Jangan ubah tempat konsert FINAL AF9 !

 

Serius... tak perlu ubah.. kalau paksa pon , diorng takkan ubah punya kan ? Dah last minit punya .. sapa nak ubah kan ? Rugi la woiii... kan kan ? Perghh..

Aku dan rakan rakan ada bagi pendapat masing masing ..Ujang dan Sunah ada menyuarakan  pendapat mereka.. lebih kurang macam aku punya pendapat gak la .. rujuk SINI ..

Ada yang kata , pihak terbabit takkan ubah tempat ..  aku pon rasa gitu.. Jadi apa yang patut kita buat ? Kalau semua pendapat dan pandangan kita dipandang enteng , apa kata ... KITA BOIKOT KONSERT FINAL AF9 ni !! Tak mati pon g tengok kat situ.. Tengok kat rumah pon lagi aman .. kan ? tak yah nak ada rasa bersalah langsung !

Jadi.. apa kata KITA BOIKOT KONSERT AF9 !  Kalau mereka tak ikut cadangan seperti yang dikemukakan ... Tak susah pon .. Tengok je kat rumah.. sambil makan cucur udang .. cicah ngan sos cili Thai.. Pergh.. kalau g sana , nak cari parking .. pastu tinggal solat ( kalau yang takut kerusi mereka diambil orang ) .. ngan anak menangis.. panas ... dan macam macam lagi laaa..

Haaa... amacam ? Tamo gak ? Nak suruh pindah gak ? Sila lah.. kalau aku , TAK PERLU LA PERGI... TAK MATI PON TENGOK LIVE KAT SITU.. Bukan sedap pon suara .. undi je dari rumah.. tu pon kalau ada banyak kredit ...

45 ulasan:

  1. kenapa saya sibuk sangat ni? bukan saya tengok pun AF... eh?

    BalasPadam
  2. baru je baca post Abang Ben tadi .tengok2 dah ada update baru . slow down lah sikit Abang Ben , jangan laju sangat, susah saya nak mengikuti perkembangan .hehe ^.^

    Jom Terjah Blog Zakwan !

    BalasPadam
  3. tgk kat rumah pun tak..., tgk dkt youtube...hee

    BalasPadam
  4. ehehe..boikot je terus..ape susah der..tengok kat umah lagi best..

    BalasPadam
  5. Tak minat langsung dengan AF sekarang...entah apa2..mcm pertandingan karaoke jamban plak

    BalasPadam
  6. hahahahaha..style laa entry yg nie abg ben ! :P

    BalasPadam
  7. hahaha...betul2 mmg sedas dpt...xpyh buang masa pergi, duduk umah pun xyah tgk AF, sore xsedap...baik tgk CSI @ topchef ade gk pekdah

    BalasPadam
  8. yatie tak pernah undi pon..tak kiralah program apa..buang duit je...penat2 isi pripet tahu....

    BalasPadam
  9. tgk kt umah sudahhh wlupun umh dekat jer.. xkuasa...

    BalasPadam
  10. SMTI :) TGK KAT DPN TV JER LAH....

    BalasPadam
  11. betul, tgk kt umah lg best....

    BalasPadam
  12. tak perlu ubah rasanya....cuma perlu dilambatkan sedikit.....itu je.....

    BalasPadam
  13. haha tuh la psl kan kan...

    tak tgk pn xpe bek g tgk wyg tgk cerita transformer!

    eh eh tak kuar lagi laa grrrr

    BalasPadam
  14. tak tengok pun tak per tak rugi, sebab tak sedap.. miahhahaha

    BalasPadam
  15. tak rasa nak tgk pun konsert af..huhu...

    cam xde aura dah..

    BalasPadam
  16. nk lalu je..

    jemput kembali

    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/hati-hati-semasa-mencedok-entri.html

    BalasPadam
  17. AF? Ape ke bende tu bro? he he he

    BalasPadam
  18. hehe den setuju!!ni nak gi caghi udang jap nak uli cucur..mlm kang boleh goreng..haha

    BalasPadam
  19. Dly tengok AF tapi tak la fanatik sangat.. Tengok sebab suka-suka je.. Tapi kalu Dly, lagi suka tengok kat uma, boley tengok tv dengan berbagai aksi bebas.. Selesa.. Hee.. :D

    BalasPadam
  20. tgk jer kat rumah smbil layan blog. lagi untung

    BalasPadam
  21. jom reramai boikot konsert final af9 . tengok kat rumah sambil makan nasik berlauk + air fresh oren buatan sendiri .

    BalasPadam
  22. nak wat tak kisah..tp pls hormat azan sb masjid besi dekat ngan situ..tk macam hari berjuta tu ...sama naik ngan azan maghrib ..depa duk test sound..adehla..terliur lak ngan cucur udang P8..hoho

    BalasPadam
  23. langsung x ambik tau dan x tengok af9..x minat tengok perempuan terkinja2 atas pentas..huhu..tengok maharaja lawak lagi bagus..ekeke..

    tu apa hal lak nak buat konsert dekat masjid?? cetek akal la diaorang ni..

    BalasPadam
  24. wlpon dari rumah,kalo kita undi, kita rugi,jadi diorang untung...lebih baik tak payah mgundi -.-

    BalasPadam
  25. tak payah tengok jee.
    peserta af pun saye tak tahu..kah2..

    BalasPadam
  26. alahhhh..kita tgklah AF ni sbb kita suka Hazama! heheehehee

    tapi kita tgk kat rumah jelah, rugi je beli tv 40 inci tapi pi tgk kat putrajaya...hahahahahahaa

    sambil tgk sambil berblog kan?

    BalasPadam
  27. x pernah tgk pun..sbb umh xde astro n internet..kat opis byk keje..so..mmg x support langsung AF ni..hehehheee

    BalasPadam
  28. membazir masa je g tgk konsert. duk kat dpn tv lagi berbaloi. tak yah kejar-kejar masa nak solat isyak dgn nak cari parking..

    BalasPadam
  29. betol tu abg ben.
    lgpon tgk live xfeel la.muka nampak sebesar duit 50sen je.tgk kat rumah jerawat pon boleh nampak.huhu...

    BalasPadam
  30. AF kali nie xnengok pun..xberminat..makin lama makin 'parah' konsepnya..ape2 pun tk boleh...:P

    BalasPadam
  31. nak tgk penganjur MUSLIM tu berani tak nak ajak semua penonton yg dtg tu gi solat jemaah beramai2 SEMUA sekali sebelum start show. imamnya kasi la hos. huhu

    BalasPadam
  32. tak yah buat apa2 bleh x? haha

    BalasPadam
  33. tak kuasa nak menyesakkan diri kat sinun..beh baik layan wayang or tengok tv kan kan kan..derng ni ntah pape lah haishhh

    BalasPadam
  34. tak minat AF pun.. hihihi

    BalasPadam
  35. tak minat af..tapi minat hazama..penyanyi MUH..

    BalasPadam
  36. memang tak layannnn pun..
    so malas nak sibuk2kan diri pasal hal ni..

    setuju dgn Ben..BOIKOT je..

    BalasPadam
  37. @Mrs.Yie

    Konsert tu buat berdekatan ngan area masjid besi dkt putrajaya so sound konsert ..bkn ke kuat..kureng elok la.harap time azan depa slow kan sound..exp: isyak.

    BalasPadam
  38. yeay saya setuju!
    boikot saja, tengok di rumah lagi selesa :)

    BalasPadam
  39. tak layan AF 9 ni..macam tak best je..

    BalasPadam
  40. Salam. AF ni alternate frequency ka? hahaha... tak yah la tgk, boikot terus, sokong kenyataan hackers, mcm pertandingan karaoke jamban.

    Bro ben, nak mintak tolong promote giveaway anjuran Blog NETonX boleh tak?
    Review Blog NETonX Dapat Duit

    BalasPadam
  41. Rasa nya sedap lagi suara sya k0t dari d0rang...
    hahahhaha...
    AF b0san...
    buang masa je tgk...

    BalasPadam
  42. hahaha..bak kata Uso Wilcha..kita bako je..spe sokong angkat tangan macam saya??..

    cara termantap naikkan traffic

    BalasPadam
  43. Salam...pinjam artikel yea..nak copy..Back link sekalilah..apa2 pun T/K

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.