BalasPadam
  13. Tepat sebelum pukul 5 petang..Jamal dah abes serang semua blog team KGS..hehe..

    BalasPadam
  14. KL Gangster No.1...Tahniah2..tp segmen No.2 x sempat nk wat..sorry guys..agak bz td sbb tgah berkhidmat..hehee....

    Go Go KL Gangsterr~~~

    BalasPadam
  15. http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/peperangan-blogger-kemuncak.html

    BalasPadam
  16. x kira...KGS jugak yang menang

    BalasPadam
  17. abg bro BEN.. name sy kat blog MTT tuh yg last tu haa.. yg ke 42.. tp abg kate yg KGS = 40 jer.. gane nie? in ke tak nie?

    kompius2..:)

    BalasPadam
  18. awat ramai serang kat entry list group ea??

    bkn kat perang blogger ke??

    sy kritik entry perang blogger ..

    pening2..hehehe..

    BalasPadam
  19. rasanya dah serang sume..

    siap ader rasanya link 2x..hekhek..

    BalasPadam
  20. takmo geng abang benn... pening dah... sume pun kalut.. huhuhu... depa serang entri lain... hahahhahahha... adeiii.. sume langgar peraturan sudah!

    BalasPadam
  21. haha..tenet opis nad wat masalah..xdapat nak kutuk...kih kih..:)

    BalasPadam
  22. sedihnye xsmpt join smlm..T_T

    BalasPadam
  23. http://www.lailyqaisyirah.com/2011/06/kemuncakl-perang-blogger.html

    banyak ni jer mampu kritik?Lalalala :D

    BalasPadam
  24. senarai blog KGS round 2 dah keluar ke???

    BalasPadam
  25. ei, MTT salah buat!!! hahahahhahahaha~

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.