PERANG antara BLOGGER BERMULA !

 

PENDAFTARAN DITUTUP ! TIADA KOMPROMI ! TIADA RAYUAN !

Ok... senarai blogger boleh di dapati di pasaraya berhampiran ... Memula kena register kat pasaraya tersebut.. Kemudian klik LIKE ... dah ? Ok .. sila tag sekurang-kurangnya 10 orang ke 20 orang .. lagi ramai lagi tinggi peluang untuk menang IPAB2 dan IBHONE4 .. haaa... ok ? hahhaha.. aku guwau jee.. tensei je muka memasing .. hahaha ..

Baca betul betul ...yer.. kang ada yang tertinggal kapal terbang..jangan salahkan aku .. haaaa.. ni kena peka.. sebab jangka masa cumalah setengah jam saja !!

Senarai .. Rujuk SINI .. Pusat mesyuarat di SINI .. Jumlah blogger ialah 150 ++

  1. Tubuhkan 2 pasukan blogger !  Setiap pasukan pasukan yang berjaya kumpul ahli paling ramai akan menang 1st round ! Tolong jangan fikir ' saya baru.. takda sapa nak amik saya ! Korang kena jadi peramah.... tolak tepi malu... tak sentuh menyentuh kat sini ! "
  2. Sila pilih ketua pasukan ..
  3. Sila beri nama kumpulan ...
  4. Sila senaraikan semua ahli termasuk url blog ...copy paste dibenarkan ... semua ahli kena buat menda yang sama ..

Tu jer untuk 1st round !

Korang ada tempoh 40 minit untuk selesaikan !!  Bermula jam 3.20 - 4.00 petang..

TINGGALKAN URL ENTRI DI RUANG KOMEN .. HANYA KETUA PASUKAN SAJA TINGGALKAN URL DI RUANGAN KOMEN .. AHLI , TENGOK JER ...DAN TUNGGU ARAHAN SETERUSNYA ...

43 ulasan:

  1. sesape na group nan saye , sile angkat kaki !!
    *err , actly ,tulis je lha kat shoutBOX i .
    cepatttt !

    BalasPadam
  2. menarik...tapi cepatnya list berlalu....ramai yang dah join..

    BalasPadam
  3. NAK .....!!!!!!!! SAYA BARU

    BalasPadam
  4. Alamak..FB kena blocked..macam mana nak berbincang nie Abg Ben..Nak masuk group mane nie..mmph

    BalasPadam
  5. amik saya2, pls...byk blog takleh nak loading....plsssssssssss...sungguh nih11111

    BalasPadam
  6. hahaha...pc ofis eleh bukak link tu....habislah...tertinggal kapal terbang....confirm
    sapa² tolong joinkan saya

    BalasPadam
  7. salam Ben, teruskan keja baik anda

    BalasPadam
  8. amik amaniii !! heheeh nk joinnn aamani nyer nama list no 6 kt blog MTT

    BalasPadam
  9. sape yang nak jadik leader team nih?sape nak aku join team korang?cepat!

    BalasPadam
  10. pick me plss....wt muka comel cm bintang kecil =)

    BalasPadam
  11. hara xde kumpulan cpt2 sape nak ambik hara :'(

    BalasPadam
  12. amek sya kat list no.48

    http://annyoo6609.blogspot.com/2011/06/perang-blogger.html

    BalasPadam
  13. pick meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    BalasPadam
  14. sila amik haku...aku 1st time joint ni ....

    BalasPadam
  15. pakar hack di sini..pilih no 68 ye

    BalasPadam
  16. satu team utk yg FB kena block kat sini: boleh tak ben?
    1) azam http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/perang-blogger.html

    BalasPadam
  17. sy nak. pick me..!!! 126.. list

    BalasPadam
  18. pening aku,aku list no bp pun dh tatau dh,spe sudi hamek kn je lah, ni url gagaga http://blahblahasnita.blogspot.com/2011/06/perang-blogger.html

    BalasPadam
  19. alamak...tgl 5 min agi....np cpt sgt masa dberi ni abg ben...x sempat nak pilih.....huuu.....pjgkn masa leh??

    BalasPadam
  20. Kumpulan KL GANGSTER

    http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/perang-antara-blogger-bermula.html

    BalasPadam
  21. http://amanithecraziest.blogspot.com/2011/06/perang-antara-blogger-bermula.html

    amani group KL GANGSTER.group SENAH..

    BalasPadam
  22. MASA ITU EMAS...

    LAJU BENOR ABG BEN

    BAGI KITA KOJA MASA

    BalasPadam
  23. ofis sy pun fb block juga tp kalau klik kt link yg mr ben bg tu boleh masuk....cuma jgn klik profile @ home je...^^

    BalasPadam
  24. Siapppppppppppp

    http://www.lailyqaisyirah.com/2011/06/perang-blogger-bermula.html

    BalasPadam
  25. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  26. cnfirm dah sy tertinggal kapal terbang...fb opis block..huhuuuu!!!

    Masih ada flight kat belakang???
    pls pick up m e no.3

    BalasPadam
  27. mane team satu lagi ni.tak de pun..kul 4 dah ni..keh2.

    BalasPadam
  28. wah!! ramainya... mana ketua kumpulan nih..cepat!!

    BalasPadam
  29. http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/06/perang-antara-blogger-bermula_16.html

    kl ganster mari huhu

    BalasPadam
  30. hhuuaaa x aci..!!!!!!xsempat..!!!!!

    BalasPadam
  31. dah ketinggalan kete api. takde sape nak ambik T__T

    BalasPadam
  32. heyooo ! im freshie! ala. tak sempat nak join dah ea? sedih...sob sob sob

    BalasPadam
  33. wa...tak dapat join..sebab meeting dengan PKG...huhu..sedih bangat ni..:)

    BalasPadam
  34. alah,xsempat nk join,kejew banyak sangat hari ini...kenapa x wat smpai 10pm...leh lah join...sobsobsob

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI