Teka air apa

Haaaa... Sapa tau ..air apakah ini ? Hadiah ? Promosi sat blog dia !! Paling tepat dan pantas , akan berjaya !
Published with Blogger-droid v1.7.1

142 ulasan:

  1. xde ape pun???masih mnjadi misteri je,.

    BalasPadam
  2. http://datindba.blogspot.com/2011/06/si-perempuan-itu-mengumpulkan-nanah.html
    air tea gula kot

    BalasPadam
  3. http://datindba.blogspot.com/2011/06/si-perempuan-itu-mengumpulkan-nanah.html

    tea gula kot

    BalasPadam
  4. buleh teka byk kali tak abg ben?

    BalasPadam
  5. air sarsi cm kt a&w tu . haha

    BalasPadam
  6. jawapan : air brekfes abg ben hahaha:]

    BalasPadam
  7. air tea o suan gelas besar.. ^_^

    BalasPadam
  8. air teh o nipis kot..

    hihi..

    teka je..

    BalasPadam
  9. Air sarsi kot....xpom teh o panas...

    Aaaaaaaaaaaa..tataw2?!! mencik2! HAHA

    BalasPadam
  10. abg ben..teh o ye?.. hahaha

    BalasPadam
  11. air kosong....sky juice..hee

    BalasPadam
  12. chinese teaaaa!!!!

    betul kaa???

    BalasPadam
  13. air suam campur dgn panadol soluble...(ops..xtau ejaan betul atau x)....nak teka lagi 1...air bersama ENO

    BalasPadam
  14. air teh ' o ..agaknyee lah..kuikuikui

    BalasPadam
  15. air suam???

    <=teruskan mencuba

    miahahaha

    BalasPadam
  16. air paip.. hahaha! just kidding bro.. ;)

    BalasPadam
  17. aku rase la mcm air kopi o jeeee

    BalasPadam
  18. air zam zam ngan atau air panadol kot?
    tak mungkin air cincau!
    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/jom-rancang-kematian.html

    BalasPadam
  19. teh O lah! minum pagi ke petang ke sedap tuh! tol x?

    BalasPadam
  20. assalamualaikum jawapan dio ialahhhhhh air suam :)HAHA betulkan betulkan alaa tapi dah ade orang teka:(

    BalasPadam
  21. air mati aka air suam aka air kosong..

    BalasPadam
  22. huh.. air mata air la tu..

    nk ucap terima kasih ^.^

    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/terima-kasih-daun-keladi-lain-kali.html

    satu penghargaan buat encik abg ben.. :)

    BalasPadam
  23. Nes 'O' Panas..

    hehee....

    BalasPadam
  24. nescafe suam???

    BalasPadam
  25. air skyjuice suam...hahaha...

    BalasPadam
  26. jawab skali lagi ye...AIR DAUN KETUM...muaheee..btol tak? :P

    BalasPadam
  27. just tekaan cik bunny, jgn amik ati k :p
    air arak

    BalasPadam
  28. air minumann .
    takPUNN .
    air teh tarikk kurangKURANGkurang manis .
    takPUNN .
    teh o tade ais .
    takPUNN .
    teh o suam .

    :D

    peace .

    BalasPadam
  29. air yang dah habis.. hahahaha

    BalasPadam
  30. nk try ! hehe .. rse nye air korong je kot .. warne die gitu sbb kat background .. mungkin gmbr ni di edit sikit .. then jd lah gitu .. haha ..

    BalasPadam
  31. lengkong .hee ! tah betol ka tak eja nih

    BalasPadam
  32. air nira (air tuak)..erkss ye ke?

    BalasPadam
  33. aku rase ni air masak campur dengan penadol solub;e...
    betul x?? hehehehe

    BalasPadam
  34. Teh O nipis kurg manis satu!!! hehe

    BalasPadam
  35. air kopi o kurang manis kot... (^^,)

    BalasPadam
  36. ok nk jwb skali lagi .. jwpnnya ialah AIR ..

    BalasPadam
  37. air kopi?
    air teh?
    air nescafe?
    air teh tarik?

    BalasPadam
  38. air kopi ! emm air sirap ! air gula !

    BalasPadam
  39. laz try,,air chrysentimum !

    bro ben ape pendapat abg ?

    http://kumencarihalatujuku.blogspot.com/2011/06/cukup-ke-kalau-seorang-cikgu-hanya.html#links ~ ^^

    BalasPadam
  40. assalamualaikum....jawapan dia.. air yang paling sedap kat bumi iaitu AIR FREE....=P btol x?? btol x??? ngeeeeee....

    BalasPadam
  41. air buh eno..utk hilangkan angin dlm perut..haha

    BalasPadam
  42. abg ben, sy nk tambah jawapan:::: (ekekekekeke)
    air paip??

    ai lap u? hahaahhaha

    air yang telah bertukar mnjadi air kecik yang telah dibuang?? hahahahahhaa... k, da hbs idea...lalalla..

    BalasPadam
  43. macam air kopi susu pon ada..

    BalasPadam
  44. Waalaikumussalam... air free? air hujan ke? hehehe...

    BalasPadam
  45. muktamad, sma cam jawapan tdi..AIR MINUM ATAU ORG KAMPUNG SY PANGGIL DRINKING WATER..

    BalasPadam
  46. stress dri petang tdi dok pk..

    BalasPadam
  47. air asam jawa... ahahahah~ cepat bagi klu kat YM!

    BalasPadam
  48. gelas tu sebenarnye takdek air pun HAHAHAHHAHAHA <= salah jangan marah

    BalasPadam
  49. mau tekaa~~ air... limau panas

    BalasPadam
  50. ermm, mengikot pendapat sy itu adalah air jernih! :)

    BalasPadam
  51. nak jawab pun tak tahu..
    mungkin air teh
    air kosong
    air sirap
    air merah..
    haha,,ntah tak tahu yang mana 1..

    BalasPadam
  52. air asam kata orang kedah :)
    atau lebih dikenli dengan air asam jawa:)

    BalasPadam
  53. air yang abg ben order kat kedai mamak..

    BalasPadam
  54. air limau nipis suam kot....

    BalasPadam
  55. air suam lah.

    BalasPadam
  56. air mate air...hahaha (melawak jek)
    yang pasti bukan air teh... air coklat ea??heee!

    BalasPadam
  57. air yang BA baru lepas order dari kedai mamak kan?hahaha(walhal jawapan dah di bagi..)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.