Header blog sapa ni ? I like !!

image

Se simple blognya .. Entrinya pon simple tapi BEST ! suka suka suka .. Dan yang bagusnya.. rajin.. Jangan update seminggu sekali yer .. Sbb hati kita senantiasa berkata kata ..  ;)

Blog ni milik MUNIRAH .. Teruskan usaha anda ..

18 ulasan:

  1. thanks so much promote blog me en.ben...more 2 x sangka actually... ^_^

    salam kenal dari me...lebiu all!!

    BalasPadam
  2. blog Munirah ni mmg menarik,dari segi template,susunan serta isi kandungannya.Ben kau punya pengunjung tetap ramai,aku rasa ada bagusnya kalau kau join program affiliate(promosikan produk secara online) ni program affliliate yg aku join:-

    http://apai77.blogspot.com/p/produk.html yg ini upahnya Rm 2 ringgit utk setiap botol yg terjual.

    http://apai77.blogspot.com/p/produk-semerbak.html yg ni pula upahnya Rm10 bg setiap buku yg terjual.

    sebenarnya program ni ada byk kat internet cuma kena hatii2 je lah nak pilih.Program ni percuma tiada yuran pendaftaran.

    BalasPadam
  3. aah..simple but nice..dh tgok blog munirah tu..ngee~

    BalasPadam
  4. sgt suka blog bro ben... ntahla... nape ye... cite xbest pun jadi best bila msk blog ni.... hahahaha. tp siyes oke.... aura apa bro guna ni... ;p

    BalasPadam
  5. cantik ..ringkas dan menarik.. itu yang mampu aku ungkapkan dengan header tu

    BalasPadam
  6. memang cun pun header tu...incek ben bila nk review blog kita ni....huhuhuhuhu..muka yg tak tau malu....

    BalasPadam
  7. Ye..la Cik Ben..Saya pun dah lawat blog Cik Munirah simple dan cantik...Bila la Cik Ben nak komen blog sy nih..hu..hu..

    BalasPadam
  8. Cantik blog dia... Traffik dia pun tinggi jugak

    BalasPadam
  9. sempoi la header dye...
    simple betoi..!!

    BalasPadam
  10. btul tu..
    tulisan kita...saham kita nnti kt akhirat..sedikit coretan untuk Abg ben

    http://qaiyimdotcom.blogspot.com/2011/01/betul-ke-ade-blogger-yang-dengki-dengan.html

    BalasPadam
  11. wah, bl0g k0 m0on kena lawat en. ben..

    memang simple + menarik entri si m0on ni..

    jgn lupa baca crita hang tuah + sn0white dia ea..

    best !

    p/s hasil nukilan dia sendri tu ^^

    BalasPadam
  12. Blog Aku buruk je hahah...xreti nak buat interesting http://azzaazman.blogspot.com/

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.