Khamis, 16 Jun 2011

PERANG antara BLOGGER BERMULA !

 

PENDAFTARAN DITUTUP ! TIADA KOMPROMI ! TIADA RAYUAN !

Ok... senarai blogger boleh di dapati di pasaraya berhampiran ... Memula kena register kat pasaraya tersebut.. Kemudian klik LIKE ... dah ? Ok .. sila tag sekurang-kurangnya 10 orang ke 20 orang .. lagi ramai lagi tinggi peluang untuk menang IPAB2 dan IBHONE4 .. haaa... ok ? hahhaha.. aku guwau jee.. tensei je muka memasing .. hahaha ..

Baca betul betul ...yer.. kang ada yang tertinggal kapal terbang..jangan salahkan aku .. haaaa.. ni kena peka.. sebab jangka masa cumalah setengah jam saja !!

Senarai .. Rujuk SINI .. Pusat mesyuarat di SINI .. Jumlah blogger ialah 150 ++

  1. Tubuhkan 2 pasukan blogger !  Setiap pasukan pasukan yang berjaya kumpul ahli paling ramai akan menang 1st round ! Tolong jangan fikir ' saya baru.. takda sapa nak amik saya ! Korang kena jadi peramah.... tolak tepi malu... tak sentuh menyentuh kat sini ! "
  2. Sila pilih ketua pasukan ..
  3. Sila beri nama kumpulan ...
  4. Sila senaraikan semua ahli termasuk url blog ...copy paste dibenarkan ... semua ahli kena buat menda yang sama ..

Tu jer untuk 1st round !

Korang ada tempoh 40 minit untuk selesaikan !!  Bermula jam 3.20 - 4.00 petang..

TINGGALKAN URL ENTRI DI RUANG KOMEN .. HANYA KETUA PASUKAN SAJA TINGGALKAN URL DI RUANGAN KOMEN .. AHLI , TENGOK JER ...DAN TUNGGU ARAHAN SETERUSNYA ...

43 komen :

NasZ berkata... [Reply to comment]

huhu..sedih tak sempat join..huhu..

SEGMEN PALING SIMPLE: BAGI SAYA SATU AYAT...

aienhashimm berkata... [Reply to comment]

sesape na group nan saye , sile angkat kaki !!
*err , actly ,tulis je lha kat shoutBOX i .
cepatttt !

Fadah berkata... [Reply to comment]

menarik...tapi cepatnya list berlalu....ramai yang dah join..

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

NAK .....!!!!!!!! SAYA BARU

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata... [Reply to comment]

Alamak..FB kena blocked..macam mana nak berbincang nie Abg Ben..Nak masuk group mane nie..mmph

Zallyna berkata... [Reply to comment]

amik saya2, pls...byk blog takleh nak loading....plsssssssssss...sungguh nih11111

azam berkata... [Reply to comment]

hahaha...pc ofis eleh bukak link tu....habislah...tertinggal kapal terbang....confirm
sapa² tolong joinkan saya

Yuyun Ahmad berkata... [Reply to comment]

pick me! nak2. hoho

AZLIYA COLLECTION berkata... [Reply to comment]

salam Ben, teruskan keja baik anda

Amanina Azizan berkata... [Reply to comment]

amik amaniii !! heheeh nk joinnn aamani nyer nama list no 6 kt blog MTT

Подтверждаю berkata... [Reply to comment]

as salam..
argh!! miss

>_<

shahrul berkata... [Reply to comment]

sape yang nak jadik leader team nih?sape nak aku join team korang?cepat!

cikbintang berkata... [Reply to comment]

pick me plss....wt muka comel cm bintang kecil =)

nuhara berkata... [Reply to comment]

hara xde kumpulan cpt2 sape nak ambik hara :'(

ann berkata... [Reply to comment]

amek sya kat list no.48

http://annyoo6609.blogspot.com/2011/06/perang-blogger.html

Hani Hempedu. berkata... [Reply to comment]

pick meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

shahrul berkata... [Reply to comment]

amek aku di list no.150

http://ayaisensei.blogspot.com/2011/06/perang-blogger.html

azam berkata... [Reply to comment]

FB block ni camne??

eima berkata... [Reply to comment]

sila amik haku...aku 1st time joint ni ....

Zaara Hayat berkata... [Reply to comment]

erk!!

terblurr skejap~ o.O

Hackers berkata... [Reply to comment]

pakar hack di sini..pilih no 68 ye

azam berkata... [Reply to comment]

satu team utk yg FB kena block kat sini: boleh tak ben?
1) azam http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/perang-blogger.html

Nur Elyana berkata... [Reply to comment]

sy nak. pick me..!!! 126.. list

Hani Hempedu. berkata... [Reply to comment]

pening aku,aku list no bp pun dh tatau dh,spe sudi hamek kn je lah, ni url gagaga http://blahblahasnita.blogspot.com/2011/06/perang-blogger.html

yanty berkata... [Reply to comment]

alamak...tgl 5 min agi....np cpt sgt masa dberi ni abg ben...x sempat nak pilih.....huuu.....pjgkn masa leh??

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

Kumpulan KL GANGSTER

http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/perang-antara-blogger-bermula.html

Amanina Azizan berkata... [Reply to comment]

http://amanithecraziest.blogspot.com/2011/06/perang-antara-blogger-bermula.html

amani group KL GANGSTER.group SENAH..

ir yien 9897 berkata... [Reply to comment]

MASA ITU EMAS...

LAJU BENOR ABG BEN

BAGI KITA KOJA MASA

Munna berkata... [Reply to comment]

ofis sy pun fb block juga tp kalau klik kt link yg mr ben bg tu boleh masuk....cuma jgn klik profile @ home je...^^

Belog MTT berkata... [Reply to comment]

Siapppppppppppp

http://www.lailyqaisyirah.com/2011/06/perang-blogger-bermula.html

shahrul berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Zallyna berkata... [Reply to comment]

cnfirm dah sy tertinggal kapal terbang...fb opis block..huhuuuu!!!

Masih ada flight kat belakang???
pls pick up m e no.3

al_hakim berkata... [Reply to comment]

mane team satu lagi ni.tak de pun..kul 4 dah ni..keh2.

Haffiz MohdNoor berkata... [Reply to comment]

wah!! ramainya... mana ketua kumpulan nih..cepat!!

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

@Belog MTT

eyra lambat 1 minit!!! ahahaha~

~HanAlia berkata... [Reply to comment]

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/06/perang-antara-blogger-bermula_16.html

kl ganster mari huhu

yanty berkata... [Reply to comment]

hhuuaaa x aci..!!!!!!xsempat..!!!!!

Munna berkata... [Reply to comment]

cukup dh tu 2team....^^

.m y z. berkata... [Reply to comment]

dah ketinggalan kete api. takde sape nak ambik T__T

miss A berkata... [Reply to comment]

x sempat join hahah

Belogcintasaya berkata... [Reply to comment]

heyooo ! im freshie! ala. tak sempat nak join dah ea? sedih...sob sob sob

Nadya O'Conner berkata... [Reply to comment]

wa...tak dapat join..sebab meeting dengan PKG...huhu..sedih bangat ni..:)

Eika Arysha berkata... [Reply to comment]

alah,xsempat nk join,kejew banyak sangat hari ini...kenapa x wat smpai 10pm...leh lah join...sobsobsob

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI